Парфюмни размисли и страсти - 302

• 46 256
  • 699
  •   3
Отговори
# 690
Аз съм на морето с Жадор Интенз.
Великолепен е и тук.

# 691
  • Бургас
Barenia винаги ми е била тежка и нахална, в тези горещини би била нетърпима.
И аз не мога да я понасям, махнах я отдавна. Aз съм много време с Balmain Destin, разкошен парфюм, много сочен и излъчва като звяр.Страхотно композиран плодов флорал с ягода, божур и сандалово дърво, много елегантен и много мой.10 мл. много бързо заминават, заслужава си цял флакон за мен.

# 692
  • Sofia
Колко сме различни във възприятията си Simple Smile Нося сега Barenia и върху мен е сладък липов/плодов студен чай. А Destin ме души ужасно, точно вчера пръснах микро спрейче на свивката на лакътя и щях да умра, докато не го измих Simple Smile)
На морето съм и тук всичко изчезва скорострелно. Единственият парфюм, който геройски издържа 3 часа е Tigre d'Eau 22.1 Pierre Guillaume https://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Guillaume-Paris/Tigre … u-22-1-84750.html. Много интересно нещо е - сладък, солен, карамелен, кокосов… Много морски е.

# 693
  • The Evergreen State
Аз преоткривам италианските си парфюми в колекцията, обичам да ги нося предимно през лятото. Въртя тези дни Валентино Дона, Армани Си и последната ми придобивка Акуа Флор ММ. Мисля да включа и Булгари Мон Жасмин Ноар, Булгари Ирис Д'ор. Понеже споменахте тук скоро Прада Парадокс и пръснах на ръка от ЕДП като минавах в мола вчера. При предни тестове не ме грабна и бях отписала цялата линия, но вчера прекарах целия ден с него на ръката и започна да ми харесва постепенно. Бутилката е красива също.

# 694
  • Тополовград
"murmur'ana" опитвам се да ви пиша но немога. Пак не мога.

Последна редакция: пн, 29 юни 2026, 22:01 от maria62

# 695
Creed - Original Vetiver
парфюмна вода унисекс

Има цитрусово начало, което преминава в аромат на сапун за пране. Не ги разбирам тези крайности, в които изпадат различни парфюмерийни марки. Няма как да го харесам този аромат.

Скрит текст:
глава - джинджифил, зелени нотки, италиански лимон
сърце - цветни нотки, хаитски ветивер, кипарис
база - бял мускус, Кедрово дърво
вид аромат - ароматен, дървесен

# 696
Сапун за пране е хубаво в жегите 🙂

# 697
  • София
Да, стига да не е домашен сапун, а някакъв по-луксозен. От нероли ли се получаваше тази миризма на домашен сапун в парфюм? Иначе харесвам сапунени аромати, тип Blanche на Byredo. В случая на Creed сапунестото може да е от джинджифила и белия мускус.
Fior di salina на L'erbolario също ми мирише на едни сапуни, които продаваха навремето по моловете, Касиопея. Миришеха силно на цитруси и имаше вградена гъба в тях. Идваше ми да отхапя от тях.

# 698
  • София
Дъщеря ми замина за морето с мое Уоманити. Сама си го избра, след като великодушно й позволих да задигне който парфюм иска от моите 🩵

Последна редакция: пн, 29 юни 2026, 23:51 от Льоня

# 699
Според мен е от ветивера тази миризма. Сапуните за пране на Duru така миришат, както този аромат на Creed.

Общи условия

Активация на акаунт