Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 73 864
  • 892
  •   1
Отговори
# 45
Каква е стойността на раницата на Куинс?

И една игра на А1.
Скрит текст:
.  
Скрит текст:
50 евро , аз я дебна да си я закупя от групата във фейса на нормална цена  ,че детето я искало за пътуване 😁

# 46
Захарчето - благодарско отново за новата тема! Flowers Hibiscus

Късмет на всички и много спечелени награди!
Аз все още не мога от никъде да регистрирам бележка на милка. От раз, регистрирах на тел. на детето и спечели игра. Simple Smile

Каква е стойността на раницата на Куинс?
И една игра на А1.
Скрит текст:
.  
Скрит текст:
50 евро , аз я дебна да си я закупя от групата във фейса на нормална цена  ,че детето я искало за пътуване 😁

Мернах скоро някой продаваше 2бр по 15е всяка; чак се учудих!

# 47
  • София
Благодаря за прекрасната майка тема!

Тъкмо влизам да си пожелая някоя голяма награда, че отдавана нищо не съм печелила и ме зарадваха с ваучер от Лидл.

# 48
Идвам да се похваля, че април ми беше много късметлийски месец, очаквам май даже да го надмине. Манифестирам 20 награди.

Последна редакция: сб, 02 май 2026, 14:17 от Iliewa_

# 49
  • Бургас
И аз се похвалвам с ваучер от Лидл/твоето мнение/.
Колата не пуска от седмици вече при мен.
Късмет на всички!

# 50
Здравейте, аз днес получих имейл от Лидл че печеля ваучер за участието ми през месец февруари...малко ми е странно тъй като пишете за март... Незнам 🫣

# 51
  • In The Middle Of Nowhere
Аз пък мислех, че сега в началото на май трябва да излязат тези за април? Мартенските май отдавна ги публикуваха.

# 52
  • Под Слънцето
Не знам кво се вълнувате като сме май месец и печеливши за април 2026-та няма публикувани. Обикновено публикуват, после пращат мейли.

# 53
  • In The Middle Of Nowhere
Ами няма, да.

# 54
Чакам само Киндер Буено. Преди години имах ваучер за очила от тях, дъщеря ми все още ги носи. Не ми одобриха последната бележка, не разбрах защо, но мейла ми беше от 1-ви май, та все едно, играта свърши.

# 55
  • София
Хакнах Кока-колата
Скрит текст:
не е фото-шоп
Скрит текст:
Случайно стана
нищо не съм правила нарочно
врътнах, спря на "опитай пак"
 ама отчете, че печеля 10 евро
получих и мейл.

Последна редакция: сб, 02 май 2026, 15:35 от lite16

# 56
P&G колко по- лесно щеше за нас да е, ако напишеха кои продукти УЧАСТВАТ... Сега трябва да се зверим като купуваме, дали препарата не е в този дълъг списък с неучастващи продукти. Общо взето, доколкото виждам- промо опаковки и големи разфасовки не участват. Всички стандартни- да. Харесват ми тези техни инициативи, включвам се.
Този месец си пожелавам една, но хубава награда. ( Обичайно като си пожелая една, идват две 🙂). Някой мяркал ли е игра с награда- билети за Iron Maiden? Не бързам да купувам още, че все се надявам да срещна такава игра 🙄

# 57
Talk Online Panel ще имат скоро нови ваучери награди за Decathlon, baby.bg, Ardes, Takeaway, Fashion days, както и Озон. Тъкмо пъпълвах една анкета и ми направи впечатление 😁.
Аз гледах, че от известно време няма за Озон, но значи ще пускат.

# 58
# 59
Благодаря за чудесната тема! Flowers Cherry Blossom

Майка ми също има мейл от лидълската анкета за ваучер, но пише, че е за месец февруари. Предполагам е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт