Най от РАБОТА обичам в бебе-скайпа да надничам

• 15 954
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
Честит имен ден на Гери и на Ger4o   bouquet

# 16
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!

Аз съм скапана - целия уикенд боядисвахме и чистихме в новия апартамент. Стаята на Ясмин и хола са готови, ама има още много  ooooh! Отивам да се пльосна във ваната за малко, приятна вечер на всички и не прекалявайте с агнешкото Wink

# 17
Днес се чух с Гери, Ники си е с тях вече, и няма да е сама за операцията. Предложих да помогнем, каза, че за сега се справят. Аз все пак мисля след месец -два да купя нещо за детето. или за училище. Не ми се мисли как ще се оправя сама тази жена. Като знам колко високо са платени жените в провинцията, ако изобщо имат работа... Дано Господ да им помага.

не прекалявайте с агнешкото Wink

Mайра, всички знаем, че с агнешко не може да се прекали. простоколкото и да хапваш, никога не е прекалено Simple Smile
Можеш ли да обясниш... в схемата ти за захранване не разбрах много за видовете АМ. след 1 година какъв АМ препоръчват? да не се минава към последните етапи ли?

# 18
  • нейде там, където ....

За старите и младите майки- аз се чудех, що не ми се ходи в парка да си приказваме "консистенцията на акито" пък то що било- от ЕГН-то  bowuu hahaha

Не ще да е от ЕГН-то само. Елате в Студентски град - за памперси и пюрета не се говори по градинките.  Mr. Green Всичко друго, но не и това. Поне мамите, с които се срещам. Има една дама, която е гледала първото си дете 4 години у дома, но второто ще тръгва на ясли на 1 г. и 3 месеца, за да започне работа.
О, времена, о, нрави!
Моята работа стана гледай си работата - не се споразумяхме с работодателя за условията,  #2gunfire но съм набрала инерция и ще търся нещо друго  Mr. Green Трябваше ми адвокат за трудово право, ама ще потърся някой по синдикална линия - има такова нещо при нас, в сегашната ми работа.
Приятелка ми каза, че в нейната фирма е интересно, а и удобно за мамите, ама не мога да събера смелост да си подам документите. И не съм още от най-активно работещите.
Впрочем, може ли някой да ме добави?
мама jd или Ж, батко Петър (2002), бебе Димитър (10.04.2006) - физик . . и не само.

Hug Hug Hug
Да си жива, здрава и щастлива - 100 години цели,
да си винаги красива - а мечтите - смели!

Днес се чух с Гери, Ники си е с тях вече, и няма да е сама за операцията. Предложих да помогнем, каза, че за сега се справят. Аз все пак мисля след месец -два да купя нещо за детето. или за училище. Не ми се мисли как ще се оправя сама тази жена. Като знам колко високо са платени жените в провинцията, ако изобщо имат работа... Дано Господ да им помага.

И приятелите!  Hug Колко е голямо детенцето? Пак нещо не съм в час, извинете

Можеш ли да обясниш... в схемата ти за захранване не разбрах много за видовете АМ. след 1 година какъв АМ препоръчват? да не се минава към последните етапи ли?

Ние отдавна сме на кисело мляко. Малко по принуда, но като го опита - не иска повече АМ

# 19
Дано Господ да им помага.

И приятелите!  Hug Колко е голямо детенцето? Пак нещо не съм в час, извинете

на 6 години, не знам дали е момче или момиче.

# 20
  • нейде там, където ....
kabiv да каже, ако знае за нещо конкретно, което е нужно. когато отминат нещата
от нас, засега  Hug Hug Hug Hug Hug хиляди прегръдки

# 21
ами Кабив е прекалено деликатна, за да каже. отказа (поне засега). аз питах. понеже пък аз съм нахалничка Simple Smile

# 22
  • нейде там, където ....
... понеже пък аз съм нахалничка Simple Smile
и май си нямаш работа сега . . като мене  Mr. Green

# 23
  • на правилното място, в точното време
 И аз се чух с Гери вчера. Питах за сестричката на Ники, какво моьже да й помогнем, но тя каза,че за сега те се оправяли и нямало да я оставят. Както Кали казва, Гери е твърде деликатна, за да каже, но мисля след време пак да попитаме, а и за училище не е лошо да направим нещо за детенцето.
 Гери, вчера каза,че ще влезнеш в темата, сега като четеш това, да знаеш ,че наистина искаме с нещо да помогнем! Знаем,че онова от което имат нужда ние не можем да го осигурим, но можем да се погрижим за ежедневните, елементарни неща, които създават допълнителен дискомфорт,когато липсват. Моля те, позволи ни да помогнем! Поговори  с Ники по нататък.  За сега спирам по темата.
 Утре сме плътно с теб и с Ники! Ще се моля за вас  Praynig Кураж, миличка! Трябва да си силно момиче! Hug Hug Hug
  За АМ-то след годинка аз мисля да мина на Фризо-3. Беба не ще и да чуе за кисело мляко- верно пробвах само плодовото на Данон, но не ми се ще да пробвам другите- то няма нищо в тях, само сухо мляко, е като е такова- по-добре АМ. А да взимам прясно, че да го подквасвам -  #Crazy чак толкова време и нерви май нямам.
  Ако измислите някаква друга схема- казвайте.
 Майра - ти се оплакваш, че си скапала от работа по новата къща, ама после ще ти е хубавко ,нали. Ох, искам и аз ремонт, ама нямааааа. Сега оправям на хората ремонтите и за нас все не остава ред.
 Айде ,стига съм се жалвала, хубав ден   Nature Sunny и успешна седмица на всички!

# 24
Гери, стискам палци за операцията всичко да е добре Praynig

Кали, ами не съм много спец по АМ, ама тая дето води семинара, каза че 3ти номер било тежко и си било почти еднакво с обикновеното краве мляко. В събота пазарувах някакви каши и мернах, че има някакво АМ за след 1г ама моята нали не пие почти нищо от шише и не съм се задълбочавала много в разглеждането  Embarassed Кара го засега сутрин и вечер на кърма. Тук е малко объркано, щото уж казват да не се дава прясно мляко до 1г, а пък на безмлечните каши отзад е описано как се правят с обикновено прясно мляко след 6ти месец Shocked

Равиа, да бе знам - аз затова и не мрънкам много, защото си е наше и после ще ни е кеф Simple Smile Ама досега всяка година правим ремонти и вече ми писна. А и Ясмин милата седи завързана на столчето почти по цял ден и ми е мъчно, че така я мъчим. Лошото е, че има още спалня, трапезария и коридор да се правят. 2рата детска (офис) засега поне няма да правим, че май няма да успеем ooooh!

jd, и аз съм на 10.4 Hug

# 25
Гери силна прегръдка и от нас  Hug
Стискаме палци за операцията всичко да мине добре.
Честит имен ден на всички, които вчера са празнували.
 Wine Glass beer2Пепи вчера беше  рожденник и съм скапана тържество с децата, с бабите, днес приготовления за детската градина и за капак тази сутрин си наврях циците в тортата за градината и мъжо като се размръка нямало да се връща да се преобличам абе спретнахме една хубава разправия пред градината.
За помоща съм насреща.
Хаиде отивам да работя.

P.S. Някой да работи за Хенкел имам професионален въпрос?

# 26
  • на правилното място, в точното време
Честит Рожден Ден на порасналото момче Пепи! Да расте здрав и послушен и да радва мама и тати!
 Ваня, поздрава е на патерици, но е от сърце   bouquet

# 27
Geri  Hug помисли наистина с какво можем да помогнем  Hug с теб сме  Hug
Честити на всички празнували тези дни   bouquet  bouquet  bouquet
RAVIA ние минахме на фризо 3 след годинката много добре му понася  Peace

# 28
  Здравейте,мами-работещи дами Grinning
Хареса ми вашето форумче и аз може да се включам в него.И без това ще започвам работа през юли-майчинството ми вече е прекратено-малко по-рано от предвиденото,ама всяко зло за добро.
Сега психически се настройвам за новото събитие.Вие лесно се адаптирахте за работа след майчинство

# 29
  • Русе
Привет в новата темичка! Браво Цачиbouquet

Честито на всички малки и големи именици вчера! newsm67
Ваня П - здраве, късмет и слънчево детство на порастналото ти момче! smile3525

Гери
, най-искрени съболезнования за зет ти! Дано намери сили клетото момиче, да се съвземе и да продължи напред! А детенцето да израстне обградено с много обич и уют, и да не усеща страшната липса! Praynig
Успех с операцията на малък Ники! И преди бях писала - ще мине и ще се забрави, още на другия ден ще е кукуряк, ще видиш! Hug

Моята маймунка мина на Нутрилон 3 от около 20-тина дни, не усети разлика от 2-ката(като гледах състава, разликите са микроскопични, само се чудя отде се взе разликата от 1лв. Thinking), и кисело мляко давам понякога.

welcomekatimareva, добре дошла в отбора на работохоличките!

Общи условия

Активация на акаунт