Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 183
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден ден на Пърли!
Господ здраве да ти дава,
съпругът и синът много любов,
а шефът много пари. Wink

Честит Рожден ден на мамата на Попова!Много да е здрава и дълги години да се радва на внуци.

синнеоче ще ти кажа не е тайна ,само да не ме обвинят като човека с най-черни мисли и вкарващ смут.Пораженията са някакъв белег около далака (така и не разбрах какъв ,когато бях бременна с Марти ми го откриха)и коарктация на аортата с последваща исхемична болест на сърцето ,която в последствие не можаха да я докажат 100%.Но всичко е много индивидуално сестра ми я кара много леко и двата пъти.При мен не можаха пъпките да избият бързо ,аз се обезводних .Нашите ме закараха в болницата там ми сложиха система след ,която пак повърнах(което не е нормално).Корема ми беше целия възел до възел.Майка ми изчака до сутринта ,защото когато отворих устата цялото ми небце беше кръв червено и тя тогава се усъмни.Добре ,че и тя много чете иначе до сега да сме си отишли от този свят със сестра ми.
Стига черни мисли.Мен пак ме е хванала нервата и сега отивам да се успокоявам #Cussing out Crazy
Честито на всички месечинки вчера и днес много да са здравички и да имат най-прекрасното детство.
Прасчо много ми липсваше(мале прозвуча като обяснение в либов Heart Eyes) Hug Hug Hug Hug Hug
лек и спорен ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Честит празник на всички празнуващи  bouquet
Ние вчера бяхме на ранчото Бонана Mr. Green и присъствах на небивала цигания-НДСВ митинг.Не че изказвам политически пристрастия,ама си беше жива излагация.Пя Гергана,която си беше все едно е отишла да хвърля кофата за боклук,а пък Никито Василев раздаваше някяква тъпа енергийна напитка на циганята.За капак местният кмет раздаваше агнешко с ориз ,а на Гергана и плющях ушите от ядене и беше просто неописуем цирк hahaha Да не говорим,че на живо си е направо за страх.
Вие слагате ли зелени подправки на бебеоците в яденето,защото моята глупава педи ми забрани категорично.Не че някой я слуша де #Cussing out   

# 92
  • Варна
Честит рожден ден,на майчето на Попова Heart Eyes

# 93
Ние вчера бяхме на ранчото Бонана Mr. Green и присъствах на небивала цигания-НДСВ митинг.Не че изказвам политически пристрастия,ама си беше жива излагация.Пя Гергана,която си беше все едно е отишла да хвърля кофата за боклук,а пък Никито Василев раздаваше някяква тъпа енергийна напитка на циганята.За капак местният кмет раздаваше агнешко с ориз ,а на Гергана и плющях ушите от ядене и беше просто неописуем цирк hahaha Да не говорим,че на живо си е направо за страх.
Вие слагате ли зелени подправки на бебеоците в яденето,защото моята глупава педи ми забрани категорично.Не че някой я слуша де #Cussing out   
Joy  Joy Joy
Тиция, много благодаря за предложението за каската! Аз честно казано не подозирах, че има такива; ще потърся в Сф, и ако не намеря... може да те помоля.
Не мисля че зелените подправки са проблем.
Нанни, все забравям да те питам, с каква боя боядиса отпечатъчетата? Много ми харесаха. Аз ги намазах с маслена, че темперната не хвана; като имам време ще сложа една снимка.
Иси, Hug Hug Hug
Хубав ден на всички!  bouquet Heart Eyes

# 94
за Пърли

и за майчето на Рони

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и много положителни емоции Grinning

# 95
Здравейте аз най-накрая успях да наваксам с четенето.
 isi_kam Това което ти се е случило е ужасно, не мислех че може да има такива последствия  Sad
Tizija Аз слагам в пюретата копър, магданоз, джоджан/гюзюм, зелен лук и праз смятам че няма причина педиатърката да ти забранява, просто е смешно в детските кухни да слагат какво ли не а това да ти каже че не трябва да се слага в пюрето. Няколко страници назад обсъждахте и грахът аз знам че може да се слага в пюрето от около 7 месечна възраст но не по много и тъй като от 1 приятелка имам домашен доста често правя пюре от картоф морков грах и въпросните зеленийки,а понякога към това пюре прибавям и червено цвекло.
Като обсъждаме пюретата и аз се чудя дали да не направя с червена леща но докато се престраша Цвети сигурно ще стане на годинка Laughing. Това което се чудя напоследък е дали както правя плодово пюре с овесени ядки мога да започна да разнообразявам и с ръжени или пшенични от тези които се продават в същите опаковки на принципа на овесените.

# 96
Isi,
супер сладурска снимчица на мъника на стлоа,ама да ти кажа май е по-добре да стане някакъв министър,че там е далаверата ThinkingПрезидентът няма почти никакви важни правомощия,так че имате още към 40 години да помислите hahaha

# 97
# 98
  • somewhere over the rainbow
Да питам, слагат ли пред кухнята списък с менюто за цялата седмица или поне за 1-2 дни напред, та всеки да може да си преценява предварително дали го устройва дадена манджа?
Тук слагат менюто за 1 седмица Peace...та и аз знам кога ще ям боб Joy
Тиция, слагам магданоз, копър, целина. Даже мисля, че са много полезни зеленийките Peace

# 99
Isi,
супер сладурска снимчица на мъника на стлоа,ама да ти кажа май е по-добре да стане някакъв министър,че там е далаверата ThinkingПрезидентът няма почти никакви важни правомощия,так че имате още към 40 години да помислите hahaha
  Hug Hug Hug
hahaha hahaha hahahaМоят мъж казва ,че ще стане шеф.Онзи ден батко му го перна лекичко по ръката и му вика "Е давах ти да ме скубиш, давах ти ама да ми вадиш очите няма да ти дам  Crossing Arms".И това дребното като сви едни устнички и като почна да му се кара на бебешки  Joy и едни муцунки прави ние се заливахме от смях ,а то докато не си каза всичко не спря. Joy
Така ,че горко им на подчинените му. hahaha

# 100
  • Варна
Айде и ние да се похвалим,с нова количка. Party Party Party
Не е нещо особено,но е лека и мама ще е рахат Mr. Green
http://www.chipolino.com/showpop.php?product=1024

# 101
  • хасково
 ЧЕСТИТО НА ПЪРЛИ И НА МАЙКАТА НА ПОПОВА smile3510 bdbaloni
БЕТА , така със снимчиците ще се опознаем по-добре.
НАНИ, и при нас слагат менюто за седмицата.
ТИЦИЯ, нашата педка дори препоръчва зелени подправки , най-вече магданоз.
МИМ, какви са тези 20 буркана, ние си ходим всеки ден с 4.
Прасчо, снимай детето с каската и наколенките. Клипчето е сладурско сега само ръмжим да покажем мечо как казва
ИСИ, дано стане най-малкото депутат.
jorjito, честито ви нова количка

да не забравячестито на всички месечинки

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 15:34 от munka1

# 102
 Two HeartsВесел празник на порасналите днес месечинки и рожденици! Two Hearts
munka1, NaNnewsm10 Дано и при нас е така, че и аз да знам кога ще похапвам бобец. Simple Smile
20 бурканчета и 60 капачки се носят при записването, а вече при ежедневното взимане на храната - по 3бр. Дори не ги преброиха, само им хвърлиха по едно око и това беше. Thinking
Прасчо: С темперни боядисвах/бълг. бои от 1,60лв/, а днес го лакирах. Цветовете станаха още по-ярки и хубави: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&photo=4  Hug
Тиция: И аз давам зеленища-магданоз, копър, целина...
Иси: Добре са се сетили за отпечатъче във вашата болница, хубав спомен! Peace
jorjito: Честита ви придобивка, със здраве да си я ползвате и да се возите с нея по автобусите... Joy
Отивам да полегна до Данката, че едвам гледам! Tired

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 19:15 от Nanny

# 103
Ехо,привет и от мен  Grinning
Flowers SunflowerЧестито на всички месечинки!!! Flowers Sunflower Да са много здрави и засмени!!!
 bdbaloni На Пърли!!!
Здраве,късмет и семейно щастие!!!
 bdbaloni и на майката на Попова.Да е жива и здрава и още дълги години да се радва на Емка-Семка  Grinning/а защо не и на още внучета  Wink/
Нани,все забравям да ти кажа,че е много хубав отпечатъка.Майсторка си ти!! Wink
Жоржи,честита ви придобивка.Със здраве да си я ползвате.Аз също се колебая м/у Каролината и Спортивата,но ще видя и на Хаук количките,та тогава ще реша. newsm78
Ние днес се попекохме по къси ръкави-беше адска жега. SunglassesС една приятелка ходихме и до Piggy's House и ми хареса много -имат доста голямо разнообразие на стоките,обслужването е 6,а има и кафе и детски кът,който е доста хубав.Абе доволна съм,а и не е никак скъпо. Peace
Криси с всеки изминал ден ходи все по-уверено.Една приятелка като го видя как ходи/а тя не го беше виждала от 2-3 седмици и той тогава почти и не правеше опити да върви/,каза,че ще проходи напълно до 2 седмици,но според мен след месец ще е напълно готов. PeaceИ тогава жална ми майка  JoyСега спинка блажено-заспа в колата,а после го сложих на двора под чадъра,но като заваля се събуди,та сега си е гушнал завивките в леглото.Не беше спал въобще -как издържа не знам. Shocked
Айде,че стана дълго-махам се. Stop

# 104
  • София
Ако има и други, които не желаят снимките на децата им да са на първа страница, да казват. Ако искате, ги махам всички.

Общи условия

Активация на акаунт