Аз пък като се огледам,моята Лора е все най-съблечена. Днес беше по потник и тричетвърти лек панталон и къси чорапи. Но аз също бях така - къс панталон и потник. Обличам я като мен. Но на нея и е добре, стане ли и студено - ръцете и изстиват.
Свеки дала списък днес какво иска да и занесем и едното е книга!(била си я поръчаа даже)

. 
Честити 10 месеца на Елена ,Дамян и Криси !!! 
и хич не мога да се наспивам.
Полудях. 
.Но се успокоявам,че ако е гладен,ще си покаже детето и за това не го насилвам.Аз не помня дали ви се похвалих,но преди няколко дена му купих сандали на Капчица,ортопедични са.Но не са чак толкова отворени и юни месец ще му купя още едни по-отворени/харесала съм едно моделче на Барт-не е никак скъпо 20 лв. е/
Полудях. 
и по-лошо ще става това е само началото
).Марти и до ден днешен си спи с чувал ,който ние сме го шили защото няма толкова големи.А лятото спи само с един чаршаф (много пъти и без него).
в детските градини масово им мажат филиите. 

,бягам ,че вече пеем
. 

/Пуснах го да си играе в един пясъчник и голяма радост беше-само хваща пясъка и си го ръси по гащите-имаше пясък дори и в памерса
.Но пък никак не се впечатлява нито от люлки,нито от пързалки-явно само в пясъчника ще се заравя и иска да ходи нон-сто.Останах без кръст вече.

На Криси обувчиците са супер 
и от мен!

. Ще правим кръщене другия месец и сега се чудя, дали да го направим в Русе и след това на кръчме или да яхнем колите и някъде на манастир примерно Дряновския или Бачцковския и там някъде на заведение. Вторият вариант ще се осъществи с по-малко роднини и затова се чудя как да постъпя
Моля да ми помогнете в избора
Снимах мъника но с мобилния, но клипчето е с друг формат не е на АВИ и нямам идея как да го преобразувам. Също не знам как да го кача в нета.
Мъчи ни зъбче и може би затова.
. Днес останах шашардисана от умните им глави. Може ли се такива тъпотии да правят..... Малкия от решаване на толкова тестове сънува кошмари, говори насън. Мисля, че са още мънички 10-11 годишни деца да ги тормозят по този начин
И кому е нужно това? Даскалките, за да не се изложат от един месец преподават уроците и отделят 10 мин. за тестовете. Горкичките! Стискайте палци

Когато се разделихме с тях отидохме до ЦУМ,хапнахме пюре (Betta ,Филип много го хареса това пюре)