Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 177
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • somewhere over the rainbow
Върнахме се...с пълни тумбаци Wink
Изпих една ракийка и май ме хвана. А на младини какви турове сме правили, но сега съм отвикнала и от една ракия почнах да завалвам думите. Сраам Embarassed Мъж ми само ме бъзика Twisted Evil А Даяна слуша много - обикаляше целия двор с проходилката, като фурия е. Сега е изморена и ще се търкулнем на леглото.
И в нашата кухня дават леща, боб, кайма...Само зрял боб не давам Naughty Всичко друго си го ядем с удоволствие, с голяма лъжица Peace Супите са си обикновени супи, не крем.
Ми това е за сега Blush

# 76
Честито на всички именници! Да сте здрави и щастието да не напуска домовете ви!
Ние нямаме в семейството именници, но си уважаваме много този празник и досега бяхме при родителите ми и хапнахме с удоволствие агънце.

# 77
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!

Името ти свято,
днес да бъде полято,
с руйно вино,песни,танци, веселба
и така до сутринта!!!

# 78
Здравейте, мамитаааа! Как са издутите ви коремчета /от агнешко все пак Laughing/?
Виждам че за бобови говорите, ами дадох веднъж просто да опита, щото ми писна да я гледам как се дърпа на заешкотото със зеленчуци... Неистов апетит към тва нещо; е, не че и дадох да омаа тенджерата, де   chef. Който е видял злоядо дете, той ще ме разбере. И други дивотии яде с удоволствие Embarassed, а бебешката храна- яж си я, мадам Laughing
Сещам се и за болната тема за прохождането, и за това как се чудех защо родителите не дават на децата си да пълзят, а директно ги пускат да ходят, и те на 10 месеца без време прохождат. Засега ми хрумват два варианта моята да пълзи:
вариант 1: осигурявам и 356747547 декара поляна;
вариант 2: слагам и магнит в гащите и я пускам да пълзи по железни плочи.
Иначе Ели прави най-много 1 метър приплъзване- до първата стена/ опора, и се изправя; и така- кажи-речи цял ден.
Лала, Иси, моят мозък като че ли чак сега наистина стопли за какво сте говорили, като сте казвали, че си е до дете  bouquet
Да ви питам: да знае някой къде има бебешки каски? На моята щръклица май такова нещо и трябва.
Всички болни бебчета бързо да оздравяват!

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 21:22 от Прасчо

# 79
Прасчо,във Варна има а наколенки за прохождане и каски,така че ако не можеш да намериш,мога да ти купя и да ги пратя?

# 80
Здравейте майчета. Честит презник на всички именници и на месечинките като Цвети
Днес  моята малка бебка става на 10 месеца newsm59  party023 newsm38, как бързо минава времето Party,

# 81
Здравейте момичета! Много благодарим за пожеланията по случай имения ден на Гергана!
Приемете нашите поздрави за всички, които празнуват днес - малки и големи.
И разбира се, почерпете се за наше здраве, че в нашата фамилия има много именици. Освен малката маймунка, днес имен ден празнуват свекър ми, голямата ми племеничка, зет ми и неговите родители.
Да ви е сладко:

Днес бяхме на ранчото на сестра ми и се повеселихме подобаващо всички заедно.
Надявам се да сте прекарали празника весело!

Утре ще ви изчета. Лека вечер!

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 21:35 от dew

# 82
За лека нощ на всички дребчовци, мамчета и мечовци Laughing
http://www.clipfish.de/player.php?videoid=Mjg2NjM2fDQ4NDk5Ng%3D%3D

# 83
Прасчо,много сладко клипче  Wink Аз умирам за животни,а това мече ми напълни очите  Grinning

# 84
  • Варна
Благодаря за пожеланията момичета!  bouquet
Нека всички празнуващи днес да носят със здраве името си !

Чак сега успях да се добера до компютъра ,та без малко да ви черпя на патерици.

Утре ще пиша по-подробно , че сега съм като изцеден лимон.Лека вечер. Hug

# 85
Прасчо, представям си Елито ти с каска, наколенки и с магнит в гащите hahaha
Ще заприлича на Робокоп в ранния си период. Joy
А ако наколенките са и магнитни, идеално, тъкмо като падне, бързо да й мине. Laughing

Мечо е сладур! Hug

mim_pl: След едночасово ровене в мазето, мъжо се върна с 20 бурканчета в торбата и паяжина по главата. hahaha bowuu
Благодаря, все пак! Hug Та, утре и аз рано, рано ще трябва да се организирам и да отскоча до кухнята.
Ще видим как ще я понесе. Thinking За сега не ми пречи аз да му приготвям пюретата, но след време като заместя още едно хранене и трябва  супичка да правя, ще ми дойде в повечко. #CrazyТо да беше само готвенето, добре... ooooh! а и лятото с тез разходки, съвсем ще ни отнема. Абре, улеснение си е, но всичко зависи от това Дани дали ще е доволен.
Да питам, слагат ли пред кухнята списък с менюто за цялата седмица или поне за 1-2 дни напред, та всеки да може да си преценява предварително дали го устройва дадена манджа?
Айде лека, че от това агнешко съвсем съм се разБЛЕЕЕЕяла! Mr. Green

# 86
  • София
С малко закъснение, честито на празнуващите именници, да са живи и здрави! И порасналите месечинки също!

Аз вчера имах вдъхновение и наслагах на първа страница снимки на бебоците, на който намерих. Ако някой иска да сложим друга, да ми пише на лични, когато мога, ще я сложа.

Хайде да лягам, че днес карах до Кюстендил и обратно и се поуморих. Ходихме свекитата да видят Яна, а и свекърът е Георги. Бебе и татко да си в нашто семейство, мама кара, бебе и тати си дремят  Mr. Green.

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 12:44 от Betta

# 87
Здравейте,ние се наскитахме и пак сме тук  Laughing .

Честито на всички празнували вчера.Да са ни живи и здрави именниците.

newsm59 Пърли ,да си жива здарва и много щастлива майка и съпруга.Целувки от нас с Емето  Heart Eyes

И на края,но не на последно място.Искам да ви почерпя,защото днес моята МАМА има Рожден ден  Hug
Почепете се:

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 09:18 от Попова

# 88
  • Варна
Добро утро Wink
Честито на днешните месечинки
Честит Рожден ден на Пърли Hug Hug Hug

Прасчо,това с каската мноооооооооого ми допада Peace,на нас такова чудо ни трябва Rolling Eyes
Бетта,много хубаво е станало със снимчиците Hug
Попова,Емичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано болните  ,да са по-добре Praynig Praynig

Мойто чудо,нещо много кашля.на не е нормалната кашлица,както беше кат болен,а такава кантяща,като алергична Tired.аз я получих същата,и само Господ знае от какво е.кашляме само вечер,ама някой път толкова продължително,че...... Sickще се ходи пак при докторицата.Инаме нищо му няма зъбетата бързат да излизат,дави се в леки от лиги ooooh!,луда работа.Измъчи се горкото ми ,миличко детенце Confused

Лека и спорна седмица на всички  bouquet
Болните да оздравяват Praynig Hug

# 89
  • Казанлък(Бургас)
Честото на месечинките : Дамяна,Боряна,Калоян,Виктор и Калина!

Betta много хубаво е станало със снимките на малчовците! smile3501

Прасчо клипчето с мечето много хареса на Филип.Той седна в мен и докато не свърши не мръдна.И аз така. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт