Тук сме, от нас отърване няма И аз нещо нямах настроение за форум, но току що изчетох всичко

Пиги, Цвети и таткото се отбиха на път към морето
, пихме по едно кафенце, че те бързаха и запознахме дребните. Направихме им снимки, Пиги ще ги качи като се завърнат. Цвети е много контактна, чувстваше се като у дома си
. Дая спеше и като се събуди, ги гледа ей така
Та така...Който минава оттук, да се отбива,ей 
yanac, Казанлък е хубав град...там живеят леля ми и братовчедите. Скоро сигурно ще мръднем натам, защото те утре си идват от Гърция, та да се видим. Ако поостанем, може да се видим с теб и Пипи. Те /братовчедите ми/ живеят в Западното /както му викат там/

И Дая е същия каприз, като Лорчето
Като не й дам нещо или не й угодя, почва да се дърпа и извива
/.Айде, че се отплеснах
И двете с Нора ви целуваме!
.Ние днес успяхме да излезнем за 2 часа та глътнахме чист въздух.Дейвид яде днес за първи път от кухнята и не беше много сполучливо
,а на мен ми изглеждаше доста вкусно.Менюто беше:фрикасе с месо,доматена супа с ориз и за десерт страхотно кремче от череши което се оказа,че е направено от компот.Казаха ми, че не е полезен за тях
Вие знаете ли нещо по въпроса?хайде до по-късно,че ще се приспиваме.после ще ви кажа как заспиваме от 2 седмици
. Днес сутринта тати приспа Яница( голямо постижение) , че още спи и аз да попиша. Иначе си ставаме към 6 и 30, много ранобудно това дете.
. В никакъв случай не пропускай сезона им! Черешите разхлабват. Аз ги давам пасирани /дори не беля люспата/ и на кисел.