С каква храна храните котката си? - Тема 6

• 2 953
  • 55
  •   2
Отговори
# 15

П. П Положението с броя котки при мен излиза от контрол. ....
Ако случайно знаете някой да си търси котенца пишете..

Ние си търсим, че взехме кученце малко и искаме да са си другарчета. От къде си?

# 16
  • София
Здравейте,
Ако искате ми пишете, от София съм, а котенцата са в село наблизо.

Мария

# 17
Здравейте, от вчера Котаранчо примигва с едното око и има секрети. Явно му е слабо място,защото поне веднъж годишно му се възпалява. Вета му беше дал капки за очи с плътна консистенция,но съм ги хвърлила. Имам човешки Тобрин...чудя се дали да му капна или да изчакам и да взема в понеделник от вета...дали ще му навредят?

# 18
Здравейте, от вчера Котаранчо примигва с едното око и има секрети. Явно му е слабо място,защото поне веднъж годишно му се възпалява. Вета му беше дал капки за очи с плътна консистенция,но съм ги хвърлила. Имам човешки Тобрин...чудя се дали да му капна или да изчакам и да взема в понеделник от вета...дали ще му навредят?
Тобрин е ок. Няма да му навредят.

# 19
  • Sofia
И ние сме ползвали Тобрин за животните.

# 20
Здравейте,  някой случайно дали има ненужен код за намаление от петмол?

# 21
  • До морето...
Здравейте,  някой случайно дали има ненужен код за намаление от петмол?
Аз имам код за 10% , ако те устройва.На лично съобщение мога да го напиша🙂

# 22
  • София
Препоръчайте ми някое масло от сьомга, което да се харесва от котките. Ако имате опит и с някое, което не се харесва, също, за да не го купя.

# 23
Препоръчайте ми някое масло от сьомга, което да се харесва от котките. Ако имате опит и с някое, което не се харесва, също, за да не го купя.
На Допелхерц бях купувала и изобщо не го хареса. Други не съм пробвала.

# 24
Три със сигурност различни помня, че съм давала. На нито една котка не допадна нито един вид. Със спринцовка съм им давала в устата иначе нямаше шанс, оставят дори храната,ако има масло в нея. Установих, че е по-лесно да им се дава с пипета, аз използвах шиши от капки витамин Д, пилетата е леко крива и така по-лесно става всичко, със спринцовката много често ги оливах и целите ставаха мазни. Трябваше да се къпят, че да се изчисти козината от мазнотията.
Та ползвала съм едно от Зооплюс, но видях,че сега е с нова опаковка. В момента имам на Брит от Петмол съм го взимала.
Единственото, което са яли с удоволствие е капсули рибено масло детскои или бебешки бяха някакви,  Аминка ми беше казала, че мога да им давам от тях в другата тема.
Аз, ако трябва да съм честна маслото от сьомга не видях да им действа върху падането на козината, само им става лъскава.
От едни витамини от Нечовешкия магазин спря да им пада козината и от мултивитамините на Beaphar.
Това съм го взимала също от нечовешкия, на сайта не го видях, но преди месец го видях в магазина. Може и да бъркам, но в другата тема Линка го харесваше много, питай пак, може и да бъркам
Това е от зооплюс, купувала съм го 2024 година
Сега имам това и им давам понякога

Това витамините

Много положителни мнения чета за маслото на д-р Симеон Маджаров, но не знам колко е истина или просто добър маркетинг.

# 25
  • Варна
Здравейте,

последните ми поръчки от Зооплюс идват с експрес уан. И в двата случая се налага да слизаме пред входа да посрещаме куриер. Първия път беше жена и предположих заради това. Няколко пъти момичето натърти че е тежко.
Но днес пак така.
Пуснах запитване и ми отговориха, че доставката е до вратата на сградата. И при Вас ли е така? Това основен куриер ли им стана?
Хем трябва да сложиш повече продукти за да имаш БД, хем после се чудиш как да я получиш. То пък остана да си платя доставка и пак да не ми я качат. Обикновено са все над 20 кг. Исках даже да помоля да я оставят при възрастна съседка, явно и това ми отпада като вариант. А известие за пратка получавам на деня, без час и рядко така мога да реорганизирам ангажиментите.

Не искам да е за сметка на здравето на куриерите, но те може да бъдат оборудвани с колички, докато аз да се оборудвам с такава би било нерентабилно.

Политика за доставка до етаж

Куриерските компании, с които работим, имат следните правила:

Доставката до адрес означава доставка до входната врата на сградата.

Доставка до етаж не е включена в стандартната услуга и зависи изцяло от куриера – някои го правят като жест, но не е задължение по договор.

При тежки пратки куриерите често отказват качване по етажи, защото това не е част от услугата, за която са ангажирани.

Разбираме, че това е неудобно, но за съжаление това е официалната политика на куриерските фирми, а не наше вътрешно правило.

# 26
  • Sofia
Да, Express One не качват до вратата на апартамента. Поне при нас е така, а имаме асансьор.

# 27
На българския пазар има само няколко спедиторски фирми, които предлагат доставка до етаж, и то като отделна услуга срещу допълнително заплащане. Масовата практика е доставката да бъде до входа на сградата.

Ако са ви качвали нещо тежко или обемно до етаж, обикновено става дума за доставка със собствен транспорт на конкретния търговец, по-съвестен куриер, който е решил да ви услужи, или отделно заплатена услуга за качване.

Малко нереалистично е да направите голяма поръчка, за да достигнете минималната сума за безплатна доставка - която обикновено е организирана възможно най-бюджетно - и след това да очаквате българският подизпълнител на тази бюджетна доставка да предлага и качване по етажите.

# 28
  • София
Години наред Спиди качваха кашона до вратата на апартамента. Проблемът е откакто смениха куриерите.

Аз пък направих едновременно 2 поръчки от 2 профила в Зооплюс. Едната дойде вчера (за 4 дни), а на другата статусът е "Одобрено плащане". И съвсем не са някакви "екзотични" продукти, за да ги нямат и да изчакват. Чудя се колко време да чакам преди да се разправям.

# 29
  • Варна
negat1ve_   не беше нереалистично със Спиди. И след като съм го получавала като част от стандартната услуга и без предупреждение ми го премахнат, нормално да съм им сърдита. И ако не е с БД пак няма да ми го качат... Като цяло не виждам нищо нередно да предлагат избор на куриер, качване и съответни цени и да мога да избера. То още при смяната на куриерите започнах да търся варианти за преориентиране на покупките, така че явно така ще се получи след като куриерските услуги с новите доставчици са с тези условия.

Общи условия

Активация на акаунт