Най от РАБОТА обичам в бебе-скайпа да надничам

• 15 954
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Страшно е и несправедливо Weary.Немога да се спра smile3518 smile3518 smile3518

# 287
прочетах за това преди 2 дни и ми е едно яко криво... Точно в разгара на обиколките ми по частни детски ясли. Стана ми супер гадно... Аз вървя нагоре-надолу и сравнявам условията и храната и се мръщя на някакви дребни неуредици, а не осъзнавам изобщо какво щастие имам само от факта, че детето ми е здраво! Вечерта го нагушках едно хубаво и се разревах... Днес проверявах сайта на другото момиченце Цвети - детето е добре и към 07,06 ще се приберат в България. дано поне на него му потръгне и трансплантацията се окаже успешна.

# 288
  • нейде там, където ....
Напускам ви за неопределено време, т. е. само ще попрочитам и то доста рядко. Ще ми спрат нета, а после аз ще обикалям по доставчиците, че сегашния ме нерви. Поне 3-4-5 дена може да отнеса така. Ще влизам за малко, ако стигна до работа. Но задачите ми тези дни са повече по улиците, тааааа
До после, мами!  bouquet

# 289
чакаме те!

# 290
  • на правилното място, в точното време
 Давайте идея за име на новата тема и някой да я пусне  Praynig
Хайде прекрасни,момичета, умеещи да правите това- развихрете въображение и талант!  bouquet
 Хубав ден от мен!  Nature Sunny baloni

# 291
мамииии, вчера бях на 10 г от завършването на училище. Направо се размазахме... Много приятно беше... Просто е ужасно странно кой накъде го е избил живота.

# 292
Тази дето е в чакащите (заглавието де) май вече не е актуална като текст newsm78
Ако няма кой аз ще я пусна,ама нещо заглавие не ми ражда тиквата Embarassed

# 293
  • на правилното място, в точното време
Верно, че не е актуална! Май не останаха кърмещи майчета  в темата  newsm78
Айде, де,давайте идейки  Hug
 Тука ми идва на ум нещичко,ама не ми харсева особено много:
 "Мама работа зарязва, да ме води на море"    travelsmile3549 sun
 Айдииииии, вий сте!
 А от 1.06 вечерта все искам да ви разкажа нещо и все не остава време. Това ми беше най-страхотния подарък  Gift за празника, наред с празнуването с бебка. Става дума за следното. Бяхме събрали деца от социално слабите семейства в едно заведение, за да ги почерпим и да им дадем подаръци. На около 40 деца съм взела датите на раждане и си ги следя,когато имат рожден ден, ходим, носим йм подаръци, торти,балони и им правим скромен празник. На празника в заведението беше дошло едно от децата, които обгрижваме и през останалото време- т.е. посещаваме ги с повод и без повод през годината. Каката имаше рожден ден на 4 май и бяхме занесли торта, подарък за нея и за другите две деца там. Сега бабата ми разказа,че когато сме си тръгнали и тя се прибрала, Атанаска - така се казва момичето, била толкова възторжена и въодушевена  newsm18 Викала й "Бабо, ама тя леля Наталия откъде знае кога е рождениия ми ден? Бабо, освен тебе, никой друг не се сети, че имам рожден ден. Даже собствената ми майка, не се обади да ме поздрави, а тя даже и подарък ми донесе! Бабо, виж колко е хубаво, някой да те поздрави за рожденния ти ден!"
 Момичета, разревах се, като чух това. Нямах си на идея май, какво всъщност правим. За мен е нещо твърде обикновено, но очевидно за децата означава всъщност много. А това е целта на всичко,което правим- да зарадваме децата и да им подарим поне усмивка!
 Понякога ми писва и се чуствам адски изморена от всичко, но определено си струва!
Ох,благодаря ви, че мога да споделя това с вас!  bouquet Hug

# 294
Съжелявам много за Дари  Cry Cry Cry

Другото момиченце Цвети е дете на мой колега от софийския офис на фирмата. Радвам се, че успяхме и тук в Германия да организираме събиране на парите, необходими за операцията и престоя им в Израел. Следя му сайта и се радвам много, че има подобрения Praynig

Май не останаха кърмещи майчета  в темата  newsm78
Моля, моля аз съм още в редиците макар и само вечер, рано сутрин и през нощта понякога. Да си призная идват ми разни мисли за отбиване ама не мога да си представя как по нощите или в 5-6ч ще ставам да правя АМ Tired Все още кърменето ми е по-лесно. Пък като дойде бабата да я гледа през август ще видим Wink

Иначе при нас нещата взеха да се подреждат - щом и пердетата окачихме вече. Само кухнята ще дойде чак на 13.6 - първо ни замота плочкаджията, после във фирмата за кухните имало много болни и не успявали със сглобяването..та търпение още 10 дена  ooooh!

# 295
RAVIA,  Hug Hug Hug.
Майра, ти в Сап ли работиш? Там имам доста приятелчета... За Цвети и аз направих силна кампания и и организирах над 10 000 лв. Много бях горда със себе си. За кърменето - на мен ми беше много по-трудно то, отколкото правенето на ам.

# 296
Ger4o, да, там съм. Аз от 5г вече съм тук и не познавам много от новите хора, ама старите кучета се знаем Wink Иначе браво за Цвети Peace

Аз да си призная одеве намерих една ънсекюрната WLAN при нас и се вкючих за малко Embarassed Сега съм в офиса пак за малко. Как ми липсва нета вкъщи не е истина. Ама добре, че нямаме още да си подредим къщата hahaha

# 297
РАВИА,направо е страхотно това което правиш.Виждаш щастието в детските очи от нещо уж толкова нормално и естествено за повечето хора.Добре,че има хора като теб Hug  bouquet

С усмивка мама РАБОТЛИВКА,се стяга за почивка!
Ей една айдиа и от мен Grinning
Казвайте какво да правим.

# 298
С усмивка мама РАБОТЛИВКА,се стяга за почивка!

Peace Браво! Направо който може да пусне темата. Заглавието е супер, а и аз след точно  2 седмици заминавам, та ми е актуално. катето М вече почива.... Ех, как и завиждам!

# 299
Хайде на новата тема ЦЪК Grinning

Общи условия

Активация на акаунт