Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 74 339
  • 892
  •   1
Отговори
# 75
Ако купувате кисело мляко "Здравец", имат постоянна кампания. (Мисля, че преди подаръкът беше 1кг 🙄)

# 76
До кога е играта на колата с ваучерите,не че има значение,защото сайта е хакнат и надали ще тръгне до края на играта

# 77
До кога е играта на колата с ваучерите,не че има значение,защото сайта е хакнат и надали ще тръгне до края на играта

До днес, сайта си работи при мен, но не съм въвеждала днес и вчера кодове, за да видя дали колелото работи коректно.

# 78
как е хакнат? От къде разбрахте? Играта е до днес

# 79
Вчера си работеше нормално колелото. Регистрирах десетина кода без успех.

# 80
При мен работи колелото, пробвах с 1 код, но ни спечелих

# 81
  • София, Дружба 2
Нищо им няма на КК. Участвах и вчера и днес и всичко си беше нормално при мен. Не спечелих нищо.

# 82
  • Лясковец
ето едното изображение или често ми излиза това ,
на едната ми казаха,че може да е заради интернета.а на другата опитай пак светва отстрани,колелото спира на ваучер,но не се отчита.

# 83
Как разбрахте, че е хакнат сайта? Тази сутрин всичко си беше наред и дори успяха да ми се паднат 10 евро. Нали не мислите, че при тази кампания по телевизията и многото участници можете да печелите с всяка капачка?

# 84
Предполагам че е хакна!Не съм на съд.Уп ,мупс и  не ме пуска да регистрирам код!Каква е причината според вас?

# 85
Предполагам че е хакна!Не съм на съд.Уп ,мупс и  не ме пуска да регистрирам код!Каква е причината според вас?
От вчера сутринта до тази сутрин съм регистрирала около15-20 кодабез проблем. Може би два пъти имах "упс нещо се обърка", но си мисля че тогава някой друг е спечелил, защото същия код след това го приема без проблем , и затова на мен така ми пише. Тази сутрин както казах вече ми се падна 10евро.

# 86
  • София
Има лимит от 20 капачки дневно. Да не би да са регистрирани повече? Мисля, че в този случай се появяваше "неочакваната грешка".

Аз бих пробвала и през друг браузър.

# 87
  • у нас
Има лимит от 20 капачки дневно. Да не би да са регистрирани повече? Мисля, че в този случай се появяваше "неочакваната грешка".

Аз бих пробвала и през друг браузър.
Тогава се появява надписа "Достигна дневния лимит. Опитай отново утре"

# 88
В момента сайтът наистина не работи, за по-рано не знам

# 89
Току що регистрирах една капачка и естествено "Опитай пак" . Та смятам, че няма проблем сайта.

Общи условия

Активация на акаунт