Добре дошла на к.димитрова
Ей, вече ще си имаме и близнаци в темата
Ей, вече ще си имаме и близнаци в темата

Ей, как се радвам, че ще си имаме в темичката и близнаци.
Не за друго, ами защото и ние бяхме на цирк, но на 5 май. Само че не в този в Младост, а в един съвсем нов - "Колизеум". Просто имаме приятели, които играят в програмата им и затова. А програмата на "Колизеум" не е никак лоша - много стегната и интересна, има различни видове номера. Теди направо се размаза от кеф.
Разгледах ви снимките в албумчето, много са хубави. 
Добре дошла на к.димитрова 
. Вече една седмица не спирам да кашлям и на всичкото отгоре едното ми ухо е постоянно заглъхнало и лекарствата, които приемам не ми помагат, та утре съм на ушен лекар, за прочистване и съм се зачудила какво представлява тази манипулация, болезнена ли е
Ако сте минали през такъв етап, споделете, за да се подготвя за утре, че си умирам от страх 

,като пораснат друго ще бъде,ама дотогава време ще мине.
,мобилният ми телфон е :0888/299205
Постоянно си водят децата болни и после не вдигат тел. на лелките, като им звънят. 

Виж, детската градина е по-друго нещо. В тази възраст и имунитетът на децата е по-стабилен.
Само дано докторът да ми разреши пътуване.
В четвъртък съм на преглед и ще стане ясно.
За колко време ще сте тук? А пролетната умора и мен нещо ме е хванала, но се опитвам да я надвия, иначе няма да мога да си свърша никаква работа
Дано Калоян бъзро се оправи и дано няма вече безотговорни родители, които да си оставят децата болни на градина/ясла. Марти ще я пускам от септември, но съм се наслушала и начела за такива родители, та казвам "Амън от тях" 
Правилно си решила да го спираш от ясла. Малко тежко ще ти дойде откъм работа, но по-добре така, отколкото хем на работа, хем да мислиш постоянно дали някой пак няма да го зарази.