Не ми се получава с връзките.

• 48 858
  • 2 467
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Бoяна, така е, ти можеш да бъдеш видяна с мъже по работа и още куп причини. В района на Витошка (и не само) никой не го касае защо си там и с кого си. Освен в някое село с 20 къщи, където ще те обявят за общата ако се усмихнеш на съседа.😃 Да не говорим, че в лично отношение много свободни жени излизат често на кафе/вечеря с опознавателна цел, докато си срещнат човека и това е ок, напасването е трудно.

Хайде да видим колко страници ще ви отнеме да си развихрите фантазията до край и да ме изгорите на кладата. 🤣

# 1 951
  • София
Аз пък това с "общата" не го приемам, след като няма такъв термин и за мъжете. Лицемерно ми е.

Оффтопик: Има термин. Думичката е женкар.

# 1 952
Смущаващо е, че осмисляте социално поведение през категории погребани през 1991-ва.

# 1 953
  • София
Смущаващо е, че осмисляте социално поведение през категории погребани през 1991-ва.

Зависи от гледната точка.
Не ми отговаряй, но се замисли: ако целта ти е да си намериш съпруга, не би желал преди това да е обиколила всичките ти приятели, нали?
Е подобно е и с жените - те също търсят някаква ексклузивност и не искат да са поредното краткосрочно завоевание на местния сваляч. С уговорката, че тук говоря за жени, които търсят сериозна връзка с цел брак.

# 1 954
Без значение дали търся съпруга или гадже, винаги се радвам на висок body count. Абсолютно лицемерие е да искаш обратното.

# 1 955
  • sofia
Термините "общата" и "женкаря" ги свързвам с определен тип поведение и излъчване, не с мината бройка.

# 1 956
Въпросът е какво търси авторката и дали го заявява достатъчно ясно. Не ми е чистоплътно това с бройките. Но излизане за запознаване е съвсем различно. В крайна сметка човек може да се запознае във фитнеса, да се заговори на работа, после обяд с колеги, някой довел друг негов приятел от офиса и т.н. и ето ти запознанства. Вече ако са от приложения пак е същото  - запознанства. Човек не бива да се ограничава да говори и да се запознава, ако не е ясно има ли връзка, няма ли.

# 1 957
Не мога да повярвам, че в днешно време има райони, където се правят срещи, и че ако те виждат с различни мъже в тези райони ще ти сложат прякор “общата”.
Даже не знам, кое ме притеснява повече, че някой ще му дреме, или че прякора щял да е с основание.
mimeti32, викаш, тоя 18 век с кръв сме го извоювали и с кръв ще го дадем.

# 1 958
  • Шоплука
Лелите ми едно време им викаха - типовете.

Но принципа е същият - обикновенни егоисти и откачалки, които търсят само да си начешат крастата и толкоз.
Повечето от тях и в леглото са жалка работа за партньорката щото си гледат само техният кеф и нищо друго.
Ето това е нещо, което на една по-лабилна жена може тотално да и смачка самочувствието. Цялата им част смятат жените само за стока за употребяване и удовобствие.

БигСити - ти колко вече ги записа в твоята екселска таблица?
И да знаеш - консерватизма се завръща - и в модата и в нравите, погребаните понятия възкръсват отново.

# 1 959
Няма да коментирам новите термини в темата)
1) дълбока територия
2) не съм сигурна , че включват L.

L. не може да отсява мъжете за първа среща , или няма късмет , за да минимализира количеството мъже , с които се вижда , спи с тях или не , е друга тема .

Как да си намери партньор , при тези обстоятелства тогава ?

# 1 960
Ако не намирате за лошо това да излизаш с няколко едновременно, дори само да се опознавате, споменете на някой от тези мъже, че имате и други планирани срещи и се чудите между трима кандидати и да видим дали ще искат следваща среща. Щото тези опознавателни срещи щом са тайни, значи не са нещо нормално и се започват едни взаимоотношения с лъжа. Като ти пишат: Как си? Какво правиш? , а ти си с мъж номер 3 на среща, какво казвате , лъжете, че гледате филмче ли?
Не всеки може да води такъв двойнствен живот.

# 1 961

БигСити - ти колко вече ги записа в твоята екселска таблица?
И да знаеш - консерватизма се завръща - и в модата и в нравите, погребаните понятия възкръсват отново.

Достатъчно за да накарам почитателите на консерватизма да се кръстят.

# 1 962
Хубаво или лошо , поведението на авторката е факт .
Търси се съвет , не клада .

Дори да беше “ лека жена “) , в класическия случай , и да поиска в един момент семейство , няма право ли ?

Никой от пишещите тук не е безгрешен , и всеки има постъпки , за които не би желал да се сеща .

Темата много често клони към арена на заклеймяването , чак камъни прехвърчат ).
В това няма смисъл .

# 1 963
Ако не намирате за лошо това да излизаш с няколко едновременно, дори само да се опознавате, споменете на някой от тези мъже, че имате и други планирани срещи и се чудите между трима кандидати и да видим дали ще искат следваща среща. Щото тези опознавателни срещи щом са тайни, значи не са нещо нормално и се започват едни взаимоотношения с лъжа. Като ти пишат: Как си? Какво правиш? , а ти си с мъж номер 3 на среща, какво казвате , лъжете, че гледате филмче ли?
Не всеки може да води такъв двойнствен живот.
Ма жена в днешно време (и мъж също) може да излиза с когото поиска докато се опознават. Те не са във връзка! Не си дължат нито обяснения, нито трябва да се крият.
Заради това одебеленото ми прокървиха очите. Бачо Илия ако не може да приеме, че  жив човек с нормални социални умения и потребности има контакти и с други хора и ако не желае повторна среща само заради това мисля, че аз лично премного ще се зарадвам. Щото ако на него не му харесва това, със сигурност няма да му хареса, че понеделника след сватбата няма да има блага ракия.
Мерси ти за тоз Хаджи Генчо.
Тези дето израстнахте с това “какво ще кажат хората” … Какво стана? Какво казаха хората?

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 10:58 от Di Soleil

# 1 964
Никой тук не говори за това какво ще кажат хората, Ами че се води един двоен живот и постоянни лъжи от ден едно. И да ако кажеш на някой, че въртиш и други, без значение дали е жена или мъже, няма да те вземе на сериозно. Аз също не бих взела такъв мъж на сериозно. И това, че въртиш много определено не значи,  че ще намериш качество. Една позната така ги въртя по няколко срещи в седмицата и се хвана с пълен идиот накрая.

Общи условия

Активация на акаунт