Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 304
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Лора почва да се буди рано - рано. Днес от 6.30 стана с баща и слава богу, та аз си спах. Какво му стана на това дете? И само мрънка за нещо. Иска все да прави нещо което е опасно и като не давам се почва рев. Може ли в тази възраст да се разглези? Не зам к'во да правя вече...да и давам к'вото иска или да реве? А не я боли нещо, поне познавам вече. Минаха зъби,мина всичко.

Айде чао и приятни разходки. Ние ще ходим днес на гости на майка ми.

# 166
Добро утро и от нас.
Честити месечинки днес на Ели, Ема, Цветелина, Павел, Владимир, двамата Самуил и Стамен, а и ние да почерпим за нашата месечинка  newsm64 Misc Baby Bottle  Popcorn  Coffee   beer.

При нас няма нищо ново. Същите сме като повечето от вас. Тито вече тотално ми отказа АМ и затова започнах да му давам кисело мляко /поне него го харесва  Peace/. Исках само да попитам, мислите ли, че мога да заменя АМ изцяло с кисело мляко или да се опитам да му давам 50 на 50? Иначе и ние намалихме яденето, но предполагам, че е нормално в тези жеги да не ти се яде толкова. Не го назорвам - да яде колкото иска. Което ме радва е, че пие много водичка /преди не искаше да я опита даже/. Към края на месеца ще посетим доки да видим как сме с мерки и теглилки.
Синеоче, скоро четох, че на тази възраст бебчетата не могат да се разглезят, но все пак не може да й даваш всичко, което поиска. Най-добрия вариант е ако пипа нещо опасно е да го игнорираш и да я преместиш от там, като й дадеш нещо друго да прави. Не показвай, че това е голяма работа за теб, че иначе може да започне нарочно да го прави за да те пробва. Това пишеше в статията.
Ети, за кръщенето аз лично бих предпочела втория вариан с манастира. Ще е приятен спомен за нас. Но ти вече си прецени как ще реагира родата  Twisted Evil.
Приятни разходки ви пожелавам /използвайте хубавото време докато не са дошли жегите като при нас  sweating/.

# 167
  • Казанлък(Бургас)
Добър ден на всички!

Пожелавам ви един прекрасен ден!

Ние днес ще ходим до зоопарка.

# 168
Привет  smile3507
Криси ме остави да спя до 9 Wink,но пак ми се спи много-хич не ми стига съня  Cry
 Flowers Four Leaf Clover  Flowers SunflowerЧестити месечинки на Ели,Ема,Цвети,Павел ,Владимир,Стамен,Тито и двамата Самуиловци/ Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
/бреййй,че много  Grinning/-много усмивки и весели игри!!!
Ети,ами помисли си добре,но каквото и да решиш все ще е хубав спомен.И все пак всичко зависи и от финансите,и от това колко хора искаш да присъстват. PeaceАз вече се спрях на варианта 2 в 1-кръщене и р.д.-но ще бъдем тук в София и няма да бъдем кой знае колко хора.
yanac,аз си мислех,че ходя много пеша,но ти ме разби-май не мога да подобря твоят навъртян километраж  Laughing
elip,не знам какво да те посъветвам за кис.мялко-най-добре си питай педката. Peace
Пиги,тези маратонки,с които е на снимката са вече стари,друго обувки има. Peace
Айде отивам да пия кафе и се чудя на къде да поема днес. newsm78

# 169
Ехооооооо Hug
Честити месечинки на Павел на мама pipi, Самуил на мама IVAIA, Ема на мама valche, Цветелина на мама pigi, Самуил на мама biboshka, Ели на мама Прасчо, Стамен на мама embo!
Много здраве и весели приключения им желая!

Ммммда, в тази тема лошо нема GrinningНие пък се срещнахме тук с Нарина, Ренито и дребосъчетата им.Много са свежи момичетата. GrinningА дребите се попиляха да си правят мръсно Twisted Evil-Галко заспа-Мимата крещя, после Мимата заспа-Пламенка крещя и така......Нямаме фото-доказателства от срещата защото все някой от тримата спеше  Tired
Само да ви кажа и за на Галко очите и на Пламенка бузите Mr. Green.Та на Галко очите са по-сини и от на снимките(ако можете да си го представите въобще), страхотни са.Пламенка пък с такива бузи се е дегизирала, за страх на врага, че е абсолютно невъзможно да предположиш, че хапва семпло JoyГоляма красавица е!

Рени, четири мечета те очакват с трепет тук.

Не ми остана време да изчета темата TiredПо -късно пак ще се включа Peace
Слънчев ден на всички Hug

# 170
Асе много свежо пишеш Joyнаправо ме разсмя Joy
Малката сега е при баба си и баща и също а аз тук ще чистяяяяяя Crazy
Но пък довечера на кръчме bowuu ще се омажем прилично,като да ни държи до другия път!
синеоче аз на Ели далеч не и позволявам всичко Naughty определено мисля,че се разглезват и на тази възраст,че и по-рано!Но това е мое мнение!Даже и се карам понякога Rolling Eyes а тя само,като ме чуе да казвам ЕЛИИИ и се сгушва в мене все едно казва-не викай,не ми се карай!За сведение-не крещя,но тя разбира кога нещо не е разрешено и кога нервира майка си Wink
Е,не я лишавам и от бели де!Нека си ги прави,но не постоянно!
Янак на мен също ми се е искало да я оставя в пясъка,ама нещо сърцето ми се свива като си я представя piasyk
Ели също малко хапва и то от доста време!Но мисля,че е от зъбите.Пие сок обаче по около 400гр. на ден
Ох,айде аз да позачистя малко Tired

# 171
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте от мен днес по  нощите!

Честито на месечинките!

Момичетааа, дойде им редът и на черешите и ягодите  newsm44. Само това ям  Grinning.

Днес си направихме една дълга разходка до Русе – обиколих всички магазини по “шивашката улица” и си имам нови дрешки. Само не можах да отида до фирмата, чиито модели по принцип харесвам страшно много, но...следващия път. И Ети – съжалявам, че не се обадих, но не ни остана никакво време, понеже се поуспахме и тръгнахме по-късничко! А каква жега бешееееееееее   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny, но центъра беше пълен с мами с колички  Dizzy Face. Аз в такава жега не се наемам да изляза с детето  no. Купихме и лятна количка, Чиполино Каролина, с 10 лв по-евтина, отколкото в Търново  newsm44.
Вяра вече я пускам по-разголенка навън, а от вчера си има лятна пижамка и днес спи с нея, без чорапки дори.
Иначе май тези дни ще ни се покаже първото зъбче  отгоре.
Betta и Yanac, бихте ли споделили какви са тези чешки царевични сухари, че и аз съм един педант на тема съставки на детските храни   Stuck Out Tongue Winking Eye.
Ети, за кръщенето аз бих се спряла на варианта с манастира и по-малкото хора.
Elip, не знам правилно ли е или не да се замести АМ изцяло с кисело мляко, но аз лично не бих го направила.

Спокойна нощ!

# 172
Мами от Варна, днес съпругът ми ме сюрпризира с една идейка, че има голяма вероятност да бъдем през почивните дни около 24 май във Варна. Моля да ми пишете на лични, ако искате да се видим  Hug
pepi111 -много си несериозна, Crossing Arms днес те чаках да се обадиш Sad, ама следващият път няма да ти се размине  Hug
Да ви кажа аз май се навих на варианта с манастира, но имам още един месец до тогава да го измисля за последно.
Днес тук в Русе беше ад. В апартамента не се дишаше и ако продължава така май ще включвам климатиците. То в тия жеги сега не можем да излезем на дълги разходки, а само след 17 часа  ooooh! Поне в къщи започнах да поподреждам и да прибирам зимните дрехи. Венци издивя до следобед. Милото, така го съжалих само в къщи и мама все ангажирана Sad Нас ни мъчи поредният зъб и е крив. Иска все да го гушкам, но поне се успокоява така. Та за възпитанието... някъде четох, че децата в 10 месец вече осъзнавали значението на думата НЕ. Веднъж, като Бяхме на гости у кумците мъника буташе пералнята на домакинята/това ни е любимата игра-вратата/ и мацката го погледна и с пръст махайки уж му се скара-Венци така се разстрои.....защо ли при мен няма такъв ефект  Rolling Eyes Аз си позволявам да повишавам тон, ако прави нещо нередно и ме разбира, а той ме гледа така умно, чак ти идва да го схрускаш от прегръдки и целувки  Heart Eyes, понякога дори ме досмешава и едвам се сдържам...

# 173
  • София
Честито на месечинките, да са живи и здрави! Явно празнуват, повечето не се появиха  днес  Simple Smile.

Ние днес ходихме на Витоша за кратка разходка. Избягахме от жегата и сме доволни. Яна също й хареса, пискаше от кеф в кенгуруто. Ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132155.

А по 24-ти ще ходим на Долна Баня за три дена. Това ще ни е първото ходене някъде тримата и малко се притеснявам.

Яна от днес си казва името, нещо като Ана казва  Heart Eyes. И сяда вече сама от легнало положение, а не като преди от четири крака да се извърти и да тупне по дупе (да дупне, както казвам аз).

Пепи, утре ще ти снимам етикета на тези сухари. Марката е Poex, пише нещо като Хрупкави филийки Царевичен хляб.

По въпроса със даването да правят бели мисля като elip:
Най-добрия вариант е ако пипа нещо опасно е да го игнорираш и да я преместиш от там, като й дадеш нещо друго да прави. Не показвай, че това е голяма работа за теб, че иначе може да започне нарочно да го прави за да те пробва.

