Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 167
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Привет ви мацки  Hug Hug Hug не съм се записвала цяла седмица,причината ами Дани проходи миналия петък точно на 10м и 5 дена и сега съм му постоянно по петите CrazyМного е смешен като ходи с вдигнати ръчички и върти онова дупе голяма е скица,ще се опитам да кача клипче но не обещавам,че ме няма по тези работи.
Друго при нас освен че по цял ден сме навън на разходка тук започнаха жегите вече,изпращам на всички слънчице виждам в БГ дъжд вали.
Записах Дани на ясла за наесен дано ни приемат тук в една нова направиха точно зад блока та ще видим Thinking

Виждам вече доста бавно ни вървят темите бебоците поотраснаха и се нуждаят от повече внимание още малко и ще направят по 1 годинка колко бързо минава времето. Whistling

честито на всички месечинки

# 286
  • Варна
Silvia_N       

За здраве чашата искряща                   
до дъно ще изпия аз!
Нека радост ти изпраща
съдбата всеки следваш час!

Бъди щастлива и гореща
в чувствата си, в любовта!
Всеки изгрев да посрещаш
красива, мила и добра!

Наздраве пак! Каквото пожелаеш
да стане мигом! В този ден!
Да бъдеш силна, да мечтаеш!
Наздравица за теб от мен!

Бъди щастлива!

Честити месечинки на Пламена  , Деница  newsm51 ,адаша  Георги и специално на сладура Калоян   smile3525

dundaчестито,тъкмо  крачите в тон с темичката Laughing
Рени,честито ви превозно средство. Wink

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 08:22 от suzi_a

# 287
Пак е гадно времето. То не знам кое е по добре,  дали жегите или така. Наистина не беше нормално тези горещи дни дето бяха и имам чувството че биологичният ми часовник откачи. Миналата седмица ме боля глава 3 дена, а на 4-тия ми се повръщаше както като бях бременна. Дано обаче да има слънчице за почивните дни, че ще ходим малко да отпочинем за 3 дни. Да видим как ще се държи Лора. Досега освен при бабите не сме я водили на друго място. Тъкмо ще изтренираме за морето.

Сега да кажа за яденето. От няколко дни дадох по малко кисело мляко. Слава богу няма реакции. И вчера измислих вечеря, която Лора си изяде. Две бисквити, един банан и кисело мляко. Става много вкусно и така поне яде на закуска попарата и това го изяде, щото пък пък на обяд не ще нищо.Идва до нашата маса и аз и давам трохи или парченца от нещо. Така я кара Лора.

Чудя се щом хвалите черешите дали да и купя от пазара? А вчера как ме гледаше като ядох ягоди, но не посмях да дам.

Рени честита количка, страхотна е, браво. Моята е АБЦ дизайн също, но по-прост модел. Обаче не съжалявам за избора, защото се оказа много здрава и удобна. Галко ходи ли на вашият уокър? Лора тия дни взе да се изправя на него и да го бута, но от другата страна, където е кучето Grinning

Пепи, извинявай, сигурно си писала, но аз не съм чела назад. За какво ходи да се преглеждаш?

# 288
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добро утро!
Честит Рожден Ден на Silvia_N! Много здраве и любов!

Честито на днешните месечинки! Безгрижно детство!

Синео4е, ходих да се прегледам профилактично. Смятам, че от такъв вид преглед има много по-голям смисъл, отколкото от стандартните профилактични прегледи при JP-тата  newsm10.

Тук днес отново цял ден ще вали  Sad. Ще ходим само на пазар и ще приготвяме багажа за екскурзията!

Весел ден!

# 289

Честит Рожден Ден на Silvia_N! Много здраве, щастие,любов и наесен едно прекрасно и най-вече здраво бебче!
Аз също имам да глася багаж за почивката, но нещо нямам настроение в този дъждовен ден. Дори няма да гласуваме, защото не ми се иска насила да разболея бебчо. Ако спре ще си помисля  newsm78
Череши имаме домашни, но ще му дам, когато узреят напърно. Сега са червени, но не са узряли.
isi_kam - и ние сме вече така. Нашият батко гледа повече да излиза и сега си останах без помощник  Sad
Рени- честита количка, много е хубава. Важното е да е лека и удобна

# 290

Честит Рожден Ден на Silvia_N!
Букет от нежни пожеланиядарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

eti_31 ох ети така ще да е  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 291
Здравейте от нас!

Честити 10 месеца  на Деница, Георги и Калоян!!!

ЧРД на Silvia_N!!!

И сега да почерпим...освен за месечинката и за това, че днес Пламена направи първите си сериозни опити да върви Heart Eyes

# 292

Общи условия

Активация на акаунт