Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 169
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Привет,
аз записах Галко на кухня,но му давам само пюрето.Супата и крема/който е със сухо мляко/ много често ги хвърлям,освен ако не зарадвам някое друго детенце с тях  Grinning  Иначе готвят само с пилешко и без бобови  Naughty

Синеочка Галко ще е с нас много ясно.И приятелката ми е с 3г момченце.  Wink
Лала леко да я изкарате шарката  Praynig
Тиция кимай и се съгласявай.  bowuu аз така правя,и пак си правя каквото си искам.Иначе при педиатърката ходим само за мерки и теглилки.

Ели питай,питай за какво си тръгнала на частно,нали за да ти се обясни и да ти се обърне внимание,аааа...

Нарина честито за изпита!    cheers

# 31
Честит рожден ден на WinnieThePooh  bouquet
Всичко най-хубаво ти пожелавам,много радостни моменти и любов!

Аз пак по нощите - тук е 7 часа и си отварям очите с голяма доза кафе Tired Ясмин спи вече една седмица непробудно, но се събужда за ядене към 6-6.20 и аз после не мога да заспя. Та сега като си изпия кафенцето ще ходя да правя баница за закуска Simple Smile

Синеочка, честити зъбчета.

Нарина, честито за изпита! Аз се замислям за едно PhD ама малко ме е страх как ще сколасвам с работата и с Ясмин Thinking

Пиги, тази количка май е американска newsm78 Всичките ми познати в Америка са с такива - там са и в комплект със столче за кола. Доволни са Peace

Нита, Аз взех четка за зъби (изглежда като на Пиги) на ОралБ. Тук бях виждала само едни гумени ама се двоумих..Тази я взех от Италия - страшно ми хареса. Засега мия само с вода без паста. Ясмин много се радва и като и кажа " Дай да измием зъбките " си отваря устата и се оплезва веднага  Mr. Green

Аз се замислих за тези супи от кухнята - какво представляват точно? Крем супа ли е? Че нормална не си представям всъщност как се дава с малка лъжичка Crazy Тук съм виждала готови мисля, че бяха на Хип - но само 2 вида - едната беше доматена, другата не помня - но са с мляко Rolling Eyes

Ронкис, захарта можеш да я спестиш. Мисля, че при тия съставки не е нужна и пюрето ще се овкуси от тях Peace

Момичета, вие замисляте ли се да празнувате рожденните дни? Аз мисля да поканя всички деца на приятелите ни обаче съм в голяма чуденка за менюто Thinking Повечето деца са на около 3-4г. Изобщо не знам какво ядат те. А пък за тортата хич не знам каква може да е?

П.С. Аз днес имам имен ден - не че празнувам де, тъй като не е много известен и го научих доста късно - ама да ви почерпя все пак:

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 08:17 от Майра

# 32
Честит рожден ден на WinnieThePooh !
Честит имен ден Майра!

Нека животът ви бъде
букет от неувяхващи рози,
увит с воала на щастието и
превързан с алената лента на Любовта.

# 33
  • През девет земи в десета
Добро утро и от нас!

Честито на празнуващите newsm51 newsm51 newsm51

Майра,американска е марката и може да се закупи и заедно с кошница за кола,но на нас вече не ни трябва!Проблема е ,че тука улиците са ужасни и не се знае дали ще изкара моного дълго по дупките!

Айде бягам,че ме викат,до после Wink

# 34
Добро утро!

Бета, чудесна тема както винаги,  поздравления!

Лора още е кисела, вече се чудя нормално ли е, нали избиха вече зъбчетата newsm78 Ще видим как ще я караме, вече нямам нерви. Излизам на разходка и луням по цял ден, само и само да мълчи, крака не ми останаха. Поне нощем спи, като изключим 2 пъти цокане, но се понася. Хайде стига съм се оплаквала

Ели, дано не се повтаря този отит. Ти не си мълчи пред този доктор. Как така няма да питаш?! Нали си отишла да прегледа твоето дете. Я да ги нямаме такива. Те са свикнали гадните докторя дето викаш на конвейр да ни преглеждат и ни имат за овци дето нищо не разбират и нямат нужда от дума ами само да им изпише лекарствата и айде!! Амаха!!

Хайде чао ще ставам да видя какво ще правя, ще чистя ли що ли, побърка ме това дете.

# 35
  • хасково
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПОЧЕРПЯТ! baloni smile3510

вече се наспахме и плачем за вънка , но не ги виждам тези 27-30 градуса, които обещават синоптиците.

От кога е нормално да започнат да се мият зъбките?

# 36
Ох пак съм тука,днеска ми е много мързеливо,но изчистих все пак де!

Готвенето от известно време съм го оставила на татито,само дето после кухнята е ужас,но карай ooooh!

Синеочка,а ние тази нощ поставихме рекорд по нощно цокане-5 пъти,не ми се е случвало и когато беше новородена Цеци Thinking

И ние след малко изчезваме докато не е заваляло

# 37
Лала,няма измама ,няма лъжа .Дават си в  детската кухнята боб и то направо като яхнийка,само дето наденичката липсва вътре Grinning
Аз посмъртно не бих си записала детето на кухня,още повече че дори ми е удоволствие да му готвя.
Ох,снощи малката ми маймуна измисли нов номер,докато суче ooooh!Сучи,сучи,та току така се покатери върху мен и там заспива.
Вчера ,докато го гушка една позната с огромниииииииииии цици взе да й бърка по блузата и да наднича в деколтето й Mr. GreenТой е малък,но вече знае  LaughingСамо,че тя му каза поучително:No манджа There Naughty

# 38
Nanny ето какво представлява нашата стъпка направена в клиниката  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109247&photo=51
Tizija когато записах Марти на кухня за първа група дадоха леща (но не белената,а обикновена).Ходихме всичко на всичко 1 месец на кухня и той отказа да я яде,за това сега не съм записала Валери.

