Айде чао и приятни разходки. Ние ще ходим днес на гости на майка ми.
.
/. Исках само да попитам, мислите ли, че мога да заменя АМ изцяло с кисело мляко или да се опитам да му давам 50 на 50? Иначе и ние намалихме яденето, но предполагам, че е нормално в тези жеги да не ти се яде толкова. Не го назорвам - да яде колкото иска. Което ме радва е, че пие много водичка /преди не искаше да я опита даже/. Към края на месеца ще посетим доки да видим как сме с мерки и теглилки.
/. 
,но пак ми се спи много-хич не ми стига съня 
Честити месечинки на Ели,Ема,Цвети,Павел ,Владимир,Стамен,Тито и двамата Самуиловци/

/-много усмивки и весели игри!!!
Аз вече се спрях на варианта 2 в 1-кръщене и р.д.-но ще бъдем тук в София и няма да бъдем кой знае колко хора. 

Ние пък се срещнахме тук с Нарина, Ренито и дребосъчетата им.Много са свежи момичетата.
А дребите се попиляха да си правят мръсно 
Голяма красавица е!
По -късно пак ще се включа 
направо ме разсмя 

ще се омажем прилично,като да ни държи до другия път!
определено мисля,че се разглезват и на тази възраст,че и по-рано!Но това е мое мнение!Даже и се карам понякога 

. Само това ям
.
, но центъра беше пълен с мами с колички
. Аз в такава жега не се наемам да изляза с детето
. Купихме и лятна количка, Чиполино Каролина, с 10 лв по-евтина, отколкото в Търново
.
.
днес те чаках да се обадиш
, ама следващият път няма да ти се размине 
Поне в къщи започнах да поподреждам и да прибирам зимните дрехи. Венци издивя до следобед. Милото, така го съжалих само в къщи и мама все ангажирана
Нас ни мъчи поредният зъб и е крив. Иска все да го гушкам, но поне се успокоява така. Та за възпитанието... някъде четох, че децата в 10 месец вече осъзнавали значението на думата НЕ. Веднъж, като Бяхме на гости у кумците мъника буташе пералнята на домакинята/това ни е любимата игра-вратата/ и мацката го погледна и с пръст махайки уж му се скара-Венци така се разстрои.....защо ли при мен няма такъв ефект
, понякога дори ме досмешава и едвам се сдържам...
.
. И сяда вече сама от легнало положение, а не като преди от четири крака да се извърти и да тупне по дупе (да дупне, както казвам аз).
-красота мама-красота дете! -кажи как я монтира тази снимка
аз нещо не мога да се справя-моооляяя
.За кръщане-ние решихме да е на 7.7.2007г. и понеже я обожавам тази църква ще е на Банкя!Не знам,някакси много ми допада.След кръщането ще заведа всички в някое ресторантче и ще си направиме един обяд-смятах ги около 15 човека.Абе най,най близките ! Да ви се оплача-от 3 дни редя дехи(прибирам зимни-изваждам летни) е направо е ад.Утре ще оправям по тази схема и тези на Дейвид,че нямаме място в скрина за лятните.Ужас,имам чувството,че няма свършване.Пери,глади,сгъвай в найлони прибирай............
Сигурно и вие сте така-ама си трайкате,а аз ви рева тука
.Отивам да слагам вечерята,че мъжлето е гладно!Айде лека на всички ви! А,щях да забравя-не мога да намеря чадър за новата ни количка-искам да си купя на Chipolino в сив или жълт вариант-ама нали сега новите им са в преобладаващо сива гама и ги изкопуват като топъл хляб.И още нещо-не мога да намеря бодита потник от памук в бяло за Дейвид-някой да знае къде има в Люлин!Трябва ми за под блузките сега,че всичко ни е с дълги ръкави и къси.Ще се радвам ако ми помогнете,а пък и не само в Люлин де......Айде лека! 
Снимките в подписа се слагат по същия начин.
При вас май вече става и за плаж