Господ здраве да ти дава,
съпругът и синът много любов,
а шефът много пари.

Честит Рожден ден на мамата на Попова!Много да е здрава и дълги години да се радва на внуци.

синнеоче ще ти кажа не е тайна ,само да не ме обвинят като човека с най-черни мисли и вкарващ смут.Пораженията са някакъв белег около далака (така и не разбрах какъв ,когато бях бременна с Марти ми го откриха)и коарктация на аортата с последваща исхемична болест на сърцето ,която в последствие не можаха да я докажат 100%.Но всичко е много индивидуално сестра ми я кара много леко и двата пъти.При мен не можаха пъпките да избият бързо ,аз се обезводних .Нашите ме закараха в болницата там ми сложиха система след ,която пак повърнах(което не е нормално).Корема ми беше целия възел до възел.Майка ми изчака до сутринта ,защото когато отворих устата цялото ми небце беше кръв червено и тя тогава се усъмни.Добре ,че и тя много чете иначе до сега да сме си отишли от този свят със сестра ми.
Стига черни мисли.Мен пак ме е хванала нервата и сега отивам да се успокоявам

Честито на всички месечинки вчера и днес много да са здравички и да имат най-прекрасното детство.
Прасчо много ми липсваше(мале прозвуча като обяснение в либов
)

лек и спорен ден
Да не говорим,че на живо си е направо за страх.

Президентът няма почти никакви важни правомощия,так че имате още към 40 години да помислите
...та и аз знам кога ще ям боб
".И това дребното като сви едни устнички и като почна да му се кара на бебешки

Дано и при нас е така, че и аз да знам кога ще похапвам бобец. 

С една приятелка ходихме и до Piggy's House и ми хареса много -имат доста голямо разнообразие на стоките,обслужването е 6,а има и кафе и детски кът,който е доста хубав.Абе доволна съм,а и не е никак скъпо.