Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 176
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 930
Ето още нещо за разведряване

Имам спомен, че Михаела в свое видео разказваше, че са излизали в обща компания миналото лято (а не че са се виждали само веднъж). Ще потърся

# 931
Интересно, за мен Марин беше мек. Не виждам защо един мъж трябва да мълчи, когато някоя му изопачава думите.

# 932
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гледах 'преди обед' Марин се ОСРА и ИЗЛОЖИ тотално ! Имаше надменност и за капак Любомира го защитаваше и се мазньотеше.
Това, че има някаква външност ви заслепява и не оценявате каква същност носи . Аз ако имам дъщеря ... не искам подобен тип за нея. Не съм фен на нито една от участничките, ама мъж да се държи по такъв начин с дама, както той го направи сутринта - това най - малкото не е джентълменско ! Хора, какво ви става !? Като се има предвид, че повечето сте жени тук... та аз съм мъж и не мога по никакъв начин да заема неговата позиция. Махнете розовите очила и външността и разгледайте ситуацията без пристрастия ! Марин в предаването и днес нямат абсолютно нищо общо. Днес беше нападателен, неуважителен, груб... брутален! Дори Михаела да е направила нещо скапано, което не знаем... не можеш да не се владееш и да се държиш като задник ! Да вметна, че с тея снимки - ИЛИ е огромен нарцис, или Би и Метро сексуален ! И накрая бих искал да ви кажа, че познавам поне 20-тина лекари лично(и млади и стари) и всеки знае кой е Дон Кихот, кой е Бай Ганьо ... Кои са Мигел Де Сервантес и Алеко Константинов Wink Това е елементарна обща култура... тоя никога няма да е лекар ... само с чекнене не става
Тотални глупости! Аз Марин никога не съм го харесвала като външност и въпреки това твърдя, че момчето не се държа зле в ПО, не е бил нито груб, нито се е държал като задник. Защо да няма право да се защити, когато отсрещната страна лъже? А че Михаела лъже като стой, та гледай, всички, които имаме уши, чухме многократно и в предаването, и сега навън продължаваме да го слушаме. Толкова много противоречия и глупости издрънка тази неузряла манипулативна лигла.
Ако беше си замълчал, какъв щеше да е в очите на хората? Мухльо, който се оставя всички да му скачат по главата. Откъде накъде?! Марин имаше доблестта да си признае допуснатите грешки и да поеме отговорност за тях. Не е длъжен да търпи всякакви издевателства върху себе си, особено ако знае, че другата страна не е искрена.
Но разбирам, че всякакви роднини на Михаела изпълзяха, за да се опитат със сетни сили да я изкарат нещо, което не е. Тя самата цял сезон прави точно това.

# 933
Скрит текст:
Михаела в Надкаст каза, че въобще не е искала да рекламира бранда ѝ.
Пак Михаела от началото на сезона: в биото стои сайта на бранда ѝ + иг страницата. Enough said🙃
А да, тийм Марин съм, може да е фъкбой, ама не заслужава тоя хейт, защото се вижда как продукцията яко го е манипулирала(а редакторите доста са работили и над Михаела, така че да се сърди и на тях).
Едно е да стои в биото ѝ, друго е да го споменава всеки епизод. Да вземе да го скрие за половин година 😄😄😄

В предаването няма как да го спомене, особено след като други марки дрехи са спонсори🙃Достатъчна реклама е да и стои на биото, просто не е длъжна да говори врели некипели в Надкаста😁Просто съм си тийм Марин и съм пристрастна😅(и аз съм Овенче и някак ме кефи по зодиакална нишка).Иначе Чикито ми е на сърце форевър❤

# 934
За Марин ще кажа само, че ако си достатъчно емоционално интелигентен ще се сетиш, че да се заядеш с човек, който вече си отхвърлил, ще изглежда много зле в очите на хората. Аз на негово място щях да си замълча и до обяд вече никой нямаше да си спомня финала, а сега само даде храна на тълпата.

# 935
Явно му е преляла чашата, хейт така или иначе се излива с тонове върху него, няма какво да губи, освен да спечели, ако я изобличи.

# 936
Нищо не е изобличил за мен. Говори с недомлъвки и хората, които по принцип не я харесват, се хващат за една дума и доизмислят историята. Аз не виждам смисъл от такива махленски истории. Хората само олекват.

# 937
Ами, ще видим, на сторитата той изглежда много афектиран и доста искрен, аз очаквам развитие.

# 938
Мишата май си е изтрила сторито, в което се обръщаше към Марин с молба да спрат със сторитата и да се изяснят очи в очи (нещо от този род).

# 939
Михаела натърти, че Марин отвън и Марин в предаването, нямат нищо общо, и че "не искала никого да обиди", но не би искала такъв човек в обкръжението си.
Това е доста гадно изказване! После продължи с вечното си каканижене, че няма проблем, че не се сърди и бла бла, както правеше и вътре.
В "Надкаст" каза, че не е ревнувала, просто се е дразнила, че не е с разбито сърце, просто е малко разочарована и така нататък и така нататък, все в този стил.
Наранена е, разочарована е - ок, човешко е, но защо настройваш аудиторията срещу него? Защо го наказваш толкова лошо, просто защото не те е избрал? Много е отмъстителна!

# 940
Марин е като някоя стара махленка ала "Не съм от тях как' Сийке" 😏
За негова информация, авторът пак не е Алеко Константинов

# 941
  • София
Оле! Отбор Марин срещу отбор Мише 🍿
Накарахте ме да изгледам ПО.
Аз съм отбор Любомира,/която не харесвах миналата година и сега се дразнех, че я вкараха/ 😂
Три месеца след края  Михаела уж продължила напред, в нова връзка (!), а се държи като наранена и изоставена 🙄
Марин - обиден, наранен, сякаш него са изоставили 🤔…
Тук е ставало нещо след излизането им или просто така си отработват хейта срещу тях.

nelka123, респект!🐶🎉

# 942
За Марин ще кажа само, че ако си достатъчно емоционално интелигентен ще се сетиш, че да се заядеш с човек, който вече си отхвърлил, ще изглежда много зле в очите на хората. Аз на негово място щях да си замълча и до обяд вече никой нямаше да си спомня финала, а сега само даде храна на тълпата.

Така е

# 943
Мислех да пускам новата тема след всички подкасти, но няма да пропусна шанса да видя Мишочетата или Маринованите са повече.

Гладът ни за сеир обаче сигурно ще се задоволи чак на есен, даже да не вземем и да преядем - в спойлерите съм написала имената на две кукувичета, които ще пеят и свирят хармонично в "Любов в рая".

# 944
Мишето е манипулаторка и успя да настрои хората срещу Марин и да се изкара невинна жертва. Успя да си отмъсти за нараненото его като афектира и разстрои.
Маринчо е оце малък, но ще се научи. Размина му се, че не я избра. Ако я беше избрал нямаше да има оттърване от нея.

Общи условия

Активация на акаунт