Глътнах мравка

• 13 331
  • 189
  •   1
Отговори
# 105
Чакам да дойде 7 страница, за да заговорим за секс открито  Whistling

# 106
  • При хората, които обичам

Хаха, наближава, имай търпение. Аз през това време ще поработя.

# 107
  • Стара Загора
Kasidy, извинявай, ама  Laughing .Да споделя и аз нещо, да знаеш, че не си сама Mr. Green
Поръчвам си сок от портокал (прясно изцеден).Изпих почти половината, и се загледах в чашата има нещо като мънички трескички.Със сламката извадих малко и поставих на чинията до мен-мърда #Crazy Плодови червейчета, ама много мънички (и не едно ooooh!).Така почна да ми се върти всичко в корема Sick .А моят мъж ми вика-карай, нали на съвайвър ядоха по-лоши неща, ти за едни плодови червейчата, нищо ти няма.Ама усещането беше...И плодови червейчета, ама в моя стомах Sick

# 108
Да бе!Уж петък е днес-за секс ли ще си говорим или за мравки Sunglasses

# 109
  • Варна
Че един мой роднина, лекар, ядеше плодови червейчета с шепата от коритото, в което миехме черешите за компоти. Казваше, че били полезни.

# 110
  • София
секс и мравки в гърлото на Каси
секси мравки и къде да ги намерим днес

# 111
  • Стара Загора
Че един мой роднина, лекар, ядеше плодови червейчета с шепата от коритото, в което миехме черешите за компоти. Казваше, че били полезни.
Е да, може, ама е адски неприятно.

# 112
Кас, аз ти съчувствам Heart Eyes

# 113
Знам Heart Eyes Не ме наричай така моля те, каката е друга Mr. Green На всички,които се подиграват довечера да сънуват мравки пожелавам Crossing Arms

# 114
  • До хладилника, който обичам
На всички,които се подиграват довечера да сънуват мравки пожелавам Crossing Arms
Гледай ние да не ти пожелаем нещо, включващо постъпателно-въртеливи мравчени движения в гърлото, че нали знаеш форумните клетви как стигат Mr. Green

# 115
# 116
  • Стара Загора
Знам Heart Eyes Не ме наричай така моля те, каката е друга Mr. Green На всички,които се подиграват довечера да сънуват мравки пожелавам Crossing Arms
Да сънуват, ама че ги гълтат (а не просто мравки) Laughing Embarassed

# 117
Mr. Green

# 118
Да сънуват, ама че ги гълтат (а не просто мравки) Laughing Embarassed
А който не гълта?.... Laughing Laughing

# 119
 Айде Ваня, приключвай с работата
 WhistlingДопълвам Mr. Green Сладко спейки си и сънувайки, съседа им по креват да реши,че е време да глътнат нещо изненадващо Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт