Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 55 120
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
20% на всичко на Алверде. Ако на някой му трябва талон, мога да пратя, няма да го ползвам. Другият талон е 20% за тоник за коса с розмарин на Веледа 50 или 100мл. Също няма да го ползвам.

# 616
Като видях талона на Алверде, потърсих една пяна за лице с лайм и зелена ябълка в приложението и не я намерих. Да не е спряна?

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 21:33 от yanyan75

# 617
  • Варна
Като съм в секция талони и цъкна на този за Алверде, не ми се отварят продуктите да разгледам...що за бъг?

# 618
Аз няма да ползвам талоните от лайфа. Ако някой иска да ми пише!

# 619
Алверде имат чудесен крем имат за суха кожа, с много добър състав. Той е за лице, но аз го ползвам за ръце. Много съм доволна, /правя съпоставка с безброй други, които съм ползвала през годините/ - препоръчвам.

Дневен крем за лице Био дива роза за суха кожа, 50 ml

# 620
През зимата ползвам олиото им с дива роза. Разкошно е за моята кожа и може би от минимум 5 години зимата го ползвам.

Аз Алверде си ги харесвам за такива непретенциозни неща. Ароматите ми харесват, състава, цената. За коса само нищо не съм ползвала, но там ме е страх да ползвам нови неща освен Доори и молекулярната серия на Балеа. Ето сега ми свършват и двете, и от три дни се чудя какво да си взема. Накрая пак ще взема от същите две и така от години (с Доори).

# 621
Решила съм да пробвам тази молекулярна серия на Балея, но чета в отзивите, че аромата е неприятен и се задържа дълго в косата. Не смея да отварям в магазина продукти и да тествам за да разбера. Та въпросът ми е - наистина ли миризмата е неприятна, какъв е аромата?

# 622
Като видях талона на Алверде, потърсих една пяна за лице с лайм и зелена ябълка в приложението и не я намерих. Да не е спряна?
И аз я харесвам и ползвам. Потърсих , но не я намирам също. Жалко ако са я спрели. Сега има някакви с лайка само

# 623
  • Пловдив
Потърсете и във филиалите пяната.
Не всички артикули са качени в онлайн магазина.

# 624
По традиция пропуснах пак лайфа, нито подсещания, нито аларми явно са в състояние да ми привлекат вниманието в часа, в който приключвам работа и съм в трафика...Sweat Smile
Добре, че тези точно купони не са ми нужни, че иначе щеше пак да ме е яд като миналия път.JoyJoyJoy

Да ви споделя развитието по моя казус с рекламацията - доста неприятно преживяване...
Скрит текст:
Все пак ми върнаха парите, но едвам и то след дълго оспорване и физиономии. Общо 2,40 евро от сметка 40 евро, но въпросът е принципен и дори трябва да ги радва това, че съм се появила, понеже очевидно има проблем с партидата, та тъкмо да си проверят, вместо да разочароват още куп клиенти, които биха си премълчали.

Разбира се, вероятно отношението си зависи и от конкретния управител, поради което сега определено ще гледам вече да избягвам този филиал, въпреки че ми е най-удобен.

# 625
Пътьом за работа минах през един магазин. Горе съфорумката е пуснала снимки, но от показаните артикули всичко си беше на редовна цена - seinz, серумите на балеа. Не съм сигурна, че баркода е проблема. На 50% имаше само няколко отворени спирали и на спортнесс барчета и крем от шамфъстък. Ще видя в друг магазин какви намаления са пуснали.

# 626
Има нови талони

# 627
Решила съм да пробвам тази молекулярна серия на Балея, но чета в отзивите, че аромата е неприятен и се задържа дълго в косата. Не смея да отварям в магазина продукти и да тествам за да разбера. Та въпросът ми е - наистина ли миризмата е неприятна, какъв е аромата?

Молекулярната leave in маска имам. Току-що си размазах малко на вътрешната част на китката и помирисах, на нищо особено не мирише, съвсем слаб аромат е. Не ми е направило впечатление при нанасяне на косата да се усеща кой знае какъв аромат. Аз ползвам и олио от другата им серия, което май по-изразено мирише, не неприятно обаче.

# 628
Протеиновите им барчета вкусни ли са?

# 629
На мен не ми мирише на лошо. За аромати , обаче, аз съм доста непретенциозна, така че може би не съм точен човек за това. 😂

Общи условия

Активация на акаунт