Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 188
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честит рожден ден на патерици на Пърли и на майката на Попова!
Честито на месечинките от вчера и днес!
Всички да са живи и здрави!

Честити нови придобивка на Митака и на Цвети! Много да слушкат, като се возят в тях!

Gery to, този модел на Чиполино /като на Jorjito/ се предлага между 110-125 лв.
ПрасчоHug.Радвам се, че се появи! А клипчето за мечето Кнут е страхотно  thumbsup.
За спането – какво да ви кажа – срам, не срам ще си призная, че откакто майка ми е в отпуска, откарвам до 10:30  Embarassed.
Попара не съм давала. А ядки пробвах овесени, но Вяра изобщо не ги хареса  Sick. Не съм давала пшничени, но сега яде пшеничен грис, така че по-нататък.
Вчера  попаднах на някаква статия /но не помня къде/, според автора на която, децата, при които рибата е въведена преди 1 година, страдали по-малко от алергии... Thinking
В “Майки” пък има тема за шишетата на Авент и B Free, че съдържали бисфенол А... Shocked

Ние за днес не сме излизали, така че отивам да се стягам за разходка!
Спокойна вечер ви желая!

# 121
  • През девет земи в десета
Хайде здравейте и от нас,ние нямахме два дни нет,по случай лошото време и чак днес пристигнаха да го оправят Crossing Arms

Диди,количката тежи 8кг,но на мене ми се струва много по-лека от другата,въпреки,че и тя уж е летен модел.Аз я взех предимно за да имам повече място в багажника на колата,а не поради някаква спешна необходимост,пък и ми хареса като я видях Wink

Жоржи,честито и на вас,много е хубав този модел Peace.А как е малкия сладур още ли кашля?Дано да не е нещо сериозно,ей много се измъчихте вие Praynig

Синеочка,ония ден ме беше хванала нещо бръмбарозата и си отвисях на компа,ама то виж,че имало за какво,после два дни релаксация без нет hahaha
Цвети също спи напоследък до към 10.30ч.,а понякога и аз с нея,ако никой не ме събуди преди това Tired

Морска сирена,моя син ходи на кино,но нали е по-голям и му е много интересно,а нямам спомен как е било на 6 годинки,но той попринцип обича да гледа филми Thinking

Прасчо,къде пак изчезна newsm78.Аз също видях каски за бебета в едно магазинче до Южния парк,но наколенки нямаше Naughty

Тиция и аз си слагам от зеленките подправки-магданоз,копър,целина,джоджен и напоследък пресен лук,те не са пикантни и мисля,че не дразнят стомаха Simple Smile

Ст.г., давам само овесени и пшенични,за ръжените знам,че не се дават до 1 годинка newsm78

В събота се видяхме с бебе Яна и мама Бета,Яна е много чаровна и нежна  Wink
Betta,много е хубаво така и аз нямам нищо против да ми седи бебaта на първа страница Peace

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 21:18 от Pigi

# 122
Привет мили момичета! Hug
Честито на патерица на Пърли и на майката на Попова! newsm59
Искам да ви се похваля. От днес Венци вече прави по 4-5 крачки сам newsm53. Много е щастлив и се смее на новото си умение. Сега ще се шашкам да не се уплаши, че с бати така се получи проходи на 8 месеца и свекървата без да иска го изгори и той спря да ходи, та чак на 11 месеца се пусна пак.Ех, направо ви завиждам, но благородно разбира се на тези от вас, които успяват да си поспиват до 9-10 часа. Ние сме като часовник 6.00 изправен на леглото и чака алармата да звънне на мобилния ooooh! Кога ли ще си полежа..... Мечтая си за това Sad
Бета, аз също нямам нищо напротив да го има мъничето на първа страница, само ако имаш време може да смениш снимката, защото е правена с нашия фотоапарат , а той вече е дърт и ги жълтее Joy, в бебета 10 м. съм качила нови снимки. Ще съм ти признателна и ти благодаря предварително за положения труд    bouquet
Пиги, Джорджи: количките са ви много хубави и важното е да са лекички и маневрени
suzi_a-ох, предполагам какво ти е и ти съчувствам. Венци е записан за Септември и от сега ми се къса сърцето. Cry

# 123
  • София
Радвам се, че снимчиците харесаха на повечето от вас, сложих ги, за да ни доставят удоволствие. Както казах, който иска да сменя снимката на бебчето му, да казва, на ЛС или в темата.

