За тези, които четат любовни романи № 49

• 6 939
  • 46
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна

След хитовата си поредица „Кралици и чудовища“, която включва „Безмилостни създания“, „Безпощадни желания“, „Безскрупулни сърца“ и „Брутални обети“, Гайсингер се завърна с напълно необичаен сюжет в „Скъпи Данте“.

Сега авторката е решена да предизвика своите фенове с две истории, които напомнят, че страстта понякога може да бъде изпепеляващо жестока... но и безумно красива!
Онази нощ животът ми трябваше да приключи.

Вместо това се появи той.

Непознат. Опасен. Мъж, чието присъствие буди повече страх, отколкото доверие. Не знаех името му, не знаех защо ми помага, нито какво се крие зад студения му поглед. Единственото, в което бях сигурна, беше, че до него никой не може да ме пипне.

Само че закрилата невинаги е безусловна.

И понякога човекът, който те спасява, се оказва същият, от когото най-много трябва да се пазиш.

Лиъм Блек ми даде шанс да живея.

А после поиска отплата, която нямаше как да откажа.
31.07.2026

Мислиш, че ме познаваш, но не знаеш нищо за мен.

Единствено името ми, което дори не е моето собствено.

За едни съм владетелят на подземния свят на Бостън. За други – просто призрак, за когото се носят легенди. Истината няма значение.

Докато не се появи тя.

Момиче с безразсъдна смелост и необясним талант да се озовава в центъра на всяка опасност. Тя разруши реда, който съм изграждал с години, и ме накара да се съмнявам в собствените си правила. И принадлежи на човека, когото мразя най-силно.

Дъщерята на най-опасния ми враг... Да се доближа до нея, означава да започна война. Да я задържа до себе си може да ми коства властта, живота... всичко, което съм постигнал. А да ѝ позволя да стане част от света ми, означава да предам първия си принцип – доверието е слабост, която не бива да се проявява.

Понякога обаче най-опасните решения са тези, на които не можеш да устоиш. И не са ли именно правилата за нарушаване?
31.07.2026

И там, в центъра на всичко това, сме ние. Сами и разделени. Стълб от камък и оживял пламък, равнопоставени противоположности.

Една принцеса дракон се съюзява с прокълнат принц, за да провали турнира, който е обявен за ръката ѝ. Израснала сред вълшебни създания и възпитана като лечител, Роузи Харпууд с ужас открива, че нейната истинска майка е демоничната драконова кралица, която заплашва целия свят с робство и унищожение. И всички вярват, че само Роузи може да спаси света, като събуди драконовия огън, криещ се в кръвта ѝ.

Тя е отведена насила в подземен дворец, където шестима претенденти ще мерят сили в смъртоносни изпитания, за да може един от тях да се докаже като достоен за неин съпруг, пазител и спътник в предстоящата ѝ трансформация в огнедишащ дракон и сблъсъка ѝ с майка ѝ.

Има обаче един проблем. Роузи не иска да става огнедишащ дракон, да се бие с демонични кралици и мъже да умират за нея. Тя иска да се върне при своите билки в гората и малките пухкави създания, които обожава. И единствената ѝ надежда е във внезапно появилия се седми претендент – мрачен мъж, който крие много тайни и който се оказва запленен от нея още след тяхната първа случайна среща – и случайна целувка – из тунелите на двореца.

Тя е лъчезарна, мила, не спира да говори и обожава малки пухкави създания. Той е студен като камък и способен на всякакви жестокости. Но още от първия миг те са привлечени един към друг. Дали тяхната сила ще им помогне да надвият както силите на краля, така и тези на драконовата кралица?

# 46
  • Варна

Катарина Маура е нидерландска писателка от карибско-индийски произход. В момента живее в Хонконг със съпруга си. Завършила е психология и счетоводство, но се е отдала на писането и отглеждането на множество домашни растения, които си имат собствени имена.

Романите ѝ превземат върховете на класациите и са сред най-харесваните и обсъжданите заглавия в жанра!

С много усилия Лекс успява да разкрие името на жената, която баба му е подбрала за него. Планът му е само да я проучи и да я наблюдава, за да бъде подготвен.

Рая е ужасена, когато изсипва шотове върху бялата риза на невероятно красив мъж. Но реакцията му е озадачаваща – той ѝ се усмихва, помага ѝ и съвсем открито флиртува с нея. Тя е убедена, че никога повече няма да го види. Но съвсем скоро той се появява отново в живота ѝ, този път като неин преподавател и човек, способен да промени бъдещето ѝ.

Единственото притеснение на Лекс е как ще реагира Рая, когато разбере, че срещата им не е случайна, нито пък неговото присъствие в живота ѝ. Но се оказва, че има доста по-сериозен проблем – споразумението за брака им далеч не е окончателно.

Пета книга от поредицата Семейство Уиндзор на Катарина Маура.

В свят, където безмилостните Звезди управляват съдбите на хората, Елара е родена под знака на проклятие. Древно пророчество предсказва, че ще се влюби в една от всемогъщите Звезди – и тази любов ще погуби и двамата.

Когато Ариет, Звездата на гнева, войната и хаоса, се спуска над Кралството на нощта, Елара бяга в съседното Кралство на светлината. Там съдбата я изправя пред принц Лоренцо – враг, който може да се окаже единствената ѝ надежда.

Докато Лоренцо я обучава да се сражава срещу жестоките владетели на небето, Елара открива, че истинската опасност не се крие само сред Звездите. Тайни от миналото, древна магия и сила, способна да промени съдбата на света, се пробуждат заедно с чувствата между нея и принца.

Но каква цена ще платят, ако пророчеството вече е започнало да се сбъдва?

Имани Ериу е автор на романтичната фентъзи поредица Heavenly Bodies. Има бакалавърска степен по Английска литература и творческо писане. Прекарва по-голямата част от детството си сред горите на английската провинция, което без съмнение е допринесло за нейното въображение.

Огненото продължение на „Слуга на Земята“ – книгата, наричана наследник на „Двор от рози и бодли“ на Сара Дж. Маас!

Книгата е втора част от поредицата „Фрагментите на магията“.

Един мъртъв крал.
Трима претенденти за трона.
Едно момиче, стоящо между трона и смъртта.

Някога слуга, сега принцеса – Кена Херон все още не е намерила равновесие след предателството на любовника си и надвисналата заплаха от война. Само с подкрепата на приятелите си, тя трябва да се ориентира в коварната политика на Мистей и да приеме новата си идентичност: не просто фея, а принцеса на Дома на Кръвта.
С мъртъв крал и три претенденти за трона – принцеса с право на наследство и двама бунтовни принца – съдбата на кралството виси на косъм. Доверието е пред разруха, опасни съюзи се раждат в сянка, а Кена се оказва в центъра на мрежа от насилие, измама и непредвидена страст.
Принцесата на Кръвта притежава силата да оформи бъдещето на Мистей. Но някой е готов да убие, за да се увери, че тя никога няма да получи този шанс.
„Принцеса на Кръвта“ е мрачна романтична фентъзи история за власт, предателство и опасна любов.

Книгата е за читатели над 18 години. Съдържа сцени, свързани с насилие и интимност.

Общи условия

Активация на акаунт