Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 213
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 990
Марин не е хомосексуален, а просто човек, който не е отработил травмите си.

Не мисля. Просто е красавец и му харесва да бъде ухажван и гонен.
На кого не би му харесвало всъщност?

# 991
То едното не изключва другото. Кой не обича да е харесван? Обаче не може да ти се случи толкова значително негативно събитие в живота и да не ти повлияе. Да е на 28 г. и да не е имал сериозна връзка (освен уж една, която едва ли е била особено сериозна), е достатъчно показателно.

# 992
Мисля да защитавам Михаела, защото Марин не ме е убедил в правотата си, а Михаела ми се вижда прекалено семпла, за да опише правилно ситуацията, така че да се защити. Също да кажа, че Марин не е бил груб в ПО, ако изключим простотията с бившия.

# 993
То едното не изключва другото. Кой не обича да е харесван? Обаче не може да ти се случи толкова значително негативно събитие в живота и да не ти повлияе. Да е на 28 г. и да не е имал сериозна връзка (освен уж една, която едва ли е била особено сериозна), е достатъчно показателно.

Ами харесва си му свободата и е решил, че има много време. Да, има. Просто си живее живота, като чичо Чарли от Двамата мъже. Тук роля има и семейството. Аз като майка на мъж го знам това и по всякакъв начин, тайно, лекичко и понякога не съвсем, подбутнах синът си да се ожени в двайсетте си години и да има деца. Знаете ли защо? Защото ако един мъж си живее живота през 20-те си, започва толкова да му се харесва, че вече не желае да поема семейна отговорност. А това води до...староергенство. После, като стигне 50-така, почва да търси някоя да му ражда деца и това е толкова явно, че жените започват да се чувстват като някакви инкубатори и бягат.

Ето защо е добре майките на момчета да знаем за тази опасност и леееко да ги подбутваме към сериозни отношения. Това се доказва и при Стоян, видяхме го и него и в това отношение си приличат с Марин.

# 994
Разбирам, че за някои дами два потни кичура, три мазни плочки, мрънкане и въртене на очи на някой льольо са достатъчни, за да се хвърлят в огъня да го защитават от зли 23 годишни момичета..Човещинка 😏 По-скоро от тема първа ми е странна тази липса на женска солидарност и толерантност, хейта който се изсипа без всякаква причина върху Михаела, освен чиста женска злоба и завист, без вина виновна.
Не съм нападала нито Марин, нито Михаела, но взех да се чудя за какво, по ягодите, има да ѝ се завижда?

# 995
И ти си неутрална, значи.  Аз ще защитавам Михаела, че има доста нападки към нея, пък нейният отбор е рехав.

# 996
В социалните мрежи отборът на Марин е много по-рехав и предимно от анонимни тролове. Защо ли 🙄

# 997
Ха, дремахме цял сезон и изведнъж - драма. Оказва се, че можело да бъде интересно. Михаела я разбирам, промени играта, окрилена от народната любов. Но Марин какво е очаквал? Кой ерген не е бил хейтен? Евгени след избора си беше анатемосан от феновете на Елена, за Алек да не говорим. И всички останали. Всяко чудо за три дни, ще го преживее.

Обаче вчера Spotify ми пусна Bad Blood на A Day To Remember и не мога да не отбележа, че тази песен сякаш е писана за тези двамата Grinning

Let's skip the small talk
You already know I got no poker face
And I don't like you
Well, lucky for me
It's just a matter of taste.

There is nothing between us
But oceans of bad blood.

# 998
И ти си неутрална, значи.  Аз ще защитавам Михаела, че има доста нападки към нея, пък нейният отбор е рехав.
Неутрална съм, да… Няма и да я нападам, но няма и да я оправдавам. Не е малка вече. Направи грешки в отношенията и си плаща цената, както всеки един от нас. Но чак да е някаква злобна манипулаторка - не е. Тук се търси се под мухата - слон.

Марин също не ми е черен - случват се и такива неща в живота - подведе някоя мацка, после не знае как да излезе от ситуацията. Гадно е, но реалността е, че на 80% от хората (без значение от пола) ни се е случвало да подведем някого - волно или неволно. После идва гузната съвест и повечето почваме да внимаваме. Но пък в контекста на предаване е трудно да се внимава, защото има и някакъв ангажимент към продукцията.

# 999
Аз мисля, че Марин бяга надалеч от прилепчиви и обсебващи жени. Има травма да не нарани някого емоционално, точно заради случилото се с брат му. Но му личи, че добро момче - дано издържи на хейта.

# 1 000
И ти си неутрална, значи.  Аз ще защитавам Михаела, че има доста нападки към нея, пък нейният отбор е рехав.
Неутрална съм, да… Няма и да я нападам, но няма и да я оправдавам. Не е малка вече. Направи грешки в отношенията и си плаща цената, както всеки един от нас. Но чак да е някаква злобна манипулаторка - не е. Тук се търси се под мухата - слон.

Марин също не ми е черен - случват се и такива неща в живота - подведе някоя мацка, после не знае как да излезе от ситуацията. Гадно е, но реалността е, че на 80% от хората (без значение от пола) ни се е случвало да подведем някого - волно или неволно. После идва гузната съвест и повечето почваме да внимаваме. Но пък в контекста на предаване е трудно да се внимава, защото има и някакъв ангажимент към продукцията.

Така е, обаче времето минава. Човек ако цял живот търси истинската любов, няма да я намери, защото тя просто идва или не идва. Ако човек не се влюби истински в младежките си години, става по-трудно да се влюби като мине 30-така. Има хора, които са заедно по 40 години още от училищната скамейка. Лудата любов се случва точно, когато човек е млад и ако не успее да я задържи, поне знае какво е това и му е по-лесно да се влюби на по-средна възраст, а защо не и стара?

Ето го Кристиян - мъж второ издание. Знае, че ако се влюби, трябва да се хвърли с главата надолу и не се страхува от това. Марин, който още от самото начало се увлече по Михаела, трябваше да доразвие това чувство. Той обаче предпочете свободата си и си намери куп извинения, за да я задържи. Това, което според мен се случи с него беше, че се уплаши от сериозна връзка. Жалко! Щяха да имат красиви деца с Михаела.

Между другото аз съм привърженик на идеологията по-добре разведен, отколкото стар ерген и по-добре разведен с деца, отколкото сам без деца, като това важи и за мъже и за жени.
Няма нищо страшно човек да направи грешка, да се ожени/омъжи и после да се разведе. По-голямата грешка е да живее сам и най-вече да няма деца (като тук естествено изключвам случаите, в които това е невъзможно по природни причини). Лично мнение. Hands V

# 1 001
Марин има страх от обвързване според мен.

Също Саркаст твърди разни неща за него от самото начало... Не че има лошо де. Хайде да се сдобряват. Simple Smile

# 1 002
  • Sofia
Илияна започна с изявите в инстаграм.
Рекламира фирма за почистване.

# 1 003
Оле! Отбор Марин срещу отбор Мише 🍿
Накарахте ме да изгледам ПО.
Аз съм отбор Любомира,/която не харесвах миналата година и сега се дразнех, че я вкараха/ 😂
Три месеца след края  Михаела уж продължила напред, в нова връзка (!), а се държи като наранена и изоставена 🙄
Марин - обиден, наранен, сякаш него са изоставили 🤔…
Тук е ставало нещо след излизането им или просто така си отработват хейта срещу тях.
.
Време беше за нещо да се сдърпаме Sweat Smile
Цял сезон скука - поне сега се раздвижва темата. Като  си спомня какви времена имаше, какви сезони...ЕЛР от първа седмица по 100 и няколко страници бистрехме.....
По повод драмата М и М - аз съм тийм Марин. Не виждам нищо лошо, което е казал или направил.
Михаелчето е сладка, говори като 10 годишна, но съдържанието ѝ в предаването освен с поносима визия,  употреба на умалителни, уж примирирително настроена към забежките на Марин и  драматичното натякване на "приятелките" как не са ѝ, ако случайно са се целували с Марин - изчерпа се в първите седмици. Тя е едно от момичетата, което съм гледала на среща или да говори околко 20 минути за целия сезон,, просто я мютвах. Отегчи ме още в началото. Сега извади отровните зъбки с детското гласче. Всъщност в ПО Мартин я подхлъзна за нацупената физиономийка, а тя нали си е 10-годишна се хвана и реши да отговори по-кофти, което ядоса Марин.
Със сигурност са имали уговорка да не се плюят навън, но инфантилчето не устоя на вниманието на Мартин и това ядоса Марин.

# 1 004
Какво разбрах аз "между редовете" от интервюто с Марин, Любомира и Михаела. НН си е подготвял щастлив финал с двойка Марин и Михаела. Някакво девойче се записва само за Марин, защото си го е харесало преди предаването на морето. Марин играе по сценарии, монтажът е насочен към влюбване между двамата. Затова на всички ни се стори, че са двойка още преди предаването. Даваха си обещания, говореха си с недомлъвки, Михаела беше самоуверена. Да, но Марин беше все по-отегчен и незаинтересован. След като Крис и Нора се влюбиха естествено в предаването и излязоха като двойка, Марин се почуства облекчен, че вече има щастлив финал и няма необходимост и той да излиза в двойка. Явно е бил задължен да избере мома и с Любомира са се разбрали да избере нея служебно, за да изпълни договор. Евала на Бубето, ако е така, защото се държа и държи перфектно. Марин видя, че Михаела е незряла и манипулативна, не го пали и изборът му с Бубето е хем в изпълнение на договора, хем приятелски.
Това видях, чух и усетих. Продължавам да харесвам Марин и го подкрепям в решението му.

Последна редакция: нд, 24 май 2026, 01:01 от KatyaS

Общи условия

Активация на акаунт