Отговори
Здравейте,планувам скромно детско парти за РД на сина ми ,който на 21май прави 3 г .Във гр Враца са отворили страхотен парк с батути ,обаче гледайки времето го дават дъждовно ..а платата са с предварителна заявка.Всичко друго може да се поръча на място.Ако ни свари лошо време можем и да отидем на закрит детски кът или  да сменим датата.Вие какво поръчвате за такива рожденни дни-4 -5 деца, трима родители.Танцуващо животно ще ги радва ли ? Има ли смисъл да търся аниматор? мисля да взема минимум плато и тортата ,по една или 2 пици и сокчета.За възрастните кой каквото иска и по едно питие.Вие как се организирате?

# 1
Най-готиния рожден ден, на който е била дъщеря ми беше на беседката пред блока. Много деца, голяма детска площадка, украсено с балони, цял следобяд играха, беше в почивен ден. Много съжалявам, че е родена зимата, като малко много искаше и тя да има рожден ден на открито. Според мен няма нужда от аниматор, децата и без такъв ще се забавляват. Между другото къде е този нов парк с батути във Враца? Нямам малко дете, но харесвам паркове, може да го посетя като ходя до Враца. Или лятото да заведа племенниците, като ми дойдат на гости.

# 2
На тази възраст много деца се плашат от аниматорите, преценете спрямо дечицата, които каните и вашето конкретно.

Прогнозата за времето се сменя през час, не мисля, че трябва да се съобразявате с това.

# 3
  • София
И аз тъкмо щях да напиша, че някои деца се страхуват от аниматорите, особено от тези, които са облечени като животни и подскачат наоколо.
До нас има голям парк, в който почти ежедневно има детски рождени дни. Най-приятните от тях ми изглеждат тези, в които родителите носят музика, украсяват с балони и носят различни активни игри, а на близката маса просто редят разни неща за хапване и пиене, докато децата тичат и се забавляват сами в ограден ареал. Без истеричните крясъци на аниматор или насочване на вниманието им към различни неща, за да могат те сами да решат какво искат да правят. Децата са достатъчно креативни, стига родителите да ги наблюдават за безопасност.

# 4
Най-готиния рожден ден, на който е била дъщеря ми беше на беседката пред блока. Много деца, голяма детска площадка, украсено с балони, цял следобяд играха, беше в почивен ден. Много съжалявам, че е родена зимата, като малко много искаше и тя да има рожден ден на открито. Според мен няма нужда от аниматор, децата и без такъв ще се забавляват. Между другото къде е този нов парк с батути във Враца? Нямам малко дете, но харесвам паркове, може да го посетя като ходя до Враца. Или лятото да заведа племенниците, като ми дойдат на гости.
Детска Планета се казва парка и доколкото разбрах е летен, съществува от миналата година.Има батути и някакви надуваеми замъци.Има люлки за сядане и масички за родителите.Входа бил 9 евро на дете за целия ден.За родителите естествено не се плаща ако не консумират нищо.

Общи условия

Активация на акаунт