Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 179
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Казанлък(Бургас)
Честити 10 месеца на Юлия!

Аз тези дни само чета и не пиша. Rolling EyesНещо не съм на кеф smile3518Изнасяме се от София.Отиваме да живеем в Казанлък #Cussing out Утре пристига свекъра ми и в петък аз и Филип заминаваме с него към новия ни дом.
     Бета снимките са станали много хубави.Много са ни хубави децата! Grinning
Много се радвам,че се запознахме с вас.Ще се радваме ако ни дойдете на гости в Казанлък или в Бургас(където си изберете).
      Всички останали също да се считат за поканени(тъкмо ще се запознаем лично)

Филип се събуди.Отивам да го облека и излизаме на пазар. 55

# 226
Имам 5 мин, ще пиша много бързо Grinning !
Здрасти! Не съм писала и чела тук много отдавна и сега като прехвърлих последните 2 страници (за повече няма време...) си дадох сметка колко са ни пораснали хлапетата! Попова, и на мен някой ми е сменил момчето миналия уикенд! Беше добричко, кротичко, с една дума-ангелче. Сега обикаля цялата къща (къде на четири, къде на два крака) и само бели са му в главата - дърпа, вади, чупи, хвърля, лапа, хапе, ох... Бие се с батко си за играчки, ръмжи когато не е доволен и пищи по негово осмотрение Simple Smile. Ако седнем някъде той се мотае по земята около нас (количката я отрече тотално) и ние ставаме разногледи - Тити ли да гледаме как се катери по всичко, Макса ли да следим да не лапа фасове... И това е само началото.
Рени, аз кърмя и цикълът ми също е малко странен. Вчера ходих на гинеколог и ми казаха, че докато кърмя може да не е особено изряден заради хормоните.
Минаха ли 5 мин???? Shocked
Добре, целувчици на всички бебета-зверчета!!!
Ще се опитам да кача малко снимки някой ден...
 Peace

# 227
  • През девет земи в десета
Добър ден на всички мами,брей нещо голямо писане е паднало вчера,изненадах се Hug

Рени,ама какъв е готин младежа с тая ризка Wink Моя цикъл дотук се е появявал само 2 пъти,на 25 март и след това на 30 април,което за мене не е съвсем нормално и даже се притесних,но явно така ще е докато се кърмим.

И ние си имаме вече четвърти зъб,но на Цвети не и се отразяват много,много на спокойствието.Заспива вечер за нула време,само трябва да легна при нея за 5 минутки,но и бате беше същия WinkОт доста време се изправя сама и рядко може да я види човек седнала,освен в количката и в стола за хранене TiredСузи,с твоя Жорко обаче не можв да се мерим изобщо!Лази малката гадинка,но не направо ами на една страна и е много смешна Laughing

Синеоче, а аз на ритането съм свикнала,нали спи при мене и вече не ми прави впечатление,нито пък кърменето през ноща, проспивам го. Rolling Eyes

Ели,направо ти съчувствам Tired,дано да не те ядосват много.Честита месечинка на Юл,да ти е жива и здрава!!! newsm51 newsm51 newsm51

Айде и аз отивам да простирам,докато е по-хладно,а разходката ни пак ще е привечер Wink

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 13:19 от Pigi

# 228
  • ES
Здравейте мацки,

Хайде и ние да се впишем в отбора на изнервените майки. От едно известно време Митя е решил, че е по-хубаво да се спи в нашето легло и рев голям докато не го взема при нас. Дано след като го поуспокят зъбите си върне предишната дисциплина. Гледам два прореза на долните му венчета, хайде да излизат вече. Иначе се изправя сам в кошарата си отдавна, става сам от дивана и се хваща за облегалката и го обикаля. Вчера сам слезе от дивана, но го досташа в последния момент и се разплака, не стъпи върху крачетата си, а тупна по дупе. Инaче (пу, да не му е уроки) голям апетит, солидно количство храна изяжда.
За цикъла на мен всеки месец ми идва с 10 дена закъснение. А когато има дни, в които малкия отказва твърда храна и суче повече прокървявам леко. Сигурно има връзка, защото вече 2 пъти го забелязвам.

Бетта, страхотна ти е момата, че и умница. Хубаво е, че сте излезли сред природата.

Абе завиждате за морето, ама само лятото. Зимата на влагата и дъждовете никoй не идва да завижда. А и лятото е голяма жега и влага. Добре, че тази година ще изкараме горещините в БГ, близо до балкана.

Рени, Галко къв' е готин пич, че и с мацка!

Честити месечинки на бебоците! И специално на Юлeто и нейната sexy мама!

Хайде до!

# 229
  • Габрово
Привет от нас, върнахме се от консултация. За протокола Теди е 8,66 кг и 72 см, за почти два месеца е пораснал с 500 гр. и 2 см, биха му ваксината, скара им се и започна да им маха за довиждане веднага, като се успокои. Никне му осми зъб и е доста кисел, опитах се токущо да му намажа венеца и така ме ухапа, че без да искам изпищях и го уплаших горкия, но общо взето бързо му минава плача.
Благодаря за бързите отговори за ваксината, дано и при нас е безпроблемна, ще му сложа малко риванол днес.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЮЛИЯ! Да е жива и здрава и да слушката мама и тати и другите две "бебета". Mr. Green
Изчезвам, че много крещи. smile3541

# 230
  • хасково
Здравейте , мами и бебоци.

Присъединявам се към отбора- познахте на "неспящите мами". Какво му става на това дете ставам по няколко пъти, снощи  и на ръце се взехме. Все още устоявам на изкушението да я гушкам при мен , та дано спи цяла нощ. Яница не се събужда , но плаче със затворени очи , явно на сън и понякога минава доста време докато се отпусне . Нито се кърмим( браво на кърмещите мами), нито биберон ( залъгалка) иска ,та представете си как се умиряваме.

Страх ме е да се похваля, smile3505 че от 2 дни заспиваме сами в кошарата( дано не стане като спането цяла нощ, още щом се похвалих на мои приятелки и тя ме опроверга).

Вече имаме първа синина , та чак и веждата си цепна- много дърпа , пипа навсякъде и рови - къщата ни е заприличала на бойно поле, не смогвам да подредя.

Хайде чао отивам и аз да подремна малко .

Честита месечинка на Юлето! Пожелаваме най-вече да е здрава.  bouquet

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 15:33 от munka1

# 231
  • Варна
Здравейте мамита.
Честита месечинка на Юлето  bouquet,да е здравичка за да не притеснява мама.
Бетта благодаря за инфото Hug
Жорко не само се катери по стола ами и по шкафовете ooooh!,сигурно в предишния си живот е бил алпинист JoyЗа сега се пуска без да пристъпва,но за това пък кляка и тогава сяда.
Много рано става това момченце в 5,30-6 ,но и рано заспива 7-8 вечерта.А с гърнето  сме на вие и каката и тя така.Седи по 30 минути и нищо Crossing ArmsХубаво ще ме изложи в яслата.
Хайде до после.

# 232
Здравейте от нас!

Първо честито на всички месечинки, които пропуснахме тези дни - да са живи и здрави!!!

Нямах време да чета и пиша, защото се местихме за лятото и сега вече сме в Слънчев бряг...море, слънце, фантазия...даже гледам днес ме е хванало повечко слънцето и бузите ми парят. След някой друг ден може и плажче да направим с малката следобяд Crazy Тя се стресира нещо покрай смяната на мястото и пак взе да не яде нищо освен каша и кърма и направо ми изпъва нервите, ама поне тук има много хора и интересни нови неща за гледане.
Ние също избядваме обедните часове,че тук освен слънцето има винаги вятър и малко дървета..та много бързо хваща. Утре ще скокна до Несебър да пазарувам малко дрехи за Пламена, че нищо долно нямаме за лято Blush
Можем да се похвалим, че вече вкъщи сме без памперс и редовно и ходим на гърненцето Grinning
Ще кача скоро снимки като направя Peace

Рени, мен от четвъртия месец след раждането ми идва редовно..само веднъж малко закъсня и аз изпаднах в паника...ама си отдъхнах после. Хубавото е, че не ме боли изобщо, а преди си пиех 1-2 спазмалгона Naughty

А, и да не пропусна да кажа, че Галко не си го даваме, нищо че временно ще сме малко далеч...много си ни е сладък и си го пазим Heart Eyes

Айде за сега чао, до после!

Копвам ви една снимка от Египет..малко за настроение!

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 16:35 от Narina

# 233
Здравейте, мили момичета!
Виждам, че не сте ме забравили. И аз не съм, но ми беше (и сега е) много тежко. Благодаря на всички, които ми писаха. Страхотни теми пишете, а тази, както винаги е невероятна.
Когато започнах да преглеждам... смесени сълзи на тъга и радост потекоха от очите ми, а вие сте толкова готини, дори и с проблемите, които имате.
А сега малко за нас... Ние се преместихме да живеем за известно време в гр. Долна Митрополия, а аз работя адски много, за да потуля дълбоко в сърцето си и да не мисля за случилото се.
Опитваме за ново бебе, но... след такова нещо трудно се възстановява психиката и може би само тя е причината все още да няма радост в къщи. Иначе физически вече всичко е наред, даже успях да вляза в нормата преди бременността.  Laughing
Ще влизам вече по-често, да преглеждам написаното, а може и от време на време да се включвам и аз.
За сега стига повече.
Късмет и много здраве, щастие и любов от мен за всички вас.
Забравих... БЛАГОДАРЯ ВИ! на всички. Целувки на бебчетата от мен. И честито на месечинките, да са ви живи и здрави, весели и засмени...

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 18:09 от delux69

# 234
  • София
delux69, желая ти от все сърце в най-скоро време да имаш добри новини Praynig Praynig Praynig!

# 235
delux69    love001  newsm17

# 236
Честита месечинка на Юл!

Мерси на всички за отговорите  Hug Дано да няма за какво да се притеснявам.

За Плами  Flowers Bouquet от Галко!

# 237
  • Варна
Delux69   bouquet
 Hug Praynig

# 238
Честита месечинка на Юл  newsm51
При нас новото е, че избиха третото и четвъртото зъбе почти едновременно. Вечер спиме на отворен прозорец, иначе няма заспиване.  Започна да хвърля разни предмети и тези които дрънкат най-силно са интересните.
Всички снимки са много хубави.  photo
st.g. - не се чуди, ами си направете обиколката. Ще се разнообразиш.  smile3521
Мунка - и Калоян понякога плаче със затворени очи, но тогава сънува нещо и започвам да му говоря и той се успокоява.
Радостина - и при нас Пентаксина се прие много добре. Вечерта не го къпах, а само го замазах с една мокра кърпа.  Laughing
Синеочка - и мен яко ме рита, ама сега е заякнал и направо си боли.  ooooh!
Сузи - сладурко е Жорко, вярно сигурно е бил алпинист.  Party
Ели - и аз да кажа, че добре изглеждаш.  Peace
Пингвина - много забавно си описала сладурите - да са ти живи и здрави.
Рени - на мен цикъла още не ми е дошъл.
delux69 - и аз от сърце ти желая в най-скоро време да се сдобиете със малко съкровище.  Praynig Вярвам, че ще стане.  Hug
 Kissing Heart

# 239
  • Варна
delux69 ще се моля за вас.  PraynigОт все сърце в най-скоро време ти пожелавам да ни зарадваш с добри новини.Влизай по-често, пък кой знае може това да помогне Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт