Честит рожден ден на патерици на Пърли и на майката на Попова!
Честито на месечинките от вчера и днес!
Всички да са живи и здрави!
Честити нови придобивка на Митака и на Цвети! Много да слушкат, като се возят в тях!
Gery to, този модел на Чиполино /като на Jorjito/ се предлага между 110-125 лв.
Прасчо,
.Радвам се, че се появи! А клипчето за мечето Кнут е страхотно За спането – какво да ви кажа – срам, не срам ще си призная, че откакто майка ми е в отпуска, откарвам до 10:30
Попара не съм давала. А ядки пробвах овесени, но Вяра изобщо не ги хареса
. Не съм давала пшничени, но сега яде пшеничен грис, така че по-нататък. Вчера попаднах на някаква статия /но не помня къде/, според автора на която, децата, при които рибата е въведена преди 1 година, страдали по-малко от алергии...

В “Майки” пък има тема за шишетата на Авент и B Free, че съдържали бисфенол А...
Ние за днес не сме излизали, така че отивам да се стягам за разходка!
Спокойна вечер ви желая!

.А как е малкия сладур още ли кашля?Дано да не е нещо сериозно,ей много се измъчихте вие 

.Аз също видях каски за бебета в едно магазинче до Южния парк,но наколенки нямаше 

. Много е щастлив и се смее на новото си умение. Сега ще се шашкам да не се уплаши, че с бати така се получи проходи на 8 месеца и свекървата без да иска го изгори и той спря да ходи, та чак на 11 месеца се пусна пак.Ех, направо ви завиждам, но благородно разбира се на тези от вас, които успяват да си поспиват до 9-10 часа. Ние сме като часовник 6.00 изправен на леглото и чака алармата да звънне на мобилния
Кога ли ще си полежа..... Мечтая си за това 
, в бебета 10 м. съм качила нови снимки. Ще съм ти признателна и ти благодаря предварително за положения труд 
.
Кажете какво друго давате за следобед освен каша или грис
Иначе тя е много общиителна и въобще не се притеснява ,че ме няма.Надявам се бързо да свикне.

...