Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 176
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
 Hug само минавам да не ни забравяте  Sad

# 241
  • хасково
delux69 стискаме палци и чакаме добри новини Peace preggo

# 242
delux69   bouquet ще стискаме палци в най-скоро време да се похвалиш с добра новини preggo

# 243
  • През девет земи в десета
Делукс69   bouquet,с нетърпение ще чакаме да ни зарадваш с добри новини Peace

Бета,как сте с гърнето?То е нормално да има и изпускания в началото,та ние се учим вече цели 5 месеца и пак има моменти в които не успявам да я хвана навреме.Прави ми впечатление обаче,че напоследък стиска и чака да я сложа на гърнето,дори да я забравя.

Нита,блазе ти и аз мислех така да си откарам без разни екстри ама ей на,какво ми стана тоя път Tired

# 244
  • София
pigi, нямаме с какво чак да се похвалим. Сутринта от 8.30 до 13.30 пишка три пъти, от които само веднъж в гърнето, единият път в гащите беше почти веднага след като я махнах от гърнето. Аз започнах да я издържам като нямаше и 2 месеца, но въпреки това не сме напреднали много. Отдавам го на това, че си стоеше с памперса, а я държах от време на време само. Е, поне с аките е по-добре - за последните 3-4 месеца почти не съм бърсала аки от дупето. Абе продължавам да упорствам, щом съм започнала веднъж smile3516

# 245
Делукс Praynig Много често си мисля за теб. Не се предавай като те налегне тъга и отчаяние, спомни си че сме духом с теб.Ще се помоля за вас.

Досрамя ме от горния ми пост като прочетох това.

# 246
Moмичета спахме от 22 до 7ч снощи  newsm44  Постижение.

Бета много е готина Янчето с тая капелка  Joy  Joy

# 247
  • ES
Делукс, радвам се че не си ни забравила, мила, защото и ние не сме. Ама ти намали малко работата и се отдаи малко на спокойствие. Бог няма да те забрави и скоро ще те дари с едно малко злато! Прегръщам те силно!   Hug

# 248
  • Казанлък(Бургас)
Честити месечинки на Людмил и Марина!

delux69 Mного прегръдки от мен Hug Hug Hug lovekissЩе чакам добри новини!

На Филип вчера му излезе ново зъбче(трето подред)  jumpuu

А вчера бяхме на гости на едни малки кученца.Филип беше много щастлив!Ето и снимки smile3509

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130473&photo=3

# 249
 HugЧестити месечинки на Людмил и Маринка!Да са живи  и здравички и да радват много роднините си!  bouquet

Делукс радваме се че си пак сред нас, намаляй работата и повече почивка ,сега лятото стават чудеса!Пожелаваме ти от все сърце да се случи! Peace Hug

Ние пък сме от вчера и със разстройство,на лечебна храна сме,на чай от шипки и прахчета!Сега и варя морков и картоф за обяд!
Тези дни се шашардисах!

За сега бай до скорооооо! Hug

# 250
  • София
yanac, не се виждат снимките, трябва да направиш албума публичен, прави се от моите албуми -> промяна на настройките на албума.
Вие нали ще имате интернет в Казанлък като отидете, да не изчезнеш, ей Hug

забравих да питам вчера, какви макарони давате и как - с масло и сирене ли?

рени, и на Яна като на Галко се налага да й връзвам шапките, но поне за снимките успявам да й ги задържа на главата  hahaha

# 251
  • Казанлък(Бургас)
Мила БетаМНОГО СЪМ ГЛУПАВА!!!! #Cussing out smile3538 smile3538

Я сега как е?

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130473&photo=3

Ще си пуснем Интернет!!!
Няма да изчезна Joy(нали съм ви поканила на гости)
Багажът ни ще пристигне до към 5-и юни и най-късно до 10-и юни ще пиша пак. newsm44
Ще ви разкажа как е в Казанлък!

# 252
Здравейте и от нас!
Делукс,радвам се,че не си ни забравила.Знай,че и ние не сме,често се сещам за теб.Желая ти от цялото си сърце в най-скоро време да ни зарадваш с новина за бебче.Много,много  hug  love001

Днес времето не е подходящо за разходки.Ние излязохме сутринта към 10 и преди малко се прибрахме.Ема сега спи,и аз имам малко време.

Пингвина,  Hug ,много целувки на малките ти сладури  Heart Eyes

Исках още да пиша,но глава ме боли та ще се пръсна,и лошо ми беше от сутринта,все едно нещо ме натиска на долу...ужас  Tired

А,сетих се....Рени,на мен цикъла ми дойде след като ми спряха лохиите,и от тогава ми е що годе редовен,има малко закъснение от 5-10 дни в началото.Но сега всичко е както преди...

Айде отивам да полегна малко...

# 253
  bouquet Благодаря на всички!  newsm51
А ние:  luvbed
А пък вие:  newsm07
  mrstraetz
Отивам да  1dishes   да взема  newsm37 и да си почина малко.
 kiss ви всички и малките бебоци.  bye до следващия път.

# 254
Делукс, много ме разстрои, върна ме няколко години назад.Бъди силна, мила, продължавай да работиш като за световно и щастието ще се стовари на главата ти с пълна сила, когато най-малко го очакваш.Прегръщам те силно Hug
Сега когато Мимето е с нас, продължавам да мисля за детенцето, което не усети любовта ми.Толкова е тежко...имам чувството че никога няма да отмине, а може би така трябва да бъде.Нашите ангелчета винаги ще са сгушени в сърцата ни.

п.п.Момичета да ви подсетя!Пуснете по още един СМС за Светьо, ако имате възможност и желание за това!Нека децата НИ да бъдат сред нас!

Общи условия

Активация на акаунт