# 174
  • хасково
Здравейте от нас не сме се включвали от 2-3 дни , ама то едно хубаво време - да се не находиш.

Честито на месечинковците , които пропуснахме! Честито и на днешните месечинковци!

Яница също отказва да пие АМ, дори снощи опитах варианта да не вечеря друго , а направо като заспива да и дам да пие. Пробутахме някакви се 100-тина грама, ама си изкара до сутринта не плака. Доста намали яденето , но сигурно заразди жегите, затова пък пие  много вода. Иначе започна все по-упорито да се буди сутрин в 6.30, а пък на мен ми се спи , та нищо не ми се гледа. Кажете как да си легна с нея в 21 часа?!..

ЕТИ за мен варианта манастир за кръщене е най- добре , ама ние сме си поначало хаймани. Както прецените ,да няма пренебрегнати. Но пък 2 в 1 не ми се струва подходящо. Смятам ,че първия рожден ден  е най-важен, затова нека си е ден само за ЧРД.

Синео4ка ,когато забранявам на Яница да пипа нещо ( тя е луда по кабелите) и казвам НЕ със строг тон и "мама не дава" и се получава. Те разбират вече добре кое може и кое не . Можеш да опиташ и така.

Хайде 4ао . Излизаме

# 175
Ето ни и нас :

Асе  Hug  Мимката и тя много сладка бебка.

# 176
Пепи111, благодаря за линка!  bouquet
Ах, Ренито, и моето сърце затупа на бързи обороти, като ги видях тези сини очи Heart Eyes Много мацки предстои да бъдат натръшкани от този момък, да знаеш!

# 177
  • София
Здравейте!Честито на всички месечинковци!Ренито-ама мноооооого сте сладки бееееее   love001-красота мама-красота дете! -кажи как я монтира тази снимка  newsm78 аз нещо не мога да се справя-моооляяя  Praynig.За кръщане-ние решихме да е на 7.7.2007г. и понеже я обожавам тази църква ще е на Банкя!Не знам,някакси много ми допада.След кръщането ще заведа всички в някое ресторантче и ще си направиме един обяд-смятах ги около 15 човека.Абе най,най близките ! Да ви се оплача-от 3 дни редя дехи(прибирам зимни-изваждам летни) е направо е ад.Утре ще оправям по тази схема и тези на Дейвид,че нямаме място в скрина за лятните.Ужас,имам чувството,че няма свършване.Пери,глади,сгъвай в найлони прибирай............ Sick Сигурно и вие сте така-ама си трайкате,а аз ви рева тука  Blush.Отивам да слагам вечерята,че мъжлето е гладно!Айде лека на всички ви! А,щях да забравя-не мога да намеря чадър за новата ни количка-искам да си купя на Chipolino в сив или жълт вариант-ама нали сега новите им са в преобладаващо сива гама и ги изкопуват като топъл хляб.И още нещо-не мога да намеря бодита потник от памук в бяло за Дейвид-някой да знае къде има в Люлин!Трябва ми за под блузките сега,че всичко ни е с дълги ръкави и къси.Ще се радвам ако ми помогнете,а пък и не само в Люлин де......Айде лека!

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 21:07 от ronkis

# 178
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,то от ходене насам натам пак не остана време за писане,а като гледам няма много и за четене. Wink

Ронкис,значи за снимката,отваряш си снимката,която трябва  предварително да е качена някъде в нета,примерно в снимка.бг или във Фотобъкета,после кликваш върху нея с десния бутон на мишката и от падащото меню избираш най-отдолу Properties.После с левия бутон на мишката маркираш URL Adress и с десния му даваш Copy,пак от падащото меню.За да покажеш снимката,горе,където са квадратчетата за по-дебел или цветен шрифт има едно,първото на втория ред,с нещо като снимка в рамка(вмъкни изображение),кликваш върху него,по средата на тага,който излиза пак кликваш с десен бутон на мишката,после от падащото меню Paste и е готово. Peace Снимките в подписа се слагат по същия начин.
А за чадърчето на бул."Константин Величков" и "Симеон" мисля,че беше, има един нов детски магазин,там имаше всякакви разцветки,даже и оранжево.Май Бетта ще може да ти каже по-точно от мене как се казва магазинчето.

Ренка,големи сладури сте и двамата Hug При вас май вече става и за плаж Sunglasses

Прасчо,това магазинче е по улицата,която е срещу централния вход на парка,тръгваш от парка надолу,вървиш от дясната страна и в една от пресечките,съвсем в началото има детски магазин с рекламна табелка на Кара(детските якенца),там имаше такива каски и не бяха много скъпи,иначе мисля,че ги гледах и в Данет. Simple Smile

Олеле,какви обяснения само съм направила.дано да сте ме разбрали.

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 22:05 от Pigi

# 179
  • София
ронкис, магазинчето, за което пише Пиги, се казва Слънчице, намира се на К. Величков, ако гледаш към Сливница - малко преди Пиротска, от дясната страна.

Общи условия

Активация на акаунт