Ергенът 🌹 сезон 5, тема #13: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 46 657
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Всички слагате Марин със Михаела, аз продължавам да си мисля, че ще избере Любомира. 🤷‍♀️

# 691
Чак пък Илияна да гледала злобно тип “ще ти го нач**ам”?! 😂 Как ги виждате тези неща?!

За мен реакцията ѝ беше абсолютно разбираема. Единият си би шута без да ѝ каже “чао” дори, после се върна с мама да им прави психотерапия?! Реши, че вторият ще е една идея по-адекватен, даде му жълта роза, той почна да я командори и да пита друга жена ПРЕД НЕЯ къде би искала да го целуне?! Реши, че няма да търпи такова унижение, помисли си, че е направила грешка, върна първия… Манджа с грозде стана - объркана е и неопитна, не знае как да излезе от водата суха, със сигурност е съжалила сто пъти, че изобщо се е набутала в това предаване и чака да свърши, защото абсурд НН да я пусне да си тръгне просто ей така... Но чак пък да е толкова зла, колкото я изкарвате - не е.

Последна редакция: сб, 16 май 2026, 10:54 от Lilly_85

# 692
  • SF
Илияна, а и всяка друга участничка, би трябвало да са достатъчно умни и да знаят, че избягал и върнал се с мама по никакъв начин не са идея на участниците. От продукцията им ги организират тези бягства и родителски посещения.
Стоян го убедиха, че има нужда от почивка, да се центрова, да премисли и за подкрепа ще дойдат родителите му. И той си повярва, че наистина ще е по-добре да го играе доброто синче. Това винаги би могло да умили една нежна душа, каквато беше идеята му за душите на момичетата. В крайна сметка, вместо вглъбен, сериозен и семеен тип, ние го видяхме като глупак. Уж трябваше да видим, а и девойките вътре, един сериозен човек, готов да се промени, да се погледне дълбоко отвътре и да си направи изводите, а излезе, че е неуравновесено кукуруку.
Но и Илияна не се показа като нещо по-различно, така че май са си един за друг. Той ще й се оттегля в някои напечени моменти. Ще ходи сам в планината, за да търси себе си. Тя ще му предлага разнообразие днес съм с тебе, утре не знам. Уж мисля с акъла си, пък емоциите взимат връх.
Абе подходящи са си!
Ами Марин какво да го правим с това сервилно Пише???

# 693
Илияна, а и всяка друга участничка, би трябвало да са достатъчно умни и да знаят, че избягал и върнал се с мама по никакъв начин не са идея на участниците. От продукцията им ги организират тези бягства и родителски посещения.
Въпросът е, че не са толкова умни. Умните хора не ги избират за такива предавания. Трябват им лесно манипулируеми и наивни образи. Както на Стоян му насадиха идеята да изчезне за седмица, така и на Илияна ѝ насадиха идеята да го върне… Предложението дойде от НН, но така го извъртя, сякаш тя това е поискала. Върти ги всичките на малкия си пръст и не е трудно - изолирани са, стресирани и поддават на обработка. За Илияна най-правилният ход беше да отреже Гатев и после ако толкова иска, да се събира със Стоян в България. Но продукцията няма да позволи да изпусне да го заснеме и вкараха тежките манипулации - с идеята, че спасяват сезона, но реалността е, че този сезон е неспасяем.

# 694
Поне да ги въртеше добре Николов, голяма скука. Grinning

# 695
Творческа немощ - толкова си може. И Тушев ги манипулираше, но той поне имаше някаква визия за нещата, докато представата на НН за предаването може да бъде определена като пълна бозичка.

# 696
Румяна сама си каза, че Илияна се скатава от работата в бара. На нея й дай само да стои като пън, да гледа празно или да пуска ехидни усмивчици. За мен тя се държа злобно и към Стоян, и към Гатев при "разделите им". Не може да проведе човешки разговор. Вместо да каже на Гатев виж, не изпитвам нищо към теб, съжалавам ако съм те подвела, тя започна да плямпа някакви разхвърляни дивотии и мисли как следвала логиката, пък била емоционална, пък избрала разума и тинтири - минтири. Гатев напълно нормално реагира с раздразнение, на което тя вместо да му отговори простичко, човешко, започна да злобее и да се държи пасивно - агресивно. Той си бил виновен и негов бил риска. Хем неориентирана, хем надута и злобна. Плакала е за себе си, че нещата не стават както ги иска, а не защото е влюбена в Стоян и той й липсва. От толкова пресметливост й излязоха криви сметките и тя не може да се примири, че се е прецакала. Не разбирам нападките към Гатев, много добре си се справи момчето при положение, че му се налага да общува с толкова смотани девойки.

# 697
  • SF

Той се меси, подвежда и ги подстрекава именно заради предизвестения край още от първите епизоди. Но имам предвид най-най-първите, в които вече се чудеха как да разнообразят сезона. Единствен Стоян показа, че няма категоричен избор и е готов да се пробва навсякъде и да дава шанс на много, за да се превърне в хибрид между най-желаният ерген и плейбоят на сезона.
Ако Стоян беше успял да завърти главите на повече от 3 участнички, с целувки, показване на готовност за секс, натискания и интимни предложения, щеше да си тръгне като победител, макар и на финала да не избере нито една. Гордостта му щеше да е погалена и това му стига. Но като бонус щеше да си избере и някоя женичка, с която уж да продължат и в България.
И започнаха да го ползват за пионка, което го превърна във фрика на сезона.
Сега на Илияна й подшушват идеи и ето, че и тя им се връзва.

Така на Марин подшушнаха, че може би пък Алия да му се стори привлекателна, ако й даде шанс.
Е, даде й. За около час-два повтаряше, че целувката между тях била много желана. И после забрави. Следващата среща пак: Искам днес на това приключение да поканя с мен... Михаела!

Помните ли колко много залагаха и проследяваха ергенските намерения според избора на коя да дадат ключ за златната и сребърната стая. Тези стаи бързо изчезнаха, защото не трогваха никого. Те не бяха някакви зони, които ергените имат право да посещават за определени части от деня. Просто безсмислен детайл, който нито им пречеше, нито им помагаше. Само Вероника си въобразяваше, че като я настанят в тази стая, тя изведнъж става интересна, сексапилна и привлекателна за ергена.

# 698
За мен Николов допусна няколко грешки:
1. Показа Нора в Преди обед, ок, може би пак щеше да я харесва, но нямаше да си го навива месеци или дни преди да влезе. За Крис имаше и други подходящи жени, а и той е веселяк и се ласкае от внимание, можеше да има поне минимална драма.
2. Твърде малко опции жените да канят, което доведе до това да гледаме само играни мачове.
3. Нямаше подходящи жени за Стоян, пишман психолози.

И това са най-главните неща, има още десетки.

# 699
  • в сърцето на един мъж...
Снощи буквално имах чувството, че Гатев ще гръмне, много му личеше злобата и негативната реакция. Даже не й даде да се доизкаже, а я прекъсваше и се опитваше да се наложи.
Защо да я оставя да се доизказва? Тя лъже и маже яко. Прозрачна му е. Той е играч. Позволи си да провокира Илияна и Румяна, защото не му пука толкова за нито една, просто не е мислел, че Илияна е толкова зле, че да се върне към Стоян. Ако тя действително беше човек на голямото достойнство и анализа, щеше да си излезе сама. Тя обаче само си противоречи сега с това, че искала Стоян. Иска да го върне на Гатев. Кого лъже? Видяхме я на срещите със Стоян и онази неловка целувка, беше тегоба.

Ами защото в крайна сметка нормалните хора така правят - говорят един с друг. Еми да, играч е и стана ясно, че не е за нея и не я иска. Да го върне на Гатев - не мисля. Тя просто усети, че той не е искрен с нея и не я иска. Аз не я харесвам и не искам да я защитавам, но в случая той е много агресивен. Такъв мъж не ти трябва. Затова и я оправдавам в поведението й. Мъж, който пита пред мен къде да го целуне друга жена, насилва ме да се целуваме, без да съм го искала, после ми агресира - не, мерси... Права беше да го отреже.

# 700
Помните ли колко много залагаха и проследяваха ергенските намерения според избора на коя да дадат ключ за златната и сребърната стая. Тези стаи бързо изчезнаха, защото не трогваха никого. Те не бяха някакви зони, които ергените имат право да посещават за определени части от деня. Просто безсмислен детайл, който нито им пречеше, нито им помагаше. Само Вероника си въобразяваше, че като я настанят в тази стая, тя изведнъж става интересна, сексапилна и привлекателна за ергена.
Оказа се, че стаите са били отвратителни. Някоя обясняваше в Надкаст, че в някакъв етап буквално почнали да се надяват да не получават ключ. Точно пред прозореца на златната стая била пушилнята, която била единственото разрешено място за тази цел. Съответно прозорецът трябвало да е затворен, ако не искат цигарен дим вътре. Да не говорим, че постоянно говорили и се смеели шумно, като пушат - тоест няма период на спокойствие, защото имало хора 24/7. Сребърната стая била по-добре, но пак си предпочитали нормалните спални.

# 701
  • Be realistic - plan for a miracle.
Явно това е станало ясно бързо и спряха даването на ключове от продукцията🙄 Което махна една от малкото интриги в предаването.

# 702
  • SF
Това не прави стаите отвратителни. Те сами са си ги направили такива.
Давайте да им пушим и шумим на тези от златната стая!
Пред златната стая нямаше ли директен излаз към басейнче-джакузи с някаква спа декорация?
После, когато сменяха обитателките на стаята, аз все се притеснявах, дали освен чаршафите им сменят и водата в басейнчето.
Те са могли да вдигат шум пред всяка една стая.
А това с пушенето вече си е пак техен вътрешен проблем.

# 703
Не е изцяло вътрешен проблем, защото това включва момичетата, екипът, местните контрактори. Лош дизайн, щом собствениците са решили, че трябва да направят пушилнята пред единствената стая с басейн. Лошо решение и на продукцията да я ползва като “награда” - можеше там да е гардеробната, например, а зоната около басейнчето да се използва за синхрони или нещо такова.

# 704
Голяма простотия, но много се смях. 😂

https://www.facebook.com/reel/962039773228980/

Общи условия

Активация на акаунт