Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 182
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • somewhere over the rainbow
Здравейтее! Hug Тук сме, от нас отърване няма Mr. Green
И аз нещо нямах настроение за форум, но току що изчетох всичко bowuu
Пиги, Цвети и таткото се отбиха на път към морето Party, пихме по едно кафенце, че те бързаха и запознахме дребните. Направихме им снимки, Пиги ще ги качи като се завърнат. Цвети е много контактна, чувстваше се като у дома си Heart Eyes. Дая спеше и като се събуди, ги гледа ей така Shocked...ама после се отпусна и тя. Цеци е без памперс - браво на голямото момиче Crazy Та така...Който минава оттук, да се отбива,ей Naughty
yanac, Казанлък е хубав град...там живеят леля ми и братовчедите. Скоро сигурно ще мръднем натам, защото те утре си идват от Гърция, та да се видим. Ако поостанем, може да се видим с теб и Пипи. Те /братовчедите ми/ живеят в Западното /както му викат там/ Peace
И Дая е същия каприз, като Лорчето #Cussing out Като не й дам нещо или не й угодя, почва да се дърпа и извива Twisted Evil Иначе пък си спи през нощта, буди се към 4 за вода или мляко и после към 8./е,тая сутрин в 6 се беше наспала и сметна за забавно да си навира краката в моята уста, а на мен никак не ми беше смешно Crossing Arms/.
Айде, че се отплеснах ooooh!

# 271
Ей, момичета, благодаря за пожеланията! newsm51 И двете с Нора ви целуваме!

# 272
Имаме си и ние лятна спортна количка http://www.abc-design.de/display.php?oid=9&m_product_id=4793 … view=details&
Реални снимки утре ще пусна
  Hands Clap

# 273
  • София
Здравейте!Благодаря за паролата в snimka.bg  bouquet.Ние днес успяхме да излезнем за 2 часа та глътнахме чист въздух.Дейвид яде днес за първи път от кухнята и не беше много сполучливо Sick,а на мен ми изглеждаше доста вкусно.Менюто беше:фрикасе с месо,доматена супа с ориз и за десерт страхотно кремче от череши което се оказа,че е направено от компот.Казаха ми, че не е полезен за тях newsm78 Вие знаете ли нещо по въпроса?хайде до по-късно,че ще се приспиваме.после ще ви кажа как заспиваме от 2 седмици  Wink

# 274
Здравейте.
Ренито честита количка изтлежда много хубава и удобна.
На мен преди 25 дни ми дойде цикълът за първи път лошото е че пак си е 7 дни.
ronkis Знам че компотът не е полезен защото съдържа захар а и плодовете в него са преработени преди много време и голяма част от полезните вещества са изгубени. Другото което ме притеснява в тези кремчета е от къде е компотът, защото едно е да си го направиш в домашни условия и да съобразиш че е за бебе и съвсем друго да го купиш готов, така може да има и консерванти.

# 275
Добро утро !
Тук времето е ужасно,3-ти ден  Wear Umbrella
Рени,честита количка,чакаме реални снимки  Peace С много здраве да я ползвате.
Пастел,къде се изгуби,навестявай ни по-честичко.Пиши как сте с малката Нора.

При нас нищо ново и интересно.Ема си е същото мрънкало,постоянно иска нещо  Crazy В къщи само лази и пипа там където не трябва,станала съм като падар  Joy
Ема също не ми иска обяда,но сутрин с удоволствие си изяжда цялата попара от 3 сухара.Няколко дни я пробвах да не й давам попара,за да видя дали ще яде на обяд,но Не,катогорично ми отказва пюретата.Аз също не я насилвам,дано е някакъв период и скоро отмине.

Честито на вчерашните и днешни месечинки!

# 276
  • хасково
Здравейте , мами и сладки бебоци!

Не сме се включвали 2-3 дни, явно в лошото време се пише повече. Аз от 2 дни съм малко болна - боли ме гърло и главата ми е като балон от хремата, ще се пръсне Sob. Днес сутринта тати приспа Яница( голямо постижение) , че още спи и аз да попиша. Иначе си ставаме към 6 и 30, много ранобудно това дете.
Хапваме си от кухнята , ама не я насилвам, като не иска давам по-късно.

Днес се нагласихме да ходим на вилата да берем череши и Яница  да смени и да се разнообрази, събирах цяла сутрин багаж и сега заваля много силно - гадост smile3511
Рени, количката е супер и ние маслим по въпроса.
Ронкис, и аз мисля ,че компотът съдържа захар и не е полезен. При нас дават кремчета с пресни плодове , които ги има в сезона.
Дали мога да й дам пресни череши, кажете ако имате опит ?

Честито на порасналите деца!

Целувки от нас! Ако тръгнем ще кача снимки.

# 277
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ!Живи здрави и по-малко палави да са!  bouquet

pepi111,благодаря ти за идеята за оризовките Peace.По-големите ,като мен може би помнят ,че навремето ги имаше но бяха на зрънца ,а не пресовани и ги продаваха в големи торбички.
Блазя ви ,че ходите насам натам.Дъщеря ми на дълъг път повръща и май ще си седим в къщи Crossing Arms
Тук времето не е студено и започва да се прокрадва слънчице.
yanac,много сладки снимки. Wink
Весел и спорен ден.

# 278
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър ден и от нас!

Рени, честита количка!

Munka, черешите са хубав плод, защото алергичните реакции към тях са много рядко срещани. Понасят се добре дори от деца с алергии. На вкус са сладки и бебоците си ги хапват с кеф  yes. В никакъв случай не пропускай сезона им! Черешите разхлабват.  Аз ги давам пасирани /дори не беля люспата/ и на кисел.

Ronkis,
ronkis Знам че компотът не е полезен защото съдържа захар а и плодовете в него са преработени преди много време и голяма част от полезните вещества са изгубени...може да има и консерванти.
Напълно подкрепям! Освен това всички консерви крият риск от заразяване с ботулизъм /плодовите в най-малка степен, но...  Naughty/. И май домашните консерви са по-опасни, тъй като, ако продуктите не се обработят термично както трябва, в тях могат да попаднат ботулинови спори, фабричните се загряват до поне 120 градуса.

И тук днес времето е отвратително - цяла сутрин вали...Ще гледам да свърша домакинската работа  newsm79 1ironing wash hang

# 279
  • София
На мен пък този дъжд ми действа успокояващо, в смисъл, че това е нормално през май, а не температури от 33 градуса. Имаше един месец май, точно като учех за кандидатстудентския изпит, в който не валя 2 или 3 дена. А тази година каква зима имаше, сега каква жега, изобщо някакви апокалиптични мисли ми минават.

И аз да се похваля, че Яна спа цели 7 часа, без да се буди тази нощ, досега не й се беше случвало изобщо. Може пък да има изгледи да спре да се буди някога Wink

Още не съм давала череши, но и аз знам, че са нискоалергенни и само да намеря някакви с по-доказан произход, ще й дам.

И Яна взе да се катери - одеве увисна на тръбата на парното  Confused.

пепи, кажи как мина прегледа, ако ти се разказва.

# 280
Честити месечинки днес много да са здравички и усмихнати!Специални целувки на Друнди.  love001  love001  love001  love001  love001
И ние ставаме все по-палави.Бати вече иска да си играе с децата на вън и от няколко дена го пускам да слиза пред блока под зоркото око на моята приятелка (която има магазин под блока).После не мога да го прибера ,но пък като се изкъпи и заспива на секундата от умора.Та сега ми се налага сама да си бъда и падар и готвач и всичко ,защото си нямам помощник. Mr. Green
лек ден  bouquet

# 281
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на днешните месечинки! Да са здрави и ослушни!

Сега да кажа за прегледа - ходих в 29-та поликлиника - д-р Маринчев. Всичко продължи 45 минути.  Първо се прави анамнеза - описват се оплакванията на пациента /ако има такива/. Слагат се едни слушалки на главата и се хващат два електрода в ръцете. Така се стои около 10 минути, "сканират" се всички органи и после лекарят ги преглежда един по един и разчита диагнозите. Ако има нещо, се изписват съответните лекарства.   На мен ми излязоха някои дребни неща, нищо сериозно. Като цяло съм доволна. Струва 25 лева.

# 282
# 283
# 284
Пастел,къде се изгуби,навестявай ни по-честичко.Пиши как сте с малката Нора.

Веднага си вземам бележка!!! smile3521
Ами, ние се изгубихме поради простата причина, че  Нора вече е голяма мома и нямам минута свободно време /то не, че преди имах много!/, освен това попътувахме малко. Вчера валеше, та затова си останахме у нас.
Много е игрива и не стои на едно място и аз предпочитам да сме навън. От два дни се опитва да прави крачки сама, но все още не ходи. Иначе си спи през цялата нощ. През деня -три пъти по половин-един час, но има и изключения в повече или по-малко. Близо месец и повече отказваше да приема готови зеленчукови и месни храни /моите горе-долу/ и се измъчихме. Даже взех купонче за детската кухня, но първият опит се оказа и последен-голяма гадост беше! Смятам, че това с храната се дължеше донякъде на зъбоникненето, но пак сме си с два зъба! Сега пробваме по-смело обща храна и мисля, че и харесва.Като навърши 11 месеца мерките бяха 9,600кг и 78см.

Ето и актуални снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129685&photo=29
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129685&photo=30
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129685&photo=31

Това е засега! Поздрави на всички дечица и мами!

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 23:10 от pastel

Общи условия

Активация на акаунт