Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 74 433
  • 892
  •   1
Отговори
# 60
Хакнах Кока-колата
Скрит текст:
и как?

# 61
Здравейте, някой успя ли да се регистрира в Глис за възстановяване на средства  - все ми дава грешка "@" трябва да я има в имейла и в поле банкова сметка...  ??

# 62
Здравейте, някой успя ли да се регистрира в Глис за възстановяване на средства  - все ми дава грешка "@" трябва да я има в имейла и в поле банкова сметка...  ??
къде е това

# 63
  • Лясковец
Хакнах Кока-колата
Скрит текст:
не е фото-шоп
Скрит текст:
Случайно стана
нищо не съм правила нарочно
врътнах, спря на "опитай пак"
 ама отчете, че печеля 10 евро
получих и мейл.
При мен се получи точно обратното няколко пъти,спира на сума ,а изписва опитай пак,поискаха ми скрийншот за доказателство,пратих им,оправдаха се,че колелото просто било за цитирам"визуален интерактивен елемент, използван за визуализиране на момента на присъждане на незабавна награда."

# 64
Здравейте,
Днес за първи път спечелих от анкетата на Лидъл. И при мен пишеше, че е за февруари и искаха копие от бележка от тогава.

# 65
А дали ножчетата Gillette match 3 с голяма опаковка участват в промоцията на Е&gs_lcrp за възстановяване на 10 евро?

# 66
  • София
Скрит текст:
Хакнах Кока-колата
Скрит текст:
не е фото-шоп
Скрит текст:
Случайно стана
нищо не съм правила нарочно
врътнах, спря на "опитай пак"
 ама отчете, че печеля 10 евро
получих и мейл.
При мен се получи точно обратното няколко пъти,спира на сума ,а изписва опитай пак,поискаха ми скрийншот за доказателство,пратих им,оправдаха се,че колелото просто било за цитирам"визуален интерактивен елемент, използван за визуализиране на момента на присъждане на незабавна награда."
Може ли да видим и ние снимките

# 67
  • Бургас
За Юск има ли някаква яснота каква е играта или не?

# 68
  • Бургас
Снимката която искат от Лидл дали ще може да е скриин шот от дигитална такава. Къде ще намеря февруарска хартиена. Аз даже от април незнам дали имам.

# 69
къде е това
https://www.henkelpromo.bg/

# 70
  • София
Скрит текст:
Снимката която искат от Лидл дали ще може да е скриин шот от дигитална такава. Къде ще намеря февруарска хартиена. Аз даже от април незнам дали имам.
https://www.lidl.bg/c/pechelivshi-uchastnitsi/s10019873
Тук няма за април изтеглени
винаги тегят първия работен ден от месеца
На 4  май трябва да ги напишат.
Това което цитирате е предишния мейл
и аз получих такъв предния месец има ме в мартенските награди
и да пишеше че за февруари, но аз изпратих за март касова бележка.
изчакайте до понеденик
да видим списъка-дано да сте вие изтеглените-днес няколко човека се похвалиха.

# 71
Колата ми пусна два пъти по 10 евро днес.Така започвам месеца, пожелавам си 7 награди този месец!Чакам киндер и алвина да изтеглят.
Да видим и Сушард какво ще направят с двете неучастващи никъде, но регистрирани бележки.

# 72
# 73
Аз вчера се включих в 5 игри в последния момент(предпоследния ден буквално).Cold Sweat
Установих, че скоро не съм виждала игра на ядкови млека, някоя от фирмите за лютеница, ориз и подобни, в това число и кисело мляко. Joy(пожелавам си го, защото много купуваме).

Иначе силно се надявам на спечеля няколко уреда, мнооооого важни, защото моите сдадоха багажа, а може и ваучерите, макар на моментните да нямах късмет. Hug

# 74
Звучи безумно. Наградата сигурно се води, че не е обвързана с покупка, но реално е. За тая капачка трябва да купиш напитка. Дали не може да се сезира КЗП, и дали скрийншот върши работа?
Абе тези подиграват ли се?

Общи условия

Активация на акаунт