Здравейте отчаяна съм имам нужда от съвет сина ми е на 15 месеца от два месеца започна едно плаче през ноща от 2 до сутринта 10ч. Събужда се държи се за бузите и реве все едно го колят за 1 месец изпи 3 антибиотика пропуснах да кажа живеем в Англия първия път го заведох на личен каза леко зачървено гърло даде ми пенецилин за 5 дни след това спря да се храни напълно само вода пиеше и 120мл адаптирано мляко за цял ден пак го заведох каза инфекция в устата изписа му още един антибиотик и мазило за афтите минаха плаченето нощем продължава и не се храни пак го заведох изпрати на болница за кръвни изследвания каза всичко е добре пак отидох на личен каза искаш ли да ти дам още един антибиотик казах да за 5 дни 3дни беше добре започна да се храни да спи ноще и след два дни пак същито заведох го на зъболекар каза че това е от зъби зъбите има подутина по бузите и под ушите едно малко топче на бузата което се движи като го докосна колкото фъстик днес пак на личен каза лимфни възли нямало страшно нямало лечение за тях само щели да минат до 2см е било нормално ако се огломи да го заведа пак на истина вече не знам какво да правя два месеца вече през деня нищо му няма игра спокоен спи само не се храни а нощем реве като заклано моля дайте ми съвет какво да правя🥺