Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 235
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 435
Лелеее, гледате ли/слушате ли? 😮
Да, гледаxме го снощи. Ти да видиш... при тяx се получи Grinning

# 436
Нора да си беше направила косата малко, така може в къщи да ходи.

# 437
  • София
Много е красива Нора и много секси.
Ехааа, не мога да повярвам какво гледам в момента.
Дано, дано не ни лъжат, ама не, няма как.
Супеперррррр 😛😎😍

# 438
Хораа, ами припадам от кеф!! Имаме любовна двойка и хепи енд! Много сладки и хубави! Само щастие и любов им желая!

Последна редакция: чт, 21 май 2026, 22:24 от *Амбър*

# 439
Хубава двойка са. Изглеждат щастливи. Дано им се получи.

Яко.

# 440
  • София
Хахахаха, Марто е като мен, Тома неверни, иска подписа човека, хахаха Grinning Wink

Много съм доволен, много! Simple Smile

# 441
Радвам се за тези двамата.

# 442
Значи епизодът казват, че е сниман на 10-11 май. Те не се ли прибраха и двамата преди това? Почти съм убедена, че на 10-11 са били в България

# 443
Аз пък продължавам да скучая, не мога да повярвам, че финалът е толкова тъп, както целия сезон впрочем.

# 444
  • София
Аз си признавам, че в началото въпреки, че виждах, че той е влюбен и загубен не мислех, че ще се получи, защото Нора ме съмняваше в своята искреност към него, но очевидно съм се заблудил. Дано ми простят и им желая много щастие заедно! Simple Smile
После вече им повярвах, но чак реален брак да и предлага нямаше как да ми мине през главата. Като си спомня сега за техните срещи, тя винаги си е била първична и естествена. Много си кликнаха и между тях винаги са прехвърчали искри.

# 445
Не мога да спра да се усмихвам - явно хората така сме устроени, искаме си щастлив край и това е. Дано са щастливи, отиват си! Една двойка, при която химията е безспорна, чак пробива екрана. И аз се радвам за тях. Simple Smile

# 446
Значи епизодът казват, че е сниман на 10-11 май. Те не се ли прибраха и двамата преди това? Почти съм убедена, че на 10-11 са били в България
Е да,  в средата на февруари се прибраxа.  А малко преди 10 май... заминават за Бали.  Преди няколко дни са си дошли.

# 447
Елеонора не ми изглежда нито влюбена, нито ентусиазирана. Харесвам ги като двойка, но моята прогноза е че след като мине шума покрай сезона, ще отшуми и връзката им. До сватба няма да стигнат

# 448
Не, сериозно... Мартин разваля хубавия момент

# 449
Е да,  в средата на февруари се прибраxа.  А малко преди 10 май... заминават за Бали.  Преди няколко дни са си дошли.

не, преди 10 май се връщат от Бали. На 5 май Гориция заминава за САЩ и на летището се засичат с Крис, имаше стори, който се връща от Бали.

Общи условия

Активация на акаунт