Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 41 029
  • 698
  •   1
Отговори
# 690
На Лъвицата много ми хареса 1 сезон. Сезон 2 гледах до трета серия и ми доскуча и го спрях...

# 691
  • София
За който не знае, в началото на Август тръгна и третия сезон, но за лично не го следя и не знам до кой епизод са стигнали

# 692
Гледах Beef по препоръка от темата. Първи сезон ми хареса доста, макар че признавам си неудачите ми дойдоха в повече, макар и да е ясно че е умишлено изопачено. Въпреки това за мене има много висока художествена стойност и е вторият сериал след Fleabag, който наистина ме докосна доста дълбоко по един неочакван за мен начин, макар и да са тотално различни. Вторият сезон на Beef също не беше лош, ама мисля, че там вече личеше опитът да се повтори същата рецепта върху друга история като самоцел и за мен не беше толкова автентично.

# 693
И аз харесах първи сезон много повече. Дано да има и още все пак.

# 694
Гледам Family business, френски по нетфликс. Комедийка, без да е нещо уау.

# 695
Уикенда изгледах Believe Me.
Разказва се за сериен изнасилвач тексиметров шофьор в Лондон. По истински случаи.

# 696
Уикенда изгледах Believe Me.
Разказва се за сериен изнасилвач тексиметров шофьор в Лондон. По истински случаи.
Къде го гледа хте?

# 697
На руски стрииминг платформи.

# 698
  • София
Тази седмица излива втори сезон на The Gentlemen Tada

За малко щях да го пропусна, и тук никой не писа за него (или е писал и съм го проспал) Blush

Общи условия

Активация на акаунт