Честито на порастващите бебоци.
Честито и на новоозъбили те се бебчета .Ние още си нямаме

Аз си гладя дрехите на децата,по ми е хубаво така.

А ти какво следваш?
А педито я слуша, гледа гърлото и каза - перфектни! Направо вече и лекарите се изумяват как може така да кашля това дете, а всичко останало да е наред. Пипи засега е добре, май предпочитам и той да изкара варицелата и да приключвам с този въпрос. То има голям шанс де, само дано я изкарат леко. Исках да попитам мамите с по-голям опит да ми кажат кои дни са най-критичните, кога избиват най-много пъпки и въобще за какво да внимавам. Педито ми обясни, че първите 3-4 дни са най-трудните, но засега дъщеря ми страда най-вече от кашлицата, явно я удря на слабото място. Въобще приемам всякакви съвети и информация, защото едно е на книга, друго е да имаш опит.
Аз не се интересувам много кой как храни бебето си и може би затова не съм се натъквала на странни неща. Но си права, че не се дават бобовите. Мисля, че съм чела че даже до 2-3 год. не се давали. Зелен боб може, но не другия, защото трудно се смила от бебешкото стомахче. Аз лично даже не съм се и сещала да дам. Но признавам, че съм слагала малко грах в пюрето, мъничко, но съм слагала. А грахът също не трябва да се давам ако трябва да спазваме правилата. Иначе мисля, че кухните са голямо улеснение и най-вече храната е достъпна като цена, но пък трябва да се следи отблизо за качеството и съставките. Аз лично предпочитам сама да приготвям храната, така съм по-спокойна. 
Добре, че попитах преди да хукна да го купувам... 

Александър
Филип
Иван
Александра
Дария
Тервел
Вчера категорично ми отказа да яде спанак, а толкова вкусен го направих. А беше гладен и направо ми се скара как мога да му давам такова нещо. Днес по същия начин ми отказа и грис, аз си го хапнах и си беше екстра. Очертава се претенциозен като баща си, а той доста неща не яде, особено зеленилки. 
А ти не се самообвинявай, естествено е, че ти не си виновна - просто се е случило.
И как реагират бебоците?
.Ти си знаеш най добре за дедето нали си е ок всичко споко

,повече няма да излиза с нас/майтап де
/