Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 27 247
  • 312
  •   3
Отговори
# 285
За сефте пускат такъв талон само за онлайн поръчка...странно решение.
В други магазини е нормална практика някои отстъпки да са им само за онлайн, явно едни от други гледат.

# 286
  • Deutschland
Някой има ли мнение за перилен прах Ленор? Честно казано, не знаех че има такъв.

# 287
а има ли такова чудо дрогериен фон дьо тен,който да е подходящ за смесена кожа 50 години и да не трансферира върху дрехи, и да има неутратен светъл нюанс.
И аз съм търсене на такъв, но все още не съм го намерила...

# 288
С фдт-а е проба/грешка. Всеки казва на него какво му харесва, но това не означава, че и на теб ще ти хареса. Важното за фдт-а е каква основа ще сложиш (крем, слънцезащита, основа за грим). Ако са и трите, комбинират ли се заедно? После каква пудра ползваш, какъв сетинг спрей? Аз не съм намерила още моята формула за перфектен фдт. Харесваше ми преди Ести Лаудер, но му смениха формулата. Пробвах наскоро неговия дрогериен дюп - Катрис, обаче и него май са го прецакали. Другото, което забелязвам при мен е, че кожата ми има нужда от професионално почистване и някакви терапии (след 2 г майчинство съм леко занемарена в това отношение). Та преди да изпробвам нови фдт-и, ще тръгна в тази посока. Обаче пък не искам точно лятото да правя някакви по-сериозни терапии върху лицето ми заради слънцето (макар че използвам слънцезащита). И те така 😁

# 289
Някой има ли мнение за перилен прах Ленор? Честно казано, не знаех че има такъв.

Купих си гел за пране на Lenor, от Амазон. Има хубав аромат и след изсъхване на прането. Много ми харесва. Ето този взех.

Прах за пране, не съм пробвала.

# 290
Праховете за жалост изчезват при нас.
Все по-рядко намирам.
Ленор не съм виждала.

# 291
  • София

Фрау,здравей! ☺
Аз съм доволна от сухите прахове на Ленор.Пера предимно с Даш,Персил и Ленор.

# 292
Къде ги намирате?

# 293
В Германия.

# 294
  • София
Здравейте! Обърнете внимание, че купонът за спиралата е само за онлайн поръчки. Вчера отивам на каса, момичето ми я маркира, но отстъпка няма. Гледахме къде е проблема и накрая се оказа, че не важи в магазин.

Поръчах спиралата  и си я взех от магазин .Не съм я пробвала още.

# 295
  • София
Ленор е по-нисък клас на Ариел.

# 296
Ленор е по-нисък клас на Ариел.
Според AI:
Твърдението, че Ленор (Lenor) е по-нисък клас на Ариел (Ariel), е неточно. Двете марки принадлежат на един и същ производител (Procter & Gamble), но имат различни предназначения:
- Ariel е водещата марка за перилни препарати (прах, гел, капсули), фокусирана върху премахването на петна и дълбокото почистване.Lenor е специализирана марка главно за омекотители и парфюмни перли, създадена да придава дълготраен аромат и мекота.
 - Lenor е специализирана марка главно за омекотители и парфюмни перли, създадена да придава дълготраен аромат и мекота.Поради високото качество на двете линии, те често си партнират и се допълват в грижата за прането (например: перилен препарат Ariel Touch of Lenor).

# 297
  • Deutschland
Ариел за мен изобщо не е висок клас.

# 298
Порзвам Арел профешънал от паралелния внос. Ако той не е висок клас, кажете кой е. С удоволствие ще пробвам нещо още по-добро.
Благодаря!

# 299
  • Deutschland
Мога да кажа само, че от Ариел прането ухае на гнило и не, не е от пералнята. Също не изпира добре и в темите е имало много негативни отзиви.
За мен най-добри са Персил, но в малките пакети. Не е изгодно, ама си затварям очите.

Общи условия

Активация на акаунт