Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се наричат капсулите за отслабване и къде мога да ги намеря?
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на капсулки за отслабване?
Какви са ефектите от приема на капсули за отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се наричат капсулите за отслабване и къде мога да ги намеря?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на капсулки за отслабване?
Потенциалните странични ефекти от приема на капсулки за отслабване включват сухота в устата, световъртеж, главоболие, повишен апетит, сърцебиене и напрежение в бъбреците. Препоръчително е да се консултират с лекар преди да започнете приема на тези добавки. Потребителите във форума съобщават за различни странични ефекти от приема на капсулки за отслабване, включително сухота в устата, повишен апетит, намален апетит, проблеми с кръвосъсирването, проблеми с паметта и дори гадене. Някои потребители споделят информация за въздействието на капсулите върху различни органи и системи в тялото. Те подчертават важността на информираността и консултацията с лекар преди приема на такива добавки.
-
Какви са ефектите от приема на капсули за отслабване?
-
Къде мога да закупя капсули за отслабване в Пловдив?
-
Какви са преживяванията на други хора с капсулите за отслабване?
на моменти) и че ще продължа, но без да бързам да махна всичко за отрицателно време. Правих почивка от седмица и взех втора опаковка, този път само минус 2 кг, но след третата опаковка (преди това пак малка почивка), като цяло резултатът сега е 61-62кг, като съм ги запазила вече 2 седмици. Бях започнала четвърта опаковка, нали все още съм далеч от нормалните за мен от толкова години килограми, но една вечер получих внезапен и силен световъртеж, много зле се почувствах. Не мога да кажа че е следствие от капсулите, но и не мога да съм сигурна че нямат нищо общо. Ходих при личната ми лекарка, не съм и споделяла за капсулите, но и да бях споделила, не знам дали щеше да ми каже и предпише нещо различно. Каза че имам проблем с вестибуларния апарат и ми предписа Бетасерк, като на въпроса ми дали е скъпо това непознато до този момент за мен лекарство, рече "не, не е". В аптеката разбрах че струва 30лева една опаковка... За нея в момента беше важно да НЕ ми напише амбулаторен лист за прегледа, и да си прибере 2 левчета... много жалка картинка... Както и да е, това е друга тема.