Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 43 021
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Този сезон на Лъвицата е най-силен.

# 706
Lorellin, завиждам ти, че сега си го гледала. Мен също така ме грабна, страхотен сериал. Много ми липсва.
В същия период, като го гледах, гледах и Black Doves - също не е лош, има добра динамика, но Slow Horses е превъзходен.

# 707
  • София
Black Doves го гледах, сега чакаме втория сезон. Точно такъв тип сериали обожавам, но нямах акаунт в Apple, а не съм много по пиратерията и така закъснях с Конете.

Довърших и пети сезон, сега чакаме на 16.09 шести. Доколкото разбрах в момента снимат 8 сезон, с който настигат книгите и може да е последен, но да видим.

# 708
Down Cemetery Road e някакъв опит за подобен, не е уау, но са опитали да направят нещо подобно като усещане, и става за гледане.

Ponies също ми хареса, макар че е мега абсурден и карикатурен и съвсем в началото мислех, че няма шанс да го гледам,  но ме грабна.

Аз редувам акаунтите, един месец Apple Tv един месец Netflix, сега и Disney си пуснах Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 13:46 от Fiona Apple

# 709
Аз случайно попаднах на британския сериал Trying (TV Series 2020) по AppleТV и вече съм на втори сезон. Много леко и увлекателно върви с приятния английски хумор на моменти.

# 710
  • Bayern
Аз случайно попаднах на британския сериал Trying (TV Series 2020) по AppleТV и вече съм на втори сезон. Много леко и увлекателно върви с приятния английски хумор на моменти.
И на мен ми хареса, втори и трети  сезон  са много добри

# 711
  • Варна
Нищо особено, но за запълване на свободно време става спортна комедия, малко романтика и капка драма ,,Chad Powers"  https://www.imdb.com/title/tt31449991/ Два сезона по 6 еп, всеки по 40 мин.

# 712
Dutton Ranch, но съм още в началото.

# 713
Искрено се забавлявам с новозеландския сериал „Паранормални случаи в Уелингтън“ (Wellington Paranormal). Мога да го сравня с What We Do in the Shadows. Кратки серии и много хумор, отдавна не съм се смяла така.

# 714
Искрено се забавлявам с новозеландския сериал „Паранормални случаи в Уелингтън“ (Wellington Paranormal). Мога да го сравня с What We Do in the Shadows. Кратки серии и много хумор, отдавна не съм се смяла така.
Къде може да се гледа?

# 715
Аз го гледам дублиран, онлайн в zenoplay.

# 716
"На изток от рая", ако сериалът е дори наполовина добър колкото книгата, то тогава ни чакат незабравими моменти.

# 717
О, с нетърпение ще го очаквам. Не знам дали е имало други екранизации. Въпреки, че Флорънс Пю хич не ми пасва като Кати.

# 718
  • Вестерос

# 719
Само на мен ли ми се струва, че трети сезон излиза много скоро след втори? Аз почнах втори, но ми беше мега скучен. Не им знам годините, но Кристън Бел ми изглежда като милфка до Адам Броуди, много са ми кринджави.

Общи условия

Активация на акаунт