Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 176
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 900
Гледах 'преди обед' Марин се ОСРА и ИЗЛОЖИ тотално ! Имаше надменност и за капак Любомира го защитаваше и се мазньотеше.
Това, че има някаква външност ви заслепява и не оценявате каква същност носи . Аз ако имам дъщеря ... не искам подобен тип за нея. Не съм фен на нито една от участничките, ама мъж да се държи по такъв начин с дама, както той го направи сутринта - това най - малкото не е джентълменско ! Хора, какво ви става !? Като се има предвид, че повечето сте жени тук... та аз съм мъж и не мога по никакъв начин да заема неговата позиция. Махнете розовите очила и външността и разгледайте ситуацията без пристрастия ! Марин в предаването и днес нямат абсолютно нищо общо. Днес беше нападателен, неуважителен, груб... брутален! Дори Михаела да е направила нещо скапано, което не знаем... не можеш да не се владееш и да се държиш като задник ! Да вметна, че с тея снимки - ИЛИ е огромен нарцис, или Би и Метро сексуален ! И накрая бих искал да ви кажа, че познавам поне 20-тина лекари лично(и млади и стари) и всеки знае кой е Дон Кихот, кой е Бай Ганьо ... Кои са Мигел Де Сервантес и Алеко Константинов Wink Това е елементарна обща култура... тоя никога няма да е лекар ... само с чекнене не става

# 901
  • София
Е, какво толкова е казал/направил Марин, на мен даже доста сдържан ми се видя? Или от кавалерство да си мълчи и да оставя да го плюят, ако има изменящи картинката обстоятелства?

# 902
Въй, маму! Нурито моралната, с какво фитче се е барнала. В някакъв хотел в Пловдив ще празнуват финала, с част от ергените и ергенките. Ще ги видим кои са. Ум да ти зайде от избора на тоалет направо..

# 903
Това се случва с всеки, който спи в едно легло със Санта Китана.

# 904
Laughing И Нора не ѝ се е получила зле, но Алия мн ке кефи - "с коса от броколи"... Joy

# 905
Сторигейт , продължение !

Михаела е изтрила сторито за Марин .

На Марин към Михаела си стоят .

# 906
Пуснах си надкаста на Марин на около 25-та минута съм в момента.
Казва, че преди предаването не е чувал никакви слухове за Михаела, нито я е обсъждал с някого, нито някой му е говорил за нея. Общо взето „чисто платно“, мнението му за нея не е било повлияно по някакъв начин от някого.

Споделя, че тези неща идват след приключването на формата. След предаването е и запознаването му с бившия ѝ приятел, с когото са се срещнали случайно на домашно парти с настолни игри у общи приятели.

# 907
Михаела през целия сезон повтаряше нон-стоп пред Марин, че е съгласна с всичко, че би разбрала всичко, което той реши, че би приела всичко и т.н. После като не я избра, защо е толкова разочарована, нали на всичко беше готова угоднически безпрекословно.

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 21:48 от finеsse

# 908
Основно според мен се афектира от репликата, че съжалява, че я е фаворизирал.

# 909
Аз съм потресена от хейта, който се излива по Любомира в социалните мрежи! Това просто не е нормално. Била се навряла и разделила двама млади влюбени, била парцал, била боклук. Каква е тази ненормална агресия в нашето общество? Много жалко за хората, които го пишат това!

# 910
Гледах 'преди обед' Марин се ОСРА и ИЗЛОЖИ тотално ! Имаше надменност и за капак Любомира го защитаваше и се мазньотеше.
Това, че има някаква външност ви заслепява и не оценявате каква същност носи . Аз ако имам дъщеря ... не искам подобен тип за нея. Не съм фен на нито една от участничките, ама мъж да се държи по такъв начин с дама, както той го направи сутринта - това най - малкото не е джентълменско ! Хора, какво ви става !? Като се има предвид, че повечето сте жени тук... та аз съм мъж и не мога по никакъв начин да заема неговата позиция. Махнете розовите очила и външността и разгледайте ситуацията без пристрастия ! Марин в предаването и днес нямат абсолютно нищо общо. Днес беше нападателен, неуважителен, груб... брутален! Дори Михаела да е направила нещо скапано, което не знаем... не можеш да не се владееш и да се държиш като задник ! Да вметна, че с тея снимки - ИЛИ е огромен нарцис, или Би и Метро сексуален ! И накрая бих искал да ви кажа, че познавам поне 20-тина лекари лично(и млади и стари) и всеки знае кой е Дон Кихот, кой е Бай Ганьо ... Кои са Мигел Де Сервантес и Алеко Константинов Wink Това е елементарна обща култура... тоя никога няма да е лекар ... само с чекнене не става
Право в десятката! Благодаря за мъжката гледна точка, без женски пристрастия към къдрици и плочки..

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 22:09 от Catfish

# 911
Значи в случая Любомира, колкото и да не я харесвам, няма нищо общо за това, че между Марин и Михаела с нея или без нея нищо нямаше да се получи.
Интересното за мен, което попита и Мартин в ПО Марин е това, че същият можеше да не напише името на нито едно от двете момичета. Защо тогава написа Любомира, като още там е усетил, че ще са си само приятели? Дали целта му не е била именно да унизи с това Михаела? Не знам честно казано само спекулирам, обаче човекът имаше реалната възможност да излезе абсолютно чист от цялата разярила се драма в последствие, ако просто не беше избрал нито една, както впрочем е в момента в истинския живот. Защо е избрал да играе игрички, нали беше много истински?

# 912
Обръщение на Марин от следобеда (реакция от участието му в Преди обед)
https://www.facebook.com/share/v/18gqfk4xaT/?mibextid=wwXIfr

Сигурно сте го публикували по-рано днес, но много коментари и не изчетох вскчко

# 913
Не разбирам това изискване към мъжете, да ги плюят, а те да мълчат. Всеки има право да защити името и репутацията си, без значение мъж или жена, стига разбира се да не прекрачва границата на доброто възпитание. Марин не обиждал Михаела, но ако нещата не са такива, каквито са представяни, има право да ги опровергае. Имам двама овни в къщи, няма начин да си замълчат, ако са несправедливо обвинени.
Определено, ако три месеца по- късно Михаела е в нова връзка, означава, че емоционално не е била толкова обвързана с Марин, виж егото й явно се е засегнало.

# 914
Аз слушам подкаста с Любомира и каза, че на теория е можело да пробват да са заедно отвън, но е 100 % сигурна, че нямало да се получи. Каза, че с нищо не я дразни, но и като цяло "не я пали".

Общи условия

Активация на акаунт