Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 181
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте майчета.
Честито на месечинките Алекс, Дилянка и Рая! bouquet

Иси супер, този път сте в пълен състав.Браво на вас.Аз съм била на лагер на Карандила,спомените от там са ми много хубави.
Около нас нищо ново.Ходихме на манту и няма да ни правят повторно бцж.Още не сме се престрашили да направим крачки сами.А каката вместо да му показва как да  върви,пропълзя и тя. Wink
Бета и на вас ви завиждам,че си правите срещички.Аз сега излизам с мамите на наборчетата на дъщеря ми ,но от другия месец децата тръгват на ясла и май ще си се разхождам сама. Thinking
Да ходим не умеем но пък да се катерим да -http://www.vbox7.com/play:0b7d9700

# 211
Привет, привет Hug
Честито на днешните и вчерашните месечинки!Да са много здрави и игриви!

Бета, Яна е същинска госпожица!Толкова е нежничка...и с тази шапчица, като гъбка е Heart Eyes
А моята Мария е доста трудно да я определиш момиче ли е, момче ли е.Дори вчера една ромка я посочи и вика на приятеля си:"Чок тарикат" Shocked, че била моята Мимоза hahaha

Герито, определено не е същото.На мене лично в пъти повече ми харесва живия контакт-много по-емоционално е .........погледа, жестовете, мимиката.Друго си е!

За кръщенето се отказахме да го правим преди годинката.Решили сме да е на Преображенски манастир, а за това се иска време с което лятото не разполагаме и доста средства(за хотели, вечери, път).Ще го отложим за есента, когато вече е отминала лятната кампания в работата.

За първия рожденния ден ми се върти една идея в главата да го отпразнуваме с пикник някъде из Странджа, но не сме го решили още твърдо.Може в крайна сметка пак да се забием в някое заведение Tired

Дрън, звяра се събуди LaughingСтавам!После пак.

# 212
Привет.Много жегааааа ей   Sunglasses
Аз сега пуснах климатика на студено/на 24 градуса/,че не се издържа-и все пак къщата ни е сенчеста де  ooooh!.И съм се разхвърляла по една рокличка  Laughing
Честит рожден ден на Пастел на патерици-много здраве,семейно щастие и успехи!!![/i]
Ох,момичета,аз от 1.06. започвам работа /да се надяваме де,че не е мн сигурно  Praynig/и сега съм в процес на търсене на детегледачка.Обадих се на 2-3 ,по тел. ми харесаха,ама ще видим дали на живо,че съм очарована.И ми се е свило сърчицето от притеснение  Confused.Но все пак на мен ми трябва за по няколко часа на ден и се надявам да извадя късмет.Ако някоя от вас има позната-детегледачка-моля да ми пишете. Hug
Герито,ма тоя Митак верно мн сладък  Grinning.А така ви завиждам на тези,които живеете по морето-но неблагородно  Mr. Green
munka1-и аз съм решила да му взема басейнче и да се плацика на двора.Даже си мисля дали да не му купя 2,та едното да е с пясък. newsm78
Ели,и аз това ти се чудя- за какъв целулит говориш,момиче  ooooh!.Изглеждаш ПЕРФЕКТНО!!!
Още щях да пиша,но Криси ме вика-май му растат вторите резци от долу е меко казано кисел!!! Laughing

# 213
  • Габрово
Привет и от мен. newsm47
Много исках да кача снимки , но днес не е денят явно #Cussing out.
Много е топло и навън и вътре, и не ми се пише, но всички май са така, като гледам колко бързо върви темата.
Утре сме на консултация и ще слагаме първа доза Пентаксим, малко ме е страх от реакция. Моля пишете ми, като сте слагали имахте ли проблеми. На Дани му слагахме от гадното ДТК по касата и много гадно му се отразяваше, но тогава нямаше друга алтернатива.
Супер снимки и клипчета разгледах, браво на вас за разходките и срещите. Аз се включвам към мечтаещите.
Бетта и аз така си ходя 261uu, но съм решила тези дни да започвам диетата на Иси, че се каня отНова година, само да ми мине месечното "изтрещяване" newsm77 и започвам.
Нанни тези триколки са супер удобни Peace, ние ползвахте такава за Дани, с нея се научи да кара колело, накрая махнахме всички обезопасяващи приспособления и я счупи от каране.
И при нас шапките не се задържат на главата, детето е убедено, че са по-добри за ядене и си ги дъвче, но аз не излизам по жегите, а след 18 ч.
Много дълго стана чао засега, утре ще пробвам пак да кача снимки.

# 214
  • София
Пак съм аз  Simple Smile.

пепи, щях да ти снимам етикета на онзи царевичен хляб, но сестра ми ми отмъкна апарата. Изглежда нещо като това, но е на български. Мерси много за идеята за оризовките, ще се възползвам.

сузи, според този тема тук отрицателното манту не е причина да се реваксинира с БЦЖ, достатъчно е да сте сигурни (да е написано в картона), че е слагана ваксината.
Жорко е един акробат направо  Shocked.

радостина, ние не сме имали проблеми с Пентаксима. Трябва да настояваш да я сложат в крачето и да я затоплят в ръка предварително, защото иначе става топче на мястото на боцкането. След ваксината правих компрес от риванол и не съм къпала Яна.

Ася, Мимето също е много сладка, просто трябва да й порасне още косичка и ще е супер.

# 215
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Пак съм аз  Mr. Green!

Didi fiesta, дано намериш подходяща жена и дано работата те удовлртворява!
Radostina 33, на Вяра Pentaxim й понесе много добре. Но наистина настоявай да я затоплят преди поставянето - при нас втората не я затоплиха и се образува топченце и имаше зачервяване /но никакви други реакции/.
Betta, радвам се, че съм била полезна  newsm53. Аз благодаря за линка - оказа се, че аз съм купувала от този хляб, но изобщо не съм обръщала внимание на коя фирма е.

На мен ми остава толкова малко време до връщането на работа... Бях запланувала да свърша  много неща през настоящия месец, а до никъде не съм стигнала. Сега ми предстои да отида на компютърна диагностика /бях писала преди време, че искам да го направя/ и малко ме е страх  Flushed... Ще ходя/идвам до София за целта, но буквално само за прегледа и няма да имам възможност да се видя с мамите от там  Sad.

Чудя се какво става с много от мамите, които не са писали отдавна  Thinking. Чувства се липсата! А Майра до къде ли стигна с пренасянето в новото жилище?

Това е от мен! Спокойна нощ!

# 216
  • София
пепи, сега се сещам, че една колежка беше ходила на такъв преглед, май в 29-та поликлиника беше. Ти къде ще ходиш? А какво стана с екскурзията до Австрия?

# 217
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Betta, за този метод се опитвам да събирам мнения и координати на лекари /дори пуснах тема в Здравния справочник/, но явно информацията на този етап е ограничена и са много малко хората, които знаят за  тази диагностика и още по-малко тези, които са си я правили. Единият лекар, който ми препоръчаха, е именно в 29-та поликлиника.
Колкото до Австрия - тръгваме след седмица и аз вече нямам търпение. Макр че ще е за кратко, много се вълнувам!!!

# 218
Охооо,виждам че някои от нас ще работят вече  Whistling
Аз мисля да го гледам шушона поне 1 година още  Crazy

Пепи и аз купувам оризовки на иззи  Peace Галко много ги папка.Аз също ги харесвам.

брех тоя Жорко как се катери като катеричка  Joy

Днес бяхме на въртелажката   hahaha ама не в 5 часа:

# 219
  • София
Привет мамчета  Grinning много благодаря за поздравленията за месечинката на Диляна. Да са ви живи и здрави и вашите дечица  Heart Eyes
Ние имаме от 2 седмици вече 2 зъбчета, най-на края избиха и растат едновременно...което май утежнява картинката повече...но се справяме  Simple Smile Опитва се да ходи, прави крачици като я държа само с една ръка дори...но когато проходи - тогава, никой не бърза. А иначе с проходилката сме бесни, горките съседи, не им завиждам  Laughing

# 220
Здравейте мамита  Hug

Отдавна на съм писала,но нито време,нито муза имам за писане.
Сузи,Жорко е голяма маймунка,как се катери само  Crazy

Рени,много е сладък Галко,като голямо момче си седи в количката  Heart Eyes

Ели,страхотни снимки,а как изглеждаш само....супер си,къде го видя този целулит  newsm78
Радостина,не се притеснявай от Пентаксим,ние я слагахме на Ема и нямаше никакви реакции.Къпах си я след това,и не съм мазала с нищо.

Ние сме добре,Ема напоследък е доста ...как да го нарека...не е точно каприз,но излезем ли на разходка иска всичко и пищи докато не й бутна нещо в ръцете.И се занимава с него не повече от 3-5 мин.Направо не е моето дете,не мога едно кафе на спокойствие да изпия,и за напред май все по-зле ще става  Crazy  ooooh! Изби и 4-ти зъб,който я мъчи 3 седмици,та се надявам да успокои топката малко  Joy
Вече лази,но още не се е осъвършенствала(за мое щастие),и все под стола ми се бута и 2 пъти мми изключва компа.
Днес ще ходим на гости на една приятелка в Долни Богров.За първи път ще ходя сама с колата там и ми е малко притеснено излизането (обратния)  Rolling Eyes

Айде отивам да простивам,и след малко излизаме докато е хладничко.

Приятен ден!

Все забравям за месечинките...Честито на Юл,да е много здрава и да не тревожи повече мама и тате!

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 09:12 от Попова

# 221
 HugАбе стигате дееее  ,как за къв аз си знам ,то на снимка не се види! Wink

Wine Glass beer smile3510 morning  food010 cook cook beer2 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  party023 newsm38 Почерпка за всички!

Вчера Юл за първи път се изправи сама в кошарката и двамата с баща и от горе викахме и подскачахме и пляскахме,а тя като се изправи и тя заподскача и се радваше много!
Вчера от консултацията  сме наддали 200 гр,и 3 см, а отидохме и на дерматолог че си имаше проблем ъсс ушичките който прерасна и под мишничките и на пъпчето,всичко зачервено,дерматоложката каза че е от прегряване,от изпотяването като е било влажно и са се образували гъбички!Сега я мажа със дактакорт и със Ексипиал бадемово масло!Къпем се във лайка!

Това ми напомни да си набера сега е нацъвтяла,ако си нямате работа и отидете на някоя полянка да си наберете,лайката е прекрасна бях забравила,вчера след банята с лайка и и изчезнаха всички пъпчици по кожата от жегата и по коленцата дето лази! Flutter

Такива работи!

Днес ни изписват болната баба и сега отивам да готвяя че да си я посрещнем, и така, сега ще се гледаме, аз си имам 4 бебета вече,мъж,свеки ,куче и бебе!Е тва ако не е удар в десяткатаааа!

Айде до скоро!

# 222
аз си имам 4 бебета вече,мъж,свеки ,куче и бебе!Е тва ако не е удар в десяткатаааа!

Joy Joy Joy

При нас....ужаааас. Буди се рано, през нощта е нервна, суче по 100 пъти, рита с краката. Не мога да се наспя, глава ме боля три дни, сега ми се повръща. Ще пукна...

# 223
При нас....ужаааас. Буди се рано, през нощта е нервна, суче по 100 пъти, рита с краката. Не мога да се наспя, глава ме боля три дни, сега ми се повръща. Ще пукна...

При нас положениео е същото.Вече се притесняваме.Неще да спи вечер,ама хич не заспива  ooooh!
2 вечери го приспиваме с колата че иначе 3-ма човека не можем да го приспим.Страшно чудо е  newsm77  Зъбки ли са какво ли е това.Не глава ми незнам, нерви не ми останаха.Снощи е заспал в 2.40   smile3538 От къде енергия в това дете.Като шило е.

И накрая да ви питам тези които кърмите-редовен ли ви е цикълът?
На ,мен вече 45 дни не ми идва.Преди това само веднъж имах  Thinking

# 224
  • Варна
Здравейте Мацки и бебоци Wink
Не съм писала сигурно от две седмици Confused,все време не остава.ходим и при татито на Златните,уж да му помагаме,а то кьорав турикт няма Close
Искам да честитя на всички месечинки,които съм пропуснала.Да са много здрави и послушни и да радват мама и тати.И родата естествено Wink
за нас какво да кажа newsm78
Всеки ден ново двайсе Mr. Green,имаме два зъба,третия излиза всеки момент.Изправя се сам в кошарата,а и кадето завари Laughing,направо е като изтребител.Спи нощем,което от раждането не се е случвало/чук-чук,да не чуе някой/ Praynig Praynig Praynig
Общо взето това е,много хленчи и не мога да пиша повече ooooh!
Не съм прочела всичко,а и няма да успея Tired
Ще гледам да влизам по-често
Много целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт