Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 184
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Много благодаря на всички за поздравите! Черпя всички мами с вкусна и мноооооооого калорична торта, а бебоците с хубаво плодове пюренце!   bouquet

Много ви обичам всички и въпреки, че никога не ми остава време да ви пиша и чета, мислите ми са с вас и бебчовците ви!   bouquet

# 106
  • Габрово
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ, МЕСЕЧИНКИ И РОЖДЕНИЦИ, на патерици и без патерици.  bouquet  bouquet  bouquet
  party023 черпяна на патерици за рождения ден на мъжа ми/05.05/, и  smile3510 за утрешния рожден ден на брат ми, и още Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  food002  food002  food002 за утрешната ни месечинка Теди.
Бетта супер е така със снимките, нашите бебета са най-хубавите в целия форум  Mr. Green.
Лала дано сте се оправили.
Дани вече е добре, не се спира на едно място за секунда, но много се бяхме уплашили. Болестта е по-гадна от шарка може би ,защото има всички белези на шарка + тези на ангина + отчасти на жълтеница/може да има такова усложнение/. При Дани беше увеличен черния дроб с 2 см., но изследванията са добри. Даваме му само витамини и имуностимулатор, който се дава и при шарка.
Ели 83 оправяте ли се вече, горката бебка, от личен опит знам, че ушите много болят, но ти няма как да знаеш, че е това. Дано вече да минава болестта  Hug.
Джоржи и Пиги честити колички, да са ви много здрави и удобни.
Иси на директор най-малко ми прилича бебо в този стол, а и колко е сериозен и делови hahaha.
Аз от зелениите слагам магданоз, целина и лапад, но мисля, че тези неща не са пикантни и са полезни.
Лека и спокойна нощ на всички smile3524.

# 107
  • Варна
Честити месечинки на Стилиян,Даниел ,Mартин  ,Теодор  ,Яница и на близначетата Любомир и Николай  .Да са много здрави и засмени.  Hug
Нещо не ми се пише, от няколко дена се измъчвам с едно мое решение .Ще давам малката какичка на ясла,за да мога да обърна малко внимание на Жорко.Толкова исках да се уреди да тръгне на ясла,защото сега в къщи всичко е в застой,нищо не мога да свърша,а сега така се измъчвам,че чак имам чувството ,че нещо ме души.Макар,че ако не се беше появил Жорко сигурно пак щеше да тръгне на ясла по това време. Но да не ви занимавам с моите терзания. Cry
Днес ще водя Жорко на повторно бцж.А утре сме на консултация.
Във Варна групите на кухнята са две и на първа група боб и леща не дават.
Бета ,на мен ми допада началната страница със снимчиците Peace

Лек и усмихнат ден!

# 108
Здравейте майчета най-после и във Варна дойде топлото време Simple Smile след малко излизаме на разходка.
Аз писах но може би никой не е давал, чудя се за тези ядки ръжени и пшеничени които се продават в пакетчета като овесените, дали са подходящи за бебчетата, все си мисля че имат запазени повече ценни вещества от сухарите например и са по-полезни. Може да пусна и питане в подфорема за захранване но реших първо вас да ви попитам дали сте давали.

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 09:46 от st.g

# 109
добро утро!
Аз писах но може би никой не е давал, чудя се за тези ядки ръжени и пщеничени които се продават в пакетчета като овесените, дали са подходящи за бебчетата, все си мисля че имат запазени повече ценни вещества от сухарите например и са по-полезни.
Peace
аз давам ,дори в момента му правя закуска от ръжени ядки.Все още не съм давала ечемичени и пшеничени ,но скоро и това ще стане.
Честити месечинки днес
Честити придобивки на всички сдобили се с такива Wink със здраве да си ги ползвате.
radostina33 много се радвам ,че сте по-добре.
Ели мила как е малката сладурана?
лек ден за сега  bouquet

# 110
  Ха, добра утрин! smile3507
Наблюдавам лошо явление, колкото повече Данката ме оставя да си поспивам, толкова повече ми се спи. newsm78
А преди, след цяла нощ легни-стани, сутрин се събуждах доста по-бързо. Направо се чудя как съм издържала на този ритъм...
Тази сутрин ни събуди с едни крясъци, виковеее  smile3514-пробва ни явно, колко сме издръжливи. ooooh!
Дереше се с пълно гърло и стискаше очи и юмручета... Crazy
radostina33 :
Цитат
Дани вече е добре, не се спира на едно място за секунда
Браво на Данката! Така трябва! Wink
suzi_a: Дано малката бързо свикне с яслата и да ходи с желание, та и мама да не се тормози. Peace

party006Честита месечинка на Норето и Яница, Любчо и Ники, Теди, Марти, Дани и Стилиян!   party006
              Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower     Flowers Sunflower   Flowers Sunflower   Flowers Sunflower

