Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 31 997
  • 391
  •   8
Отговори
# 345

Тези двете ползвах за децата,много съм доволна.Баткото има мн тренинг и е с тъмен тен,но на малкия ми син му беше първи плаж и защитата се справи супер.
Тази година отново ще чакам намаленията в края на сезона,за да купя слънцезащита за другото лято. 😉

# 346
Пак изпуснах лайфа и към момента между другото нямам нито един талон в приложението, а ми трябват доста неща и ми се щеше да пуснат отстъпчица за продукти Balea...Blush

Заглеждам и този стик, че нещо в тая жега ми се протриха краката от сандалите. Някой ползвал ли го е, има ли доволни? Simple Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/3058863/balea-stik-protiv-mazoli

# 347
И аз го гледах това, но ми се струва скъпо. Според мен един дезодорант или стик на Бороталко ще свършат същата работа (освен че не са в такива миниатюрни опаковки).🙂

# 348
Да, много е скъп, затова се двоумя и аз. Иначе в немските отзиви го хвалят, ама те го купуват за 3,95 евро и не се налага толкова да го мислят, а тук са му лепнали цена 6,11 евро - безумна надценка просто!

Има нещо подобно и на alverde, но май не било толкова ефективно като този "златен" мини стик на Balea.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/3044054/alverde-naturkosmeti … e-s-bademovo-olio

"Dolce", ти кой точно продукт на Borotalco мислиш, че би свършил работа?

# 349
Имам бебешки купони за подаряване
Скрит текст:

# 350
Явно моите деца вече не са подходящи за baby bonus,  не получавам такива купони. То и за мен вече не са baby- та Wink

# 351
Забелязвам, че различно зареждат талони от Бейби Бонуса. Аз на скоро имах нови, които изтичат сега на 24.07 и бяха различни от тези показаните.

# 352
Аз съм регистрирана за бейби бинуса и очаквам бебе, но нямам нито един такъв купон. 🤯

# 353
аlllllimei, аз май писах и в предишната ми публикация.🤔 Но според мен всеки Бороталко дезодорант или стик би свършил работа (в момента са намалени на 2,99 лв в Лили). Аз лично имам дезодоранта им 72 ч и е чудесен- използвам и вместо стик против протриване на бедрата, когато нося рокли и поли. Не е имало проблеми. Та според мен и за краката ще е топ.😀

# 354
Аз наскоро купувах разни неща от babylove козметиката и въпреки това не са ми пратили талони за марката. Харесвам ги и ги купувам за себе си, но не мисля, че това е от значение.

# 355
Аз съм имала само веднъж талони за Baby love. Повече не.

# 356
Имам само на Canpol талон от baby bonus програмата. От значение ли е, дали бебето се е родило, че са така различни талоните?
Иначе преди това имах на babylove, alverde, не помня имаше ли още нещо.
Но активирах програмата в немския апп, не е за коментар...заредиха ми 30 талона, някои от тях се повтарят, но са с различна давност, дадоха и 3 гратис продукта. Пращах мъжът ми на мисия, докато е в командировка там Sweat Smile

# 357
Да похваля спрей за гладене. Пръскам, заглаждам с ръка и дрехата е изгладена. Благодаря за препоръката тук. Иначе никога не бих му обърнала внимание.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/1646858/denkmit-higienen-pre … -za-tekstil-3-v-1

# 358
Силно ме заинтригува този изглаждащ ефект. Наистина ли се справя добре с това? Върху различни материи еднакво ефективен ли е?🙂

# 359
  • Пловдив
Само с ръка...? И памук ли?

Общи условия

Активация на акаунт