Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 43 643
  • 730
  •   5
Отговори
# 720
Мъча се с My Life With the Walter Boys, вече и за фон не го търпя. Гледат ми се подобни сериали за първите уж по-сериозни трепети и житейски конфликти. Харесва ми, че голяма част от кадрите са на открито сред красива природа. Но все повече ме дразнят актьорите, които видимо отдавна са преминали възрастта на героите си, освен че актьорската им игра е много слаба.

# 721
Почнах Trying по препоръка от темата - свеж английски хумор, много приятен, ако не искате да се натоварвате и в същото време засяга интересни житейски теми. Супер е за разнообразие от тежките неща, които гледам обикновено.

Гледах и High Potential за феновете на полицейските сериали - за мен увлекателен и разтоварващ.

# 722
  • София
По Star Crime попаднах на сериала Ерика. Оказа се, че е по романите на Камила Лекберг. Миналата неделя са били първите два епизода и са все още налични с връщане.

# 723
Погледнах. Ерика е френски и е издаден сега, 2026. Но като гледам някои от историите би трябвало да ги има и въ стария Fjällbackamorden .

# 724
Ерика е много приятно сериалче.

# 725
Тайландският хорър сериал Не се прибирай вкъщи.

Пак имаше познати ми вече елементи
Скрит текст:
от научната фантастика, прескачане между миналото и бъдещето, пространствено-времеви парадокс, героите заседнали във вечен лууп, и така нататък. Точно луупът, в който са заседнали, е най-обезпокоителната част.
Изненадах се да видя там една актриса, Синди Сириния Бишъп, Илария Санд в Игра на тронове и Мая от Камасутра, един доста популярен филм от 90-те. Почти веднага я разпознах.

Тайландските имена са ми интересни. Личи влиянието на будизма в тях. Хем някои много бият на индийски, хем същевременно са си самобитни и уникални. Като цяло, сериалчето е доста прилично за жанра си, нищо че използва вече доста познати елементи. Може би ще се хареса на любителите на азиатския хорър.

# 726
  • Mediterraneo
Започнахме Скарпета, но на втория епизод го зарязахме, не мога да го изтърпя засега. Хаотичен, нещо не могат да построят добре историята, Кидмън и Лий Къртис се надвикват само, не от мен, ми е би в друг момент ще му дам още един шанс.
Затова пък The Gentlemen е един от малкото сериали, който повтарям! Гай Ричи е гений! Пуснах да си опресня първи сезон и нямам търпение за втория, голям маратон си правим.

# 727
Аз си пуснах The Queen's Gambit и изгледах еп.1 . На мен ми хареса. Не знам обаче нататък какво ще стане.

# 728
Започва добре, но не продължава така (поне за мен). Бях чела, че сериалът избира да пропусне много важен детайл от книгата – че главната героиня не е хубава.

# 729
Скрит текст:
Тайландският хорър сериал Не се прибирай вкъщи.

Пак имаше познати ми вече елементи
Скрит текст:
от научната фантастика, прескачане между миналото и бъдещето, пространствено-времеви парадокс, героите заседнали във вечен лууп, и така нататък. Точно луупът, в който са заседнали, е най-обезпокоителната част.
Изненадах се да видя там една актриса, Синди Сириния Бишъп, Илария Санд в Игра на тронове и Мая от Камасутра, един доста популярен филм от 90-те. Почти веднага я разпознах.

Тайландските имена са ми интересни. Личи влиянието на будизма в тях. Хем някои много бият на индийски, хем същевременно са си самобитни и уникални. Като цяло, сериалчето е доста прилично за жанра си, нищо че използва вече доста познати елементи. Може би ще се хареса на любителите на азиатския хорър.

Индира Варма е Елария Санд в Троновете, както и Мая в Камасутра.

# 730
Plectruda на мен ми харесва. Много специфична физиономия. Гледала съм я и в други филми . Не ми е неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт