Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 167
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ха ,и моето заглавие влязло в употреба.Бета   bouquet Hug
Честито на порастващите бебоци.
Честито и на новоозъбили те се бебчета .Ние още си нямаме Thinking
Аз  си гладя дрехите на децата,по ми е хубаво така.

# 16
Много здраве и весел месец желая на Даяна на N_A_N, Александър на Tizija, Иван на trifonova_a , Aлександра на  sirena, Дария на  taliq, Тервел на  Rosy, Филип на  yanac!

Бета, брависимо и от мен  bouquet
Нани, аз с Пиоктанин 1% направих отпе4атък върху хартия.Това не е глина, а лекарство-силно пигментирано за мазане на дупе при обрив.Продава се в малки шишенца и е течност.Бях го написала защото е напълно безвредно за кожата на детето.
arllina, ми и на тебе ти завиждам неблагородно за пътешествието Twisted EvilУх, как мисе хайманосва и на мен по планинките ако знаете..... Tired
Нарина, браво!Хайде огън не остана GrinningА ти какво следваш?

# 17
Честити месечинки на порастващите бебчета днес!

Аз влизам да кажа, че Мишел е с варицела и чакам включване и от Пиер-Павел. Дъщеря ми засега няма много пъпки (2-ри ден), няма температура, но тази алергична кашлица, която има стана много силна.  newsm78 А педито я слуша, гледа гърлото и каза - перфектни! Направо вече и лекарите се изумяват как може така да кашля това дете, а всичко останало да е наред. Пипи засега е добре, май предпочитам и той да изкара варицелата и да приключвам с този въпрос. То има голям шанс де, само дано я изкарат леко. Исках да попитам мамите с по-голям опит да ми кажат кои дни са най-критичните, кога избиват най-много пъпки и въобще за какво да внимавам. Педито ми обясни, че първите 3-4 дни са най-трудните, но засега дъщеря ми страда най-вече от кашлицата, явно я удря на слабото място. Въобще приемам всякакви съвети и информация, защото едно е на книга, друго е да имаш опит.

До скоро!

# 18
  • Варна
Лала ,спомена ми е от доста отдавна,но наистина 3-4 ден са най -критични.В първите един ,два дена може да не вдигне температура,но  през следващите макар и да не е задължително може и да се повиши .Най-важното е да не се чеши и да  изрежеш
ноктите и до дъно.Бързо оздравяване ви желая.

# 19
От кога се дава на децата бобови варива,защото днес видях че в детската кухня им дават БОБ #Crazy

# 20
  • Варна
Лала Михаил изкара варицелата на възрастта на Мишел. При него също започна със много силна кашлица няколко дни преди да избие първата пъпка, а температура започна да вдига на 3-ия ден и близо 3-4 дни я поддържаше.Аз много се изплаших, но лекаря ми каза, че е нормално. Той имаше много пъпки на всякъде - в ушите, устата, главата......... и на мястото на първата, която му излезе му остана белег. Спомням си, че пи Фенистил за да не го сърбят пъпките. Знам, че след варицела отслабва имунитета  и като оздравя Михаил му изписаха някакъв имуностимулатор.
Дано Мишел да я изкара по-леко!  bouquet

# 21
Сузи, Морска, благодаря много за информацията. Значи утре и вдругиден ще съм нащрек. Тя е много отпаднала и цял ден лежи. Пипи пък не спира да играе и да крещи и да й надува главата.

Тиция, много ми е смешно всеки път като ги ръсиш разните намерени бисери по захранването. Хиля се тука всеки път.  Grinning Аз не се интересувам много кой как храни бебето си и може би затова не съм се натъквала на странни неща. Но си права, че не се дават бобовите. Мисля, че съм чела че даже до 2-3 год. не се давали. Зелен боб може, но не другия, защото трудно се смила от бебешкото стомахче. Аз лично даже не съм се и сещала да дам. Но признавам, че съм слагала малко грах в пюрето, мъничко, но съм слагала. А грахът също не трябва да се давам ако трябва да спазваме правилата. Иначе мисля, че кухните са голямо улеснение и най-вече храната е достъпна като цена, но пък трябва да се следи отблизо за качеството и съставките. Аз лично предпочитам сама да приготвям храната, така съм по-спокойна.

# 22
isi_kam: Нещо не ми се отваря линка, който си дала, но ти благодаря все пак. Hug
Asya_ , стана ми ясно.  Peace Добре, че попитах преди да хукна да го купувам... Laughing
lala, бързо преборване с шарката! Praynig
За боба незнаех, че трябва да се избягва и след годинка, а грах и аз давам по малко. Rolling Eyes
Гладя само връхните дрехи, които както казва Нан са крайно нуждаещи... Joy
Иначе дрехите ги сгъвам старателно директно от простора и не ми се мачкат.
Попова Къде пак ще скиторите,а? Ще започна и аз да завиждам неблагородно, не че скоро не пътувахме, но пак ми се иска малко ГПВ /г*з път да види/. Sunglasses
Време е за сън! Tired
Тези дни все забравям да поздравя месечинковците. Embarassed
Да са ни здравички и веселички всички бебончета-бонбончета! Heart Eyes

# 23
Честити месечинки на
Даяна Flowers Bouquet Александър Flowers Bouquet Филип Flowers Bouquet Иван Flowers Bouquet Александра Flowers Bouquet Дария Flowers Bouquet Тервел Flowers Bouquet

Калоян вече проявява мнение към храната.  Crossing Arms Вчера категорично ми отказа да яде спанак, а толкова вкусен го направих. А беше гладен и направо ми се скара как мога да му давам такова нещо. Днес по същия начин ми отказа и грис, аз си го хапнах и си беше екстра. Очертава се претенциозен като баща си, а той доста неща не яде, особено зеленилки.  Sneaky
Ели - милата Юл, дано всичко мине по-бързо, цуни я от нас с Калоян.   love001 А ти не се самообвинявай, естествено е, че ти не си виновна - просто се е случило.  Hug  Hug  Hug
dew - браво на Герито за гърнето.  smile3501 
isi - за рибата и аз четох, че е за след годинка.
Betta - браво на теб, как ги позна. Пратих снимка и не вярвах, че ще ги публикуват. Иначе е голяма емоция като ги видях, че ги има в списание "Моето бебе и аз". Всички много се радваха. И сега като го чета, все си отварям на страницата, където са ми мъжете, за да им се порадвам.  Blush
Диди Ф - ние купихме лятна количка на Hauck от Хипо.
jorjito - честито първо зъбе  tooth
Честито и на всички, които имат последващи.  Joy
ronkis - при нас всичко се глади  1ironing
Tizija - Калоян е 8,200 кг и той на едно място не стои. На мен си ми изглежда добре сложен.  Heart Eyes
Nanny - много красиво отпчатъче.   Hands Thumbsup И аз все се каня да направя, ама забравям да купя глина.  smile3538
lala - много неприятно, дано леко да я изкарат.  Praynig
Narina - браво и успех за последните  fingerscrossed
Купихте ли вече комплект за миене на зъбки?    grinning012 И как реагират бебоците?  newsm78
 lovekiss

# 24
  • София
тиция, аз ползвам за насоки тази схема на захранване: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22547.0. Според нея бобови с тънки обвивки може след 8-10 месец. И по тази причина скоро съм решила да направя от червената леща, която е белена, чувала съм, че е полезна.

# 25
  • Sofia
Привет мацки

Бета бравос за кой ли път   bouquet

Малеееееееее сега се загледах.До първия рожден ден в нашият отбор остава 1 месец боже как лети времето  ooooh!

Tizija Споко мила тия педки направо са си за  #2gunfire .Ти си знаеш най добре за дедето нали си е ок всичко споко  Peace
Nanny Ако имаш нужда от бурканчета кажи колко нямаш проблем.Свиркай ще намерим да помогнем  Hug
ronkis Аз гладя но не толкова прецизно както в началото и не всичко  Blush
Narina Браво сега лятото ти се полага активна почивка
Nita Ние до сега карахме само с 2 зъба и не съм купила но сега като избият и горните вече се замислям да взема да купя  Thinking
Betta Някъде четох или слушах но не помня къде  Embarassed че можем да даваме от тази червена леща.Аз също давам грах 1-2 пъти де но давах
lala Дано мине бързо и възможно най безболезнено за всички вас  Hug

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 19:29 от mim_pl

# 26
  • София
Здравейте!Ние преди малко се прибрахме о разходка.Въпреки,че пръскаше беше много приятно.Естествено дъждобранчето пак ни послужи.Да ви се похваля с зеленчуковото пюре на Дейв за събота и неделя-сготвих го с много любов и творчество.Съставки(не падайте:)): картофи,моркови,тиквички,броколи,лук,домат,магданоз,сирене,малсо и щипка захар.Стана бомба.Много вкусно-надявам се и Дейв да е на същото мнение утре Simple Smile

# 27
  • Габрово
Влизам да кажа , че днес Дани е без Т и пъпките избледняват, от сутринта е на крак и наваксва за петте дни лежане с ежеминутни бели.
Отивам да ви чета , че доста сте напреднали с темата, която е супееер   bouquet Бетта.

# 28
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,честита ни нова темичка,както винаги е супер Peace

Днеска цял ден бяхме на разходка,прибрахме се преди малко,че вече съвсем заваля Wink

Нита ето тази паста и четка купих,Цвети не хареса силиконовия накрайник и взехме обикновена четка за бебета от 4-ия месец:
Нямаме проблем с миенето,смее се с глас,засега е само един път дневно,докато се къпем,пастата е без флуор!

Радост,радвам се,че вече сте добре и не е нещо по-сериозно Hug

Днеска водихме и тати на разходка и си купихме лятна количка Graco: http://www.gracobaby.com/assets/images/product/6S00MRG3_z.jpg ,абсолютно същата даже и на цвят,струва ми се много практична,но ще видим,а  татито горкия се разби от ходене по магазините Joy,повече няма да излиза с нас/майтап де hahaha/

хайде отивам да правя вечеря и после пак ще поседна на компа!

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 01:00 от Pigi

# 29
Ася, уча за бакалавърска степен по туризъм

Общи условия

Активация на акаунт