Капсули за отслабване или номера на китайката - 6

• 34 131
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Не колкото китайските, но пък и страничните ефекти ги няма. Аз сега ги започнах, ще видим резултата след месец. Пият се по четири на ден- 2 сутрин и 2 вечер. Познавам няколко аптекарки, които са ги пробвали и много ги хвалят, но то си е индивидуално и докато не го изпробвам лично, нямам вяра  33uu

# 226
здравейте търсачки , и аз съм си купила Зехир преди 1 месец, търсих в нета някой да го е пил и да сподели , но не намерих.Чудя се дали е важно да спортувам активно когато го пия?Т.е. за по-добар ефект или няма значение.Ако някой знае моля да сподели.

# 227
Хубаво е да има някакво движение. Има тема за Захир погледни и там, дано да ти е от полза.  bouquet

# 228
Здравейте! От утре започвам пак капсулите! Съвсем се изтървах - трябва да се вкарам в правия път EmbarassedСамо капсулите могат да ми озаптят апетита! Ще давам редовен отчет Party

# 229
успех  bouquet

# 230
Да не ви обезсьрчавам,но ще споделя,че заради капсулите вече ходих и на кардиолог и на ендокринолог. Утре ще им нося изследанията,повече няма да посегна кьм тези лекарства. Sad

# 231
Ден първи:

Височина: 167 см, 57 кг

Гръдна: 90 см
Талия: 78 см
Ханш: 93 см

Сами разбирате къде трябва да се сваля - при нормални дупе и гърди талия от 78 см ме прави да изглеждам като права лопата - 7 излишни килограма и всичките на корема и отстрани  Weary smile3518 newsm45 smile3515 smile3511 тренирам обръч, коремни и се мажа с Аура Слим. Този път ще успея!

# 232
 PeaceАз ти пожелавам успех-фенка съм на отровните капсули,но сега им изневерявам с Редуктил/другата отрова Mr. Green/Водя те и по ръст  и по кг с +2-така че картинката с "досадните паласки" ми е ясна-е там пък никога не бях качвала doh
Между другото влязох в темата да ви питам дали сте видели новата тема на една мама за товаМоже би новото китайско чудо?!

# 233
Здравейте отслабващи и отслабнали   bouquet
Може ли да ми кажете за тези капсули ли е темата?
Започвам да ги пия и ако са същите да се включвам и аз  Hug

# 234
да,за тези е темата Peace

# 235
Тогава бройте ме и мен в отбора  Mr. Green
За протокола:
1.63 висока
72 кг.  Embarassed
От две седмици и половина съм на моя си измислена диета (нещо като РХ, но с малки изключения и много малко количество храна, абе жив глад си е ама айде  Rolling Eyes) та се надявам и това да е от значение и да помогне на капсулите  Mr. Green
Започвам ги от тази вечер.

# 236
Ели-предполагам че си попрочела в темата-капсулите имат доста странични ефекти Peace

# 237
Прочетох, но 72 кг.  ... Embarassed
Дано оцелея, че и да отслабна  Mr. Green
 Hug

# 238
Моля ви да ми отговорите, тези капсули само за подтискане на апетита ли ги вземате? Какъв е режима ви през деня? Благодаря предварително Hug

# 239
Аз режим нямах защото просто не ми се ядеше. Хапвах насила по малко, за да не ми е празен стомаха. Наистина не ти се яде като ги започнеш ще видиш за какво говоря.

Общи условия

Активация на акаунт