# 39
  • Варна
Добро утро!
Аз от вчера нещо съм си загубила гласа и моя мъж каза, че много мъже биха му завиждали  Laughing
Имам въпрос към мамите от София. След 2 седм ще бъдем в София с 2те деца - ще приспим една вечер и на следв. ден до обяд. Въпроса ми е къде мога да заведа децата така, че хем на тях да не им е скучно, хем и ние с таткото да сме доволни - за вечерно заведение и после за през деня. Също ако може да ми кажете къде е това кино / дето се слагат очила на очите/ и как се стига до него ?
Чао за сега!  bouquet

# 40
Още сме тука Joy

Морска сирена,киното е в Mall of Sofia,много лесно се стига до там,намира се на кръстовището на бул."Ал.Стамболийски" и ул."Опълченска",ако имаш карта на София лесно ще се ориентирате.Там има и доста заведения,предполагам,че на децата ще им е интересно.За вечерта мога да ти препоръчам пица Виктория,поне на мен много ми харесва там,има и салон за непушачи.Иначе знам няколко много прилични ресторантчета,но дали ще стават за деца newsm78

# 41
Здравейте и от нас!

И аз пробвах да давам на Гергана детска кухня, но тя не я хареса въобще. Направо се втрисаше като гълташе  Sick Бях взела купони за 1 месец /тук така се процедира/, ама ги върнах още на 3-4 ден. А последния ден, когато взех храната, второто беше зеле с кайма  #Crazy #Crazy #Crazy

Благодаря на мамите, които ми дадоха съвет за гърнето, започнах да слагам Гергана по-често и има още по-голям резултат - изкарваме с 2 памперса за цяло денонощие   bouquet

Тази нощ и Гергана беше много неспокойна, събуди се към 12 и е заспала към 3.30 часа. Аз накрая нямах сили и помолих татито да я приспи и легнах в другата стая. Заспах веднага и се събудих към 07.00. Не съм чула нищо, но татито се е справил успешно!!! Преместих се сутринта пак при тях и така спахме до 10. Дали са зъбки?!? А между другото тя все още няма нито един зъб!!!

Pigi, честита ви количка, супер е! Със здраве да я ползвате.

Лала, Ели, бързо да се оправите  Hug Ели, как така ще мълчиш!!! Питай всичко, нали си плащаш! Пък става въпрос и за дете!!!

И накрая, но не на последно място, честито на всички, които имат повод: нови зъбчета, проходили крачета, взети изпити, рождени и имени дни.

Хайде лек ден и до скоро!

П.С. Betta, прекрасна тема, както винаги   bouquet

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 14:04 от dew

# 42
Честит Рожден Ден на WinnieThePooh!

Betta, забравих да ти кажа браво за хубавата темичка!

Мишел е вече трети ден с варицела и да не казвам голяма дума, но днес просто все едно не е болна. Кашля по-малко, пъпките явно не й пречат, а и те са доста малко и играе, не се спира. Въобще в пълна форма е. Времето е хубаво днес при нас, но за съжаление още поне седмица няма да мога никъде да изведа децата, защото сме в карантина. Всъщност Мишел е още седмица заразна, но Пипи поне 20 дена не може да приближава други деца, защото е контактен, както казват лекарите. Пък и очаквам и той да се включи, дано само да я кара като кака си лесно. Малко съм на тръни, ако трябва да бъда честна.

Радостина, твоят постинг за болестта на Дани ме впечатли доста, защото никога не бях чувала за това чудо. Снощи взех да чета обаче и ми се стори, че е даже по-неприятно от варицелата. Питам се обаче получава ли се имунитет или може да повторят? Пожелавам ви бързо оздравяване!

Ели, аз също смятам, че не трябва да си мълчиш, а да питаш. И дано повече да не се повтаря отитът, че е ужас от това което описваш.

Нарина, все забравям да те поздравя за куража да учиш с малко дете! Браво и ти пожелавам после успешна реализация по специалността!

# 43
Благодаря ви на всички за подкрепата!

Лала стискам палци да ви минава вече,това със тези шарки хич не ми е ясно кога,защо и какво но сиииигурно ще ни дойде на всички реда, нали трябвало да се изкарат докато са малки!Нещо лекува ли се или чакаш да мине,поне дано не ги сърби много! newsm78

Ние в кухнята сме яли(опитвали) лещите,бобът,каймата и разни гювечи и какво ли не! #Crazy

Честит имен ден наМайра!
Рожден ден на Winnie thePooh!!!Много здраве и щастие ви желая!

Честити месечинкиии,малко остана до рожденници! Grinning

Ние днес сме по добре от ушето и нищо не излиза, дано се оправя и в понеделник да сме добре и да не ни пукат тъпанчетата! Praynig

Момичета весел празник утре на вас и на семействата ви!Педварително честито и на всички именници в отбора ни!Да са живи здрави и с гордост да си носят имената!Да си закичете на входните врати здравец за здраве!Хайде бай ако не пиша пак до понеделник! Hug Hug Hug Hug Hug

# 44

Общи условия

Активация на акаунт