Yanac, много се смях за сметка на вашия котак. Пазете го повече, защото са му останали само 6 живота още. И другия път като го хвърляте, викай "Пази сеее", та някоя лелка да не мрънка после  Joy.

Пиги, Цвети и Яна ще станат големи дружки като пораснат, вижте как се държаха за ръчичка само - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87623&photo=75. И да кажа за тези, които не познават Пиги, тя е много свежа и като характер, и като външност. Яна също много я хареса, искаше да се гуши в нея Simple Smile.

Ние пък имаме нови игри. Едната е: слагаме разни дребни предмети в една кофичка от кисело мляко и ги раздрънкваме, докато не се разхвърчат. После пак я пълним. Или пък слагаме предмети в една кутия от обувки, после я затваряме, после вадим, слагаме пак, сума време си играе така. Обича и да си премята едни нанизани като гердан копчета, също доста време им отделя  Heart Eyes.

Утре мисля да й направя книжка - в един албум за снимки от тези с джобчетата ще сложа разни картички и ще й изпринтя разни снимки на животни и ще го залепя да не изпадат.

# 124
Привет мамчета Hugда се разпиша да не ви изгубя дирите.
Betta от мен имаш 10/нали в Испания с по десетобалната/за снимчиците много ми харесва така Peace

Ние си имаме и второ зъбче вече отгоре изби най накрая голям зор беше.А за попарата е не ще я и това си е Crossing Arms а пък днес му направих грис за първи път и му хареса на детенце така че ще има пак   chefКажете какво друго давате за следобед освен каша или грис ooooh!

Аз също записах днес Дани на ясла за наесен тук сега се записват за есента подаваш молба в няколко ясли които ти харесват и където те одобрят там,кофти ми е но няма начин.Баткото също ми е тръгнал рано на ясла и не съм имала никакви проблеми.

# 125
  • Варна
Благодаря ви майчета за подкрепата. HugДнес съм по-спокойна.Терзанията ми са по-скоро за това ,че ние със Жорко ще сме си в къщи ,а какичка ще бъде на ясла.Но скоро Жорко ще проходи и ще бъде невъзможно да излизаме тримата.Само да е здравичка.
 baby_neutralИначе тя е много общиителна и въобще не се притеснява ,че ме няма.Надявам се бързо да свикне.
Жоржи,честита ви количка.Да я скъсате от ходене LaughingКогато тръгне какичката ни на ясла,може да си спретнем една срещичка с Друнди.
Браво на Венци  Peace  ,върви в крак с темичката.
Ние вчера ходихме на консултация - 7 600  и  72 см.
Днес се очертава хубаво временце и ще има разходка. Laughing

# 126
Хей, мацки! Хайде на среща! Южен парк или Заимова градинка!!!!!!  newsm51

# 127
 Hug
Здравейте! Hug

Ние сме по-добре уж!
 Thinking

Дунда освен каша или грис следобед давам аз крем от кухнята едни такива нишестяни са вътре със банан,бисквита,може кисело мляко ако си давала,ей такива! Thinking

Юлия я хапят комари,сега е пъпчасала по лицето и е ужас!Трябва да се слага мрежааа! newsm78

Бетта супер идея за книжка но пак ще я яде е поне ще е найлон,но Юл не би простила и на найлона!

Ети браво на Венци,но ти от давна си го пускаше сам да си щъка,аз не я оставям сама,кога ли ще проходи! newsm78

Лала все ще те питам нали спяха децата отделно от вас,как така си спокойна че са завити,аз Юл я завивам по 100 пъти на вечер,аман от нея вече не си представям да е в отделна стая! #Crazy

Хайде ставам за сега толкоз!

Честити месечинки ако има все ме мързи да видяяяя! #2gunfire
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
  • somewhere over the rainbow
Ася, я бързо признавай, тази Ася, дето играе на "Един срещу всички", ти ли си? newsm78 Че снощи рязко ми заприлича на теб и даже сънувах, че те питам /но не помня какво ми отговори/ ooooh!

И да кажа за тези, които не познават Пиги, тя е много свежа и като характер, и като външност. Яна също много я хареса, искаше да се гуши в нея Simple Smile.
Потвърждавам Peace

# 129
Ася, я бързо признавай, тази Ася, дето играе на "Един срещу всички", ти ли си? newsm78 Че снощи рязко ми заприлича на теб и даже сънувах, че те питам /но не помня какво ми отговори/ ooooh!
JoyСъс сигурност не съм аз.Тази вечер ще играе ли тази Ася, да я видя колко прилича на мен? Joy

# 130
  • somewhere over the rainbow
JoyСъс сигурност не съм аз.Тази вечер ще играе ли тази Ася, да я видя колко прилича на мен? Joy
Ще играе. Peace  Ама аз не съм те виждала добре на снимките как изглеждаш, просто така ми напомни на теб...а и се казва Ася Wink Нали знаеш, че всеки си изгражда някакви образи в съзнанието, които може да се окажат, че нямат нищо общо с реалността...но може и да имат Thinking
 Hug

# 131
Честити на празнуващите по минали празници на патерица.     Flowers Bouquet
Вече и два реда не мога да напиша от Калоян.  ooooh! Все нещо отваря и подрежда, все се изправя и иска да ходи. А в стаята има мноого остри ъгли и още ме е страх да го оставя да прави каквото си иска.  Tired 
Пиги, Джорджи - честити колички,със здраве да си ги ползвате.  1stroller
Вetta - снимките на първа страница и на мен ми харесват.   bouquet
Синеочка - детска кухня "Ози" разнасят по домовете, но доколкото помня Диди Ф не беше очарована. Ето го сайта!
Тиция - от зеленилките слагам магданоз и копър, а напоследък и пресен лук.
Прасчо - виц щеше да разправяш една минала тема - за глухата акула - помня аз.  ppp
Радостина, Ели, Лала - много се радвам, че мъниците са добре.  Heart Eyes
mgizdova - честито ви първо зъбе.  tooth
морскасирена - на приятелката ми сънът й е на 6 г. и беше силно впечатлен от 3-D киното. Бяха гледали анимация с динозаври и после си показваше очилата на всеки.  Sunglasses
Ети - браво на Венци  smile3539

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 19:52 от Nita

# 132
А,нашата снаха Ема къде зачезна пак с хайманостващата си мама Thinking
Ние днес имахме изпълнение от рода на Фред Флинстоун:)Алекс в един момент просто му писна да си бута проходилката,хвана си я с ръце нагоре и направи една крачка.Много е нещастен завалията,защото на мама й писна да ходи след него и просто го вързах с една стара мишка за манежа,та така му е ограничен периметърът на ходене. Ала чудото малко и манежът си вече влаче след себе си #Crazy
Започнахте ли да разголвате мъниците в тезаи жеги?Днес видях едно бебе в КОСМОНАВТ.Милото се печеше в собствен сос #2gunfire

# 133
Мацки, верно че забавих вица Embarassed.
Та: вица за глухата акула /или виц за песимиста и оптимиста/: В съкратен вариант. Печелят двама зелени карти. В самолета летяяяяяят. На единия му е тягостно, и все мисли от какво да се притесни, другия- ведряга. И така, говорят си:
-Ееееей, ся там като стигнем, как ша са устроим... ами бруклинския мост на самоубийците, знайш колко народ се метка оттам... ами ако самолетът аварира- виж, над океана сме Crazy...
А другия: -Ами какво- падаме в океана, има спасителни жилетки..., SOS... и сме спасени.
-Ами ти знаеш ли че има акули, бе?
-Еми има, ама дават едни свирки срещу акули- надуваш свирката, и акулите бягат.
-Да, бе, да. На мен или свирка без топче- или глуха акула ще ми се падне Rolling Eyes
 Joy Joy Joy
Иначе какво правя- спрягам глагола прашкам по градинките.
Пиги, в кой магазин ги видя тези каски?
Пепи111  Hug Това за рибата много ме заинтригува.
Пърли, спретнахте ли срещата? Кака чак сега видя поканата Embarassed Ама колкото и да са ми дълги крачката, от Южния до Заимовия трудно бих смогнала Grinning
Браво на Венци!
Още много браво съм изтървала, ама все нещо пропускам...
Тиция, моята редовно е боса навън. Събува се, а аз не си правя труда да я обувам. И чувам, говорят: Ми това бебе е голямо, затова е босо Laughing А иначе ние дори спим вързани- един колан, прекаран през спалното чувалче- и за китката ми.

# 134
  • Габрово
ЕЕЕЕЕЕ Прасчооооооо  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy.
 newsm18 newsm18 Бравоо Венци smile3539 newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт