Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 179
  • 2 574
  •   2
Отговори
# 1 080
Струва ли ми се или Туджаров си заема страната на Михаела доста явно?

# 1 081
По повод изявите на Мишето - чудя се как бихте се чувствали, ако имате гадже от 2-3 месеца, а той/тя се жалва пред познатите колко е обиден/а и тежко преживява, че човекът,  с който се е свалял преди вас, я е отрязъл и не са във връзка.
Михаела унижи публично сегашния си приятел.

Не мисля. Просто се държа естествено и не подскачаше във възторг от стореното от Марин. Даже каза, че е готова да си тръгне, защото ситуацията, в която я поставиха, беше изключително неловка.

Марин обаче изглеждаше наистина сринат. Дори очите му изглеждаха зачервени, изморен ми се видя много разочарован от самия себе си, според мен. Човекът ЙЕС, джентълменът Марин е в калта в момента, защото всъщност основната грешка, която направи беше, че вместо Любомира, не избра Михаела, пък дори и за парлама. Беше ясно, че накрая той се вкара в нетипична за себе си роля, превръщайки флиртът с Любомира в начин да разкара Михаела. Защо бе, човек? Ми поне за пред хората продължи с Михаела, пък после се разделяйте, голям праз - никой нямаше да ги съди. Излезли са, не се е получило и толкова.

Но истината е, че той видя колко е влюбена Михаела в него и си мислеше, че ще я нарани след предаването, ако не остане с нея. А сега постигна това, че нарани директно Михаела и индиректно Любомира (която отнася колективен хейт поради това, че два пъти е излязла победена победителка от Ергена). Дано да монетизира тези си участия Любомира, защото иначе ще е егати и тъпото да ходиш в Ергена и уж да побеждаваш, ама не.

Това, което всеки трябва да помни, влизайки в риалити е, че човек заради едното си добро име живее. Стара максима, народна, но много вярна.

# 1 082
  • София

Ами нормално. Той е мъж. 9 от 10 (айде 8 ) мъже ще застанат на страната на Мишето.
Марин сгафи брутално.

# 1 083
Ергените трябва да са +35 години. С визия, да са интелигентни, да могат да водят разговор. Да са високи, с осанка и да лъха на МЪЖ от тях. Като влезе и да изпълни стаята. Да излъчват сигурност и сила.

Такива мъже рядко са ергени Smiley А и да са, е за много кратко или пък си прелитат от цвят на цвят без нужда от чужда помощ. Нито ходят по предавания.

Не е нужно да са 35+. Алек беше на 27-28 някъде, но си беше сериозен. Малко след предаването се задоми и стана баща, така че явно е бил готов за тази стъпка. Просто там нямаше подходяща за него, а и май-май е имал нещо тлеещо към Царина от доста време.

Достатъчно е просто да гледат ергените да не са ненаиграли се плейбойчета или със съмнителна сексуалност. Или прекалено жадни за слава. А ако са много красиви, като Марин и Виктор 2, да им сложат съизмерими по хубост жени. Такива като тях никакъв шанс да се хванат с Нурджан или Любомира, no offence, симпатични жени са, но всеки трябва да си знае категорията.

Последна редакция: сб, 23 май 2026, 16:13 от Clare

# 1 084
Той е от продукцията, нали?
Щом са и лъскали образа там, нищо чудно да продължават.

Ами нормално. Той е мъж. 9 от 10 (айде 8 ) мъже ще застанат на страната на Мишето.
Марин сгафи брутално.
Diavolo, спри да се излагаш и да говориш от името на всички мъже.
Освен това не е вярно, тя не е много харесвана от мъжете.
То си и личи.

# 1 085
Алек беше ужасен ерген.

За Марин и Михаела нямаме достатъчно информация. Аз не бих се изказвала остро за който и да е от двамата.

# 1 086

Марин сгафи брутално.
Мъжете по- лесно се хващат на женски номера, жените по- лесно разпознават фалша в друга жена.

# 1 087
А, и аз не харесвах Алек като ерген. Коментирам само, че беше сериозен откъм зрялост и готовност за сериозна връзка и дори семейство.

# 1 088
Вие мислите ли че изобщо би му било позволено на Марин да прави каквото и да е било? То си личеше отношението, този ужасен разговор с Мария и откровеното манипулиране и настройвате на зрителя от НН. Който впрочем е същият интригант и нарцис като Мартин. Пак казвам Марин им беше коня да дърпа и искаха до последно да го изцедят. Момчето се хвана като удавник за сламка с Любомира, само и само да се спаси от Михаела. И по-добре че какво щеще да ореве тя (разбрано), ако бяха изкарали 1-2 седмици преди да забегне да се спасява

# 1 089
И аз се чудя на Дяволо как е толкова сигурен, че неговото мнение е мнението на всички мъже и много разбира като се има предвид колко беше заслепен за отношението на Марин към Михаела. Тук толкова потребителки писаха как той не е толкова привлечен и как е имало повече емоция с Алия ( нещо, което и самият Марин потвърди), но Дяволо спори ли спори как Михаела е най-готината мацка ever и как Марин трябва да е едва ли не благодарен, че тя му е обърнала внимание. Сега ще минем ли на вълната, че щом не я харесва нея, значи е гей?

# 1 090
Ергените трябва да са +35 години. С визия, да са интелигентни, да могат да водят разговор. Да са високи, с осанка и да лъха на МЪЖ от тях. Като влезе и да изпълни стаята. Да излъчват сигурност и сила.

Такива мъже рядко са ергени Smiley А и да са, е за много кратко или пък си прелитат от цвят на цвят без нужда от чужда помощ. Нито ходят по предавания.

Не е нужно да са 35+. Алек беше на 27-28 някъде, но си беше сериозен. Малко след предаването се задоми и стана баща, така че явно е бил готов за тази стъпка. Просто там нямаше подходяща за него, а и явно си е имал нещо тлеещо към Царина от доста време.

Достатъчно е просто да гледат ергените да не са ненаиграли се плейбойчета или със съмнителна сексуалност. Или прекалено жадни за слава. А ако са много красиви, като Марин и Виктор 2, да им сложат съизмерими по хубост жени. Такива като тях никакъв шанс да се хванат с Нурджан или Любомира, no offence, симпатични жени са, но всеки трябва да си знае категорията.

Съгласна съм! Но в случая с Марин и Михаела, те в моите очи външно са абсолютен мач.
Михаела има перфектно тяло. Не мисля, че са често срещани жени с такова тяло. В лице е чаровна, има хубава усмивка. Ушичките са ѝ щръкнали, ама сега ако в едни уши е проблемът на някой пишман ерген, при всички други външни качества, които Михаела притежава, ще ме прощава, ама явно си търси богиня Афродита, каквато няма да срещне в реалния живот.

Според мен Марин просто не е готов за сериозна връзка. Иска си свободата и дано да не му повлияе това предаване да вземе да се ожени набързо, за да измие срамът от челото. Щото аз цял сезон го възхвалявам, но накрая той постъпи тъпо и със сигурност го осъзнава сега.

# 1 091
Интересно, Марин си признава в Надкаст, че в периода между бала в София и до заминаването в Шри Ланка първоначално е залагал най-много надежди на Руми, че тя ще бъде фаворитката му и дори си е създал идеализиран образ в главата, който впоследствие се е сринал при сблъсъка с реалността.
За Михаела говори само в началото, че е била наясно с решението му още там, а след връщането им пак са се изяснявали, но изказва съмнения, че го е разбрала, въпреки че твърди другояче. Както и се видя в Преди обед. За бившия ѝ спомена само накратко, че са се срещнали случайно вече СЛЕД предаването, на някакво приятелско събиране с бординг игри, нищо особено не му е казал. Явно всички тем подобни слухове и интриги са в главата на Михаела, нищо чудно и тя самата да ги създава. Наистина жалко, че надкастите не са заснети след излъчването на финалния епизод и спречкванията в ефир. Сега други подкасти ще оберат урожая, ако Марин реши да избухва.

# 1 092
Марин не мисля , че е гей , нито лош човек .
Мисля , че е момче , да именно момче , което не хареса нито едно момиче или жена от формата.
Не и толкова , че да се опитва да гради отношения навън .

Както и в живота ,
Една или няколко целувки ,
Един или повече секс - Абсолютно нищо могат да не означават .

Някои потребители разсъждават , все едно обсъждаме девствени моми и ергени от мегдана , от преди 150 години .

# 1 093
Защо Марин да е сгафил? Той направи както почувства, че ще най-добре.
Не мисля, че НН би го оставил да не избере никоя, заради сценария и интригата. И той направи най-логичния избор, за да де оттърве от Мишето. Той Виктор от сезон 1 избра Капитанова накрая, а беше ясно, че двамата не се понасят.

# 1 094
Марин не мисля , че е гей , нито лош човек .
Мисля , че е момче , да именно момче , което не хареса нито едно момиче или жена от формата.
Не и толкова , че да се опитва да гради отношения навън .

Както и в живота ,
Една или няколко целувки ,
Един или повече секс - Абсолютно нищо могат да не означават .

Някои потребители разсъждават , все едно обсъждаме девствени моми и ергени от мегдана , от преди 150 години .

А с какво се е променило мисленето на хората за 150 години? С нищо. Може да се правим на широкоскроени, политкоректни, но истината е, че човешките взаимоотношения не са мръднали отпреди 2000 години. Пък нека холивудските филми да показват разни жени - биячки.

Аз пак казвам - ако не ти се харесва някой, не го правиш фаворит до степен да казваш на другите моми, че не може с тях заради...Михаела. Пък после да ходиш при Михаела да ѝ казваш, че понеже е в Ергена, трябва да ходи да се задява и с други моми, обаче нали, тя му е на сърцето и тя дали го разбирала това? Тя му казва ок и той бам, хвърля се в оркестъра. Ами не се прави така ако желаеш да те възприемат като свестен човек, а не играч. Пък после и да се тръшкаш и да викаш "бивши" приятели на помощ.

Последна редакция: сб, 23 май 2026, 18:42 от Janelle

Общи условия

Активация на акаунт