Новото 20 е, че може да се обръща по корем, но не и да се завърта обратно, та все бедства и ходя да я спасявам. Непрестанно се мъчи това да прави до степен, че вече не може да седи в кошарата и за кратка дрямка, защото не заспива, а не спира и не спира да се обръща по корем, независимо колко е изморена. И пищи, че е заседнала. Поне ръката бързо се научи да си измъква. Лошото е, че с това обръщане, независимо колко часа са минали от последното хранене, в повечето случаи повръща, като включим и лигавенето - по-зле сме и от пеленаче, муселиновите кърпи и пелени са ми най-оборотното нещо в нас. Да живеят пералнята и сушилнята. Иначе си махна сама нощните хранения, което е супер, но пък периодично ми се буди по никое време да играем. 🤣 Също реве в истерия, когато изпусне бибата(на всеки час) , когато сънува нещо, от колики, абе не знам кое е регресия, ние прогрес не сме имали особено, та съм свикнала на тия изпълнения и не ми е драма.
Единствено тъпата ротавирусна(слава богу, последна доза) пак скапва нещата, 10 дни по-късно пак са супер силни коликите, снощи се пробуди с вик, 5минути не мога да я успокоя, добре че гледах филм, та не спях да ми изкара душата.
Личната ни мноого ме вбесява, ходих и при една педиатърка на частно, която пък беше още по-голяма скръб - 30минути преглед, в които 10минути ми обяснява как не можела да ми прегледа детето сега, щото часът ми бил от 9, а тя бебета преглеждала от 11 и още 10, в които ме увещава да съм ходела до личната за направления, после се тюхка, че трябвало да ми вади касов бон и амбулаторен лист, а самото дете го претупа за 5минути, като накрая диагнозата беше "секи сам си преценя". Лошото е, че идва шестия месец и трябва да търся педиатър за разните му ехографии, а дотука двама са в черния списък.
Подмладиха ме, почувствах се като в ученическите си години разни лели да ми говорят нравоучително и да ми начукват канчето все едно съм ученичка. 
И моята госпожица плаавно си увеличи будуването на 2-2,30часа, ако пропусне следобедната дрямка стига и до 3, вечер си заспива обаче в 21-22. Някои дни е по-поспалива, някои дни е с големи прозорци, което е нормално според мен. Важното е, че до обяд все си придремва, та и майка й с нея.
. Аз му смених вече кошовете на количката, но го возя напълно легнал. Спи много по-добре в този кош, защото не се запарва. Като се разкиселяви, за по 10-15 мин го слагам на най-малкия наклон и е много щастлив, че може да гледа
)