Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 164
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Привет, юленца Grinning Hug

Бета, чудесна тема, блести  bouquet

Нани, ама аватар... Sunglasses Heart Eyes

Лали, честита ти варицелка hahaha
разбрах, че Мишелче я кара леко, това е супер; чувала съм, че бебетата още по-леко я карат Wink

Весело празнуване на всички с повод - рожденници, именници, месечинки..., нямат изброяване, да са здрави и обичани

# 46
Хайде сега да попиша,че преди малко нямах възможност. Heart Eyes
Пиги,честита ви количка,много е хубава.А колко кг. е?
Лала,желая ви бързо оздравяване. Hug
Ели, Hug Hug Hug
Аз така и не записах Криси на детска кухня,но май няма за какво да съжалявам.А пък и на мен  като Тиция ,ми доставя удоволствие да му готвя-а не само и на него. Grinning.Днес пак отказа да обядва,но сега ще му дам да папка и съм сигурна,че ще яде-сигурно вече е гладен като вълк.Нещо днес ми беше ден за почистване и Криси се задоволява с разходките по двора,а пък и като сме у нас за сле добедния сън спи 2 часа поне,а на вън-15-30 мин.  Shocked.Ами май е сега за това.
Отивам да го храня. Stop

# 47
  • Варна
Здравейте Wink
Честито на всички, имащи повод за празнуване

Лала,скорошно оздравяване на малката душичка Hug
Ели,и на вас Praynig Hug
Пиги,честита количка,със здраве да си я ползвате  bouquet
Аз не смятам, да записвам Друнди на кухня Naughty.Сама си му готвя,кеф ми прави Laughing  food002 cook cook
Тиция,все се каня да те питам,при коя педка си  newsm78

Айде до после Wink

# 48
Е, като има кухня поне има избор. Аз и да искам явно няма да взимам кухня, понеже наблизо няма. А честно казано взе да ми додява, а и малката претенции проявява. Не мога и да създам разнообразието което ще се осигури от кухнята. Вярно е че дават и боклуци, но бих вземала от другия месец  отверме на време ако имаше. Но нъц!

Майра, честит имен ден със закъснение. Да си много обичана мама и любима! Heart Eyes

Абе Пиги, всеки втори пост твой. Къща и деца нямаш ли Wink Честита коичка, да си я ползваш със здраве.

А аз шарки не съм карала. Сега с Лора жална ми майка като ги почна на дърти години.

# 49
Аз се ядосах на мъжа ми и седнах във форума напук. Вече ми омръзна с неговите глупости. За енти път се случва да му кажа да купи нещо, а той ми купува друго. Например искам доматено пюре, той ми купува доматен сок. И това е защото не иска да се напъне да прочете етикета на български. Гледа по кутийките - има нарисуван домат и хоп купува! И всеки път си намира оправдание! Писна ми и му казах, а той ми отговори другия път да съм си го купела сама!!! Е, аз му казах другият път, че ще тръгна на работа, а той да си прави преводите на докладите сам и да пие доматен сок! И да готви, чисти, пере, гледа децата! И цък! Да си гледа работата! Онзи ден уж почнал да си превежда сам на български доклада от работата, обаче решил, че много му дошло и ми оставил пак половината. Не превел например ананас и манго! Еми то на френски и на бг все ананас и манго! Пак го пратих по дяволите и отказах да му превеждам! Е, като го зарязах, седя до посред нощите и на другия ден повечето текст го беше превел на български и даже нямаше много грешки! Значи може, ама нали жена му така го е свикнала, що да се хаби! Ааама-ха! Ще види той овенът в мен като проговори какво го чака! Ох, излях си болката пак тука!

Ели, нищо не се прави с шарката, чакаш да мине. Хомеопатът ми даде само едно хомеопатично, за да не я сърби много и едно за кашлицата. За първи път ми даде 2 лекарства наведнъж и бях много учудена, но явно за варицелата така се действало. Синеочка, в чужбина има ваксина за варицела. Аз не бих сложила на децата си, но за твоя случай би било много полезно. А за рубеолата би трябвало да си имунизирана. Скарлатината пък не създава имунитет и то друго май не се сещам какво се кара.  newsm78

# 50
Ох,Лала,мила Лала  Joy -не знам какво да ти кажа,освен,че се посмях ,но на теб със сигурност не ти е до смях де. Embarassed
Аз пък съм си самичка в къщи,татко му на Криси е на relax парти от службата -заведоха ги в Сандански,за да се напият на чист въздух. Joy

# 51
lala много добре знам реакцията на овнетата  Joy
ето какво намерих(ти сигурно си изчела фермани ,но от много глава не боли) за варицелата http://www.pharmacy-bg.com/disease.php?cmd=list&id=13
Марти не е карал и не знам.Аз съм карала като бебе ,а скарлатина два поредни пъти. Сестра ми я донесе от санаториума в Хисар. Карахме я така ,тя я донесе веднага след нея и аз (много тежко ми изби ,лекарите не знаеха какво да ме правят и бяха казали ,ако до 12 вечерта не избие отваряме да видим какво е, но майка ми изчака до сутринта и тя изби.Бях се обезводнила ,повръщах дори и след системата.)След мен сестра ми за втори път я хвана и след нея пак аз.Не си спомням колко време имаше червен кръст на вратата.Втория път нямах проблеми с избиването ,но в последствие се оказа ,че имам последствия от нея .Разбрах вече на дърти години.
Скорошно оздравяване на всички.
синео4ка преди няколко дена малко четох от първите ви темички и там ти споменаваш ,че на Лорито и са кристално сини очите.Интересно ми е промениха ли се?

# 52
  • Варна
Pigi мерси за информацията. А как мислиш на големия който е на почти 6 да ли ще му е интересно в това кино - то може би зависи и от филма, който дават /предполагама, че трябва да е детски/
Лала не се ядосвай - моя мъж въпреки, че знае български, но понеже му се събират 3-4м в годината да си е в къщи също най-редовно ми носи нещо друго от м-на или пък ми звъни по няколко пъти преди да купи нещо. Също така много често му казвам, че се държи като гостенин - случвало се е да ми звъни и да пита къде са лъжиците и др.такива. ooooh!

# 53
Didi fiest,рмъжо ти да е не е военен би мила?!Не че нещо спрямо тях,ама предишният ми приятел,с когото бях 10 години ooooh! беше военен и все ги водеха на въздух за по-успешно напиване Mr. Green
Ох,мен много мее страх от тези шарки,защото като малка съм карала и едра и дори имам белези на едната буза от много чесане CryМайка ми чак ми е вързвала ръцете,за да не се чеша,ама пак ме е отървала и сега се наложи да ходя на разни ти ми там химични пилинги ,за да ми се махат белезите.Ох,да не дава Господ такова чудо на децата ни Praynig

# 54

Didi fiesta,мъжо ти да е не е военен би мила?!Не че нещо спрямо тях,ама предишният ми приятел,с когото бях 10 години ooooh! беше военен и все ги водеха на въздух за по-успешно напиване Mr. Green

Joy Joy Joy Пази боже!!!Баща ми е военен и винаги съм бягала надалеч от "шапкари"-майка ми вика-на тях им е изкривено мсиленото,и наистина е така.Той си мислеше,че аз съм му от ротата войник и се е държал понякога много тиранично.Той все  казваше"Ти няма да се жениш,ще станеш монахиня". Joy На по късен етап пък искаше трите имена и ЕГН на приятеля ми,за да види дали му е чиста работата и дали е подходящ. Joy.Е,не успя да ме опази. Laughing
Тиция,мъжо ми работи в сферата на PVC дограмите и понеже напоследък имаха доста работа ,а и редовно ги прецакват с парите.дават им по-малко/,решиха да им се реваншират. Laughing

П.П.Дано не съм засегнала някого с изказването си за военните,но това е мое мнение,може би има и свестни хора,но като изкарат и те по 20-30 год.... Wink

# 55
  • хасково
Лала, ние пък се караме кой да седне на компютъра.  На мен ми остава време само малката като спи и нямам друга работа из къщи. Какво превеждате от френски? Направи ми впечатление , защото аз съм филолог- завършила съм френска филология.
Скорошно оздравяване. Тези шарки е по-добре да се преболедуват ,докато децата са малки ,ама не знам като дойде и нашия ред.

Относно кухнята-  при нас  готвят вкусно и съобразно възраста на детето има малък и голям купон. Аз едва ли бих могла да готвя за детето толкова разнообразно ( за пример вчера имаше пилешка супа с овесени ядки и други такива разни). Ние не ядем само зел. пюре, макар и то да е различно всеки ден.
Малко се отплеснах , ама нали е мой ред на компютъра.............. smile3534 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56

Честит имен ден на Майра!
Рожден ден на Winnie the Pooh!!!
Много здраве късмет и щастие ви желая!
didi_fiesta- ами моят съпруг е военен от близо 15 години вече и опровергава отвсякъде твоята теория Wink Дори е адски либерален в отглеждането на децата, като съдя по големият ми син. Аз по го държа из късо, а той е все добрият ooooh!. Но за възпитанието като беше мъничък го държеше строго, но сега има ефект. Всички го хвалят колко бил възпитан и добричък и как помага на бабите-комшийки....
Ние също сме на кухня и съм адски доволна от разнообразието. Явно всеки град си избира различни програми за хранене. За една приятелка реших да и пиша какво е менюто. Оказа се, че има над 30 вида ястия, 15 вида супи и десерт-4-5 вида. /лелее, за какви бобища, какви зелета говорите- тук няма такова нещо, само два пъти даваха леща, но Венци така и не я хареса и не предлагам вече/Е, аз това не мога да го наготвя в къщи при условие, че ние не ядем много, пък и не всичко Naughty. Сега се стремя да не разглезвам и Венци, че с батко е голям зор  Tired
Днес съм много уморена, 6 часа правих торта  cook, после два часа палачинки    food002. Направо съм премазана от това стоене цял ден в кухнята, но утре имам двама именници и трябваше да се постарая с кулинарните ми способности. Simple Smile Утре ще пада голям купон, и решихме да е на двора на чист въздух, пък и на имен ден не се кани.....ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 23:57 от eti_31

# 57
Вече сме 6-ти и искам да Ви почерпя за здравето на моето голямо детенце Гошко! Да ми е жив и здрав и да ме радва много!

# 58
  • ES
Хайде да ви почерпя за моя имен ден,
Гергьовден
един от най-хубавите пролетни празници!

# 59
Добро утро! http://w1.ohoboho.com/viewcard.php?id=1108
Честит имен ден на всички малки и големи!
Името ви свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта!
Днес, на вашия имен ден,
ви приветствам умилен,
и ви желая гръмогласно,
в живота всичко най-прекрасно

Общи условия

Активация на акаунт