# 111
Здравейте!Минавам на бъъъързо!
Честито на всички празнуващи вчера пропуснах ви!
И на днешните празнуващи честито!

Бебка Юл е по-добре, пие си антибиотика ще ходим да я наблюдават,ще я водя на частния педи утре,аз ще ходя на гинеколог най накрая,ще ходя днес и на личната да ме види,май ме болят гърдите нещо!Свеки от вчера е в болница със двустранна пневмония,абе втасваме я леко по леко ! Sad

Тва е около нас!

Бай ви да ставам!

Набързо минах де какви са тез снимки на 1 страница отивам да видя!

Бай! Hug

# 112
Добрютру!!!

Ели, радвам се за Юлето. Ти се пази също.

Сузи, не бива да ти е тъжно. Мен също ме свива сърцето, колкото повече наближава есента. Обаче може пък да е за добро. Дано да се адаптират децата и да не боледуват. Освен това учителките ги учат на разни интересни неща, играят си с други деца. Все пак има плюсове.

Джорджи честита количка. Със здраве да си я буташ.

Нани, и аз тази сутрин спах до 10 без 20. Едвам отворих очи. Верно е че колкото повече спиш толкова повече ти се спи. А Лора се буди веднъж да суче и чак не мога да повярвам, нек'ъв рай ми се вижда. Еееееех кога ли ще дойде пак онова време когато си спеше до 9.30 без да се буди. Аз се оплаквах че гърдите ми се препълват, ама де е сега?

Сега да си призная нещо. Давам попара от онзи ден. Ама как я муха гадната попара не е истина. Ето толкова си виках че няма да давам, ама като кара 1 седмица на трохи хляб вече ми е кеф че яде па каквото и да е.И така. Сиренето го понася добре, чук, чук, най ме беше страх от него.

И още нещо да кажа, видях  горните зъби вчера. Около тях има кафяво и кръв. Седи така самия венец както когато е изваден зъб. Като рана. Явно бая зор е бил.

Айде чао, да се къпя и да излизаме после.

# 113
  • Казанлък(Бургас)
Честита месечинка на Нора (хей,още месец и ще си имаме рожденичка)Любо,Ники,СтилянДани,Марти,Теди и Яница!Да са здрави и засмени.

Ели 83 пожелавам ви бързо оздравяване!

А аз  вчера какъв стрес изживях! С Филип тъкмо отключваме вратата,за да излезем на пазар,когато
чувам драскаме на нокти по ламарината на кухненския прозорец,последвано от вопъл и звук от падане на нещо тежко.КОТКАТА НИ ПАДНА от V-я етаж(за втори път #Crazy или поне за толкова пъти знаех)) Хукнах към терасата.Долу хората превъзбудено говорят и се смеят,а аз цялата се люлея.Една жена ми се развика:Как не ви е срам да хвърляте неща!Ще ударите някой! #Cussing out А ма какви неща изхвърляме от прозорците си,а?
  В крайна сметка след 30-40 мин.,след като пълзях под една кола прибрах Джери у дома с ожулена муцуна.Каскадьор без рана не може!А мъжа ми се хили и ми вика:Не за втори ,а за трети път пада.  #2gunfire

# 114
  • somewhere over the rainbow
Ако има и други, които не желаят снимките на децата им да са на първа страница, да казват. Ако искате, ги махам всички.
Нее, много си е хубаво с тях Peace Пък и щом сме ги изтипосали в снимка.бг, не виждам проблем и на първа страничка да са. Бета, знам каква си е играчка да се направят всички тези неща и аз лично го оценявам Hug
Синеочка, ми тя Лорчето е готова да проходи...и каква е пораснала пу-пу Heart Eyes Давай да муха попарата и хич да не ти пука Hug
Снощи тук каква градушка се изсипа...ужас, всичко побеля ooooh! А сега едно слънчицее - само за разходка.

# 115
Здрасти и от мен!
Честито на днешните месечинки!

Бета, на мен много ми харесаха снимчиците. Благодаря ти, че си се постарала да вземеш от постинга ми снимка на Пипи, да я обработиш и сложиш.   bouquet Аз не виждам проблем да бъдат децата на 1-ва страница, след като сме ги изтипосали така или иначе във форума - албумчета, подписи, аватари.

Ели, пожелавам бързо оздравяване на всички в семейството ти!

Сузи, не се притеснявай за яслата. Мишел тръгна точно на тази възръст на ясла. В началото беше малко уплашена, но много малко плака. Няколко месеца по-късно (като се има предвид, че тя ходеше много малко заради болестите в началото), вече не можех да я спра. Сутрин бърза да тръгва, там блъска на вратата да й отворят и се сърди като се забавят. Има си и приятелчета, въобще детето е много щастливо. Определено предпочита яслата вместо да се разправя в къщи с нас, с бебета и подобни. Grinning Въобще не съжалявам, че я пуснах, на нея специално много добре й се отрази.

Иначе на всички пожелавам един ден да карате варицелата като дъщеря ми. Само втория ден беше уморена и изписка като й излязоха няколко пъпки. На третия вече беше кукуряк и все едно нищо няма. Обаче Пипи не го хваща засега. Педито ми каза, че най-вероятно е след 2 седмици да го хване, може до 20-я ден. Така че съм в очакване и се моля и той да не се мъчи. А можело и да не се разболее, въпреки че аз въобще не съм ги отделяла.

Не знам какво щях да казвам още...ще пиша пак ако се сетя.

# 116
  • ES
Наистина много са порастнали мъниците. НАН и твоята принцеса е пораснала много, май все повече заприличва на баща си.

Джорджи, да ви е честита новата количка, дано сега ви е по-леко. Колко вървят тези на Чиполино?

Синеoчка, и ние много я мухаме попарата.

Бетта, много хубавичко е станало със снимчиците на мъниците на първата страничка. Благодаря!   bouquet

# 117
  • хасково

/Благодаря за пожеланията и честито на другите месечинки! Хапнете си от нашата торта. (на месечинката тук казваме още "рожден месец", до ЧРД остават 2 мсеца..........кога отлетя това време!???????????!!!!!!!!!?

Бета , за първата страничка ти пиша 6+. Да си играеш толкова , че сега и да ги махаш. Няма такъв филм. Супер си е .

Бързо оздравяване на всички сладури!

Отивам да свърша малко къщна работа докато Яница спи , че после хайде навън.(не мога да си позная къщата)

каква закуска правите с тези ядки, дайте някаква рецепта, че ни омръзна само попара, макарони кус-кус

# 118
Да са живи и здрави днешните ни месечинки Стилиян,Даниел ,Mартин  ,Теодор  и Яница! За Любчо и Николайчо специални влажни целувки от Мимозата Hug!
st.g, и аз давам от тези ядки.Давам ги кажи-речи от както съм захранила с глутен и детето много ги харесва.

munka1, ядките ги варя за кратко, след това добавям банан, ябълка или някакво плодово пюре, слагам и 90 мл. АМ.Моята Мимоза я предпочита тази каша пред купената Peace

Попара предложих на Мимата, но не я хареса.Дори добавих АМ в нея втория път, но пак отказа.Няма да я мъча с нея повече.Аз съставките така или иначе успявам да и ги пробутам в другите храни.

Бета, много си хубаво със снимките на първа.Мимата и на аватара ми всеки може да я види Peace

Радост, Ели, да нацелувате дечицата от нас двете с Мимата Hug

# 119
Здравейте и от нас с ЕВа,
Честити месечинки и честито на всички празнували тези дни. Не съм влизала отдавна, бяхме за малко до Слънчев бряг, после на вилата. Ева я оставих на мама да я гледа за 1 седмица. Много ми беше мъчно, за първи път я оставям а тя как ми се радва като ме видя, направо се разревах. Добре че не сте писали много,  всичко изчетох. Ева си има вече едно зъбче, второто и то се вижда, ама  още не е избило. Лесно изезна, дано и другите да са така. Откакто се изправя в креватчето, няма заспиване.  От 3 дни я приспивам на ръце. Това никога не е било. А и малко бабата е развалила дисциплината. Ели, как е Юл, толкова ми стана мъчно докато чета постовете ти. Синеоче, може да се видим тези дни, пиши като си свободна.

Общи условия

Активация на акаунт