Априлски бебета 2026-та годинa (Тема 1) 💙💗

• 10 698
  • 406
  •   1
Отговори
# 405
На столчето в момента му е интересно само, ако съм до него и му пея🤣 Иначе има и люлка, и шезлонг🤣 Закачам му на коланите по една играчка, може да се отделя за до 2 мин обаче🤣 Друго си е да слуша зайченцето бяло на живо по 10000 пъти🤣 Иначе и си завира всичко в устата, но това го преживях.
В момента го нацлюдавам как се избутва с краката и се върти в кръг🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 406
И при нас на дневен ред е гризането на всичко. Засега си няма любима гризалка. Гледах една, която обгръща ръчичката като боксова ръкавица, а вътре има пръчка, която бебето държи. Но не съм я търсила изрично, засега си навира двете ръце в устата заедно с биберона. Любопитен факт е, че на всяка смяна на наакан памперс, вътре има колекция от косми - нейни къси, мои дълги, веднъж открих и на котката. Ръцете й са постоянно влажни и действат като лента за мухи 😅 Колкото и да ги чистя, явно успява да си похапне.
За кошарка може би е най-удачно да вземете от сгъваемите на Лорели, щом няма да я ползвате дълго време. Вземете хубаво матраче и после само ще го преместите в новата стая в дървената кошарка.
При нас нещата с кърменето доста се успокоиха, досега сякаш постоянно се притеснявах дали й стига кърмата, защото качва умерено (по 700-800 гр на месец). Но тя е толкова спокойна и усмихната, ако беше гладна, щеше да реве.
Ние пак направихме двуседмичен престой извън вкъщи, с дълго пътуване в двете посоки. Това ми даде надежда, че на морето няма да е толкова трудно, колкото си го представям.
Няма изгледи за обръщане все още, тя хич не обича да лежи по корем, така че не мисля, че скоро ще се обърне доброволно 😅

Общи условия

Активация на акаунт