Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 120
  • 2 574
  •   2
Отговори
# 1 155
Мария е бля с новата разкрасителна процедура и наклепана с баданарката... Загубила си е чара.

Вчера слушах Дениз Хайрула и Косара. Косара сподели, че преди първото ѝ участие, е махнала силикона, след което е изчакала една година, сложила е нов, сега 6 м шевовете не успели да зараснат, наложило се да махне и този силикон, та предстояло да си монтира нов скоро. Защо, бе... Защооо..
От 1:06:50 започва да говори по темата.

# 1 156
Сякаш без сиси не може да живее.
Кухи кратуни. Без грам мозък. Празен живот...
Не го разбирам това!

# 1 157
  • София
Тия хора операциите за нищо ги нямат...

# 1 158
Чудно ми е как издържат толкова болка.
Аз за животоспасяващи операции съм мрънкала и съм правила с нежелание.
Че те месеци прекарват в болка и възстановяване, вместо да си живеят живота. Струва ли си, само те могат да кажат.

# 1 159
В надкаста с участието на Михаела ми направи впечатление като разказваше за някакви две “приятелки”, дето уж имали страхотен вайб, кликнали при кастинга, не разбрах пък после същите “приятелки” я зарязали на летището при полета за Шри Ланка без да си вдигат телефоните…. До тук с адекватната преценка на Мишето за света. Хостеси…

това са двете момичета, които не влязоха и затова каките са я осиновили

# 1 160
На мен пък ми е все тая за сънародниците по чашка, хич не ме интересува ще се женят ли, няма ли и т.н.

Няма да гледам надкаст с Многострадалната, защото не мога да я понасям. Да й слушам клишетата с врещящия глас, не мерси.

Нямам търпение за подкаста на Марин, ще бъде забавно.

Истински пийпълплийзър е той и сега страда, че целокупният български народ не му се прекланя, но това е цената на славата.

Добре направи, че разкара тая лепка Михаела, личи си, че има опит.

# 1 161
  • SF
Свърши тазгодишното измъчено издание на Ергенът. Едва го извлачиха до финала. И финалният епизод беше мъка за гледане и предизвестена скука.
Едва издържах интервюто от Бали с пръстена. Намерих си нещо за правене, че много дълго да седя и да се взирам в телевизора.
Останалите си останали най-добри приятели.
Любомира и Марин нали си пасваха във всичко и си довършваха изреченията. Какви са ги мъдрили в самолета? Защо на летището е било кой от къде е?

# 1 162
Михаела е много млада, свежа, слаба и стройна, миловидна, слънчева, с леко и бълбукащо присъствие (като визуално излъчване, не коментирам характер). Определено е над средното, но хубостта ѝ е тип "съседското момиче".

Марин, пак чисто като външност, въпреки че не е мой тип (а като си отвори устата съвсем), има физика и лице на древногръцки бог. Такива я има 10-20 в цялата държава, я не. Не е същото.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Я
, пак! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 163
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Според мен Марин просто беше разочарован от Михаела. Както и аз. В началото беше сладка фаворитка, после се почна
- няма никакъв проблем че излизаш с други - искам с всички да излезеш и да прецениш за себе си
- няма никакъв проблем че целуваш други
- пинки промис
- приятелю
- аз съм добре, искам ти да си щастлив, с която и да е, не ме мисли
- на последната среща имаше 3 хай файв и 5 каквото стане, все тая

Как трябваше Марин да я усети осъзната и свързана с емоциите си - нещо тръпка, здравословна ревност, романтика? Да усети, че той означава нещо специално за нея? Тя му даваше адски грешни сигнали, или на приятелка, или на супер несигурно момиче, което иска да изглежда готино, лежерно и сууупер неангажиращо. Или няма никакви романтични чувства - дори в Ергена, ако харесваш един мъж, не му казваш такива неща - точка. Вместо да покаже характер, уязвимост и борба за него по женски - имаше поощрително потупване по рамото.
Марин спря да я усеща с инстинктите си като обект на желание и завоевание - кой мъж се влюбва в бро? Да не говорим, че това от нея беше само маска, което той също е усетил - не дълбочината на една жена, а маската на братлето. Ами това му предложи Михаела, колкото и да я харесвам - направи големи грешки.

Съгласна съм. Но пък по тази логика и Любомира му предложи същото. Защо избра нея?
Аз мисля, защото не е баш така. Усетил е той много добре, че Михаела се влюбва в него и си би камшика.

Tой не си би камшика, защото Михаела се влюбва. Там си имаше потенциал за любов и от двете страни. Би си камшика, когато тя уби тръпката и се френдзоунна сама.
Когато Марин й сподели за целувката с Алиа - не му беше лесно, страхуваше се да не помрачи усмивката й и отношенията им. Той подсъзнателно търсеше реакция. Да види, че на тази жена й пука, че я е заболяло, че има риск да я изгуби. Обаче получи широка усмивка и уверение, че всичко е точно. Една стена от изкуствен позитивизъм и фалшива зрялост - никакви претенции към него. Не казвам да му прави скандали, но поне да махне тази усмивка, леко да се отдръпне, да се затвори, да не убива ловния му инстинкт. А тя - хай файв. Даде му зелена светлина за всичко, той с времето вече дори не се притесняваше да й споделя целувките си с други, докато тя го гледа с разбиращи очи и не му задава нито един въпрос, за каквото и да е. От потенциална партньорка се направи на сигурен пристан, където никой не иска да пристане.
Иначе за Любомира - да, тя има вид на някой, който по-лесно ще приеме раздялата. Кофти е нейната съдба, всеки път да не е избрана по любов, а като компромис.

# 1 164
Мисля , че историята около Михаела е много по дълбока от разговора в палатката .
На мен ми се вряза , това че и двамата знаят Защо тя е влязла в предаването .

Влязла е, защото я мързи да работи като сервитьорка, очевидно е неспособна да се образова за по-квалифицирана позиция (едвам срича, горката) и е решила да става инфлуенца.

# 1 165
Мария ми излезе в ИГ -  правила блефаропластика на горните клепачи и рекламира клиниката.

Още малко и Д-р Щонова.....

# 1 166
То тя пак разказа как е имала изблици в Шри Ланка. Не можела да спи, събрали се 4-5 дни, в които била спала 30 мин. НН не знаел какво да направи, предложил да я води в болница. Съчувствам й, но за пореден път се чудя защо си го причинява, като е толкова лабилна.

Не съм ви изчела още, но дали това също няма връзка с крайния избор на Марин?
Ясно е, че без име на листчето не е можело да мине, нали направиха 100 препратки към Алек и как било не-мъжко това на неговия финал (броят на които препратки единствено не може да мине тези към Рупецова).
Но Люба е човек на продукцията все пак, може да са й дали победата, за да я успокоят. Като близалка на ревящо бебе малко излиза. Smiley

# 1 167
Във влога на Туджаров с Руми, изглежда като че ли Михаела плаче в леглото.
И в каква неискреност в обвинява Марин в сторитата си? На него му е казвала : ок, добре, няма проблем, а пред камера и пред останалите: ох, сърчицето ми; ох, защо сребърен ключ... ?
Ехааа голяма лъжа. Аз съм правила същото само да не изляза наранена и чувствителна и че ми пука. Отделно че изглежда доста наивна и неопитна.
Във всеки случай, със сигурност е била наранена, най-много заради филма в който се бе вкарала от началото в който тя е първия избор на Марин и този финал го е преживяла като нож в гърба. А и в тази възраст много по-драматично се
преживяват тези разочарования.
И защо е важно за какво е влязла? Дали конкретно за Марин, дали за популярност, няма значение ако вътре е била истински заинтересована за самия ерген и след това разочарована.
Да не започвам с прякора Ушатка който ѝ бяхте дали и останалите обиди. Но това е друга тема и не ми се започва сега.

Също не разбирам защо Любомира в студиото като Мартин я пита как се чувстваш, тя отговори: ами добре, доколкото се може в тази конфигурация. Алудираше на Михаела. Много тъпо изказване.

Последна редакция: нд, 24 май 2026, 00:50 от Glutenfree

# 1 168
  • Варна
И в каква неискреност в обвинява Марин в сторитата си? Че на него му е казвала : ок, добре, няма проблем, а пред камера и пред останалите: ох, сърчицето ми; ох, защо сребърен ключ... ?
Ехааа голяма лъжа. Аз съм правила същото само да не изляза наранена и чувствителна и че ми пука. Отделно че изглежда доста наивна и неопитна.
Мъжете са прости създания, трудно схващат намеци, настроения, подтекст. Трябва да им се казва всичко в прав текст. Кого лъже Михаела че не и пука? Нас ли? Или Марин? Защо?

# 1 169
И в каква неискреност в обвинява Марин в сторитата си? Че на него му е казвала : ок, добре, няма проблем, а пред камера и пред останалите: ох, сърчицето ми; ох, защо сребърен ключ... ?
Мъжете са прости създания, трудно схващат намеци, настроения, подтекст. Трябва да им се казва всичко в прав текст. Кого лъже Михаела че не и пука? Нас ли? Или Марин? Защо?
Аз го виждам така - тя не мисли особено дълбоко и първото което ѝ идва да каже пред него е : не, не, всичко е наред... Но синхроните са след часове, има време да рефлектира върху това, може и да е поговорила с някого, може и въпросите от редакторите да са точно за такъв отговор... Затова е този дисонанс какво говори на него, какво на нас.
Абсолютно вярвам че се е вкарала във филма и си е мислила че има нещо между тях. Не знам дали от неопитност или просто не задълбава да разсъждава над промените в неговото отношение и това какво ѝ говори, но тя просто проспа сезона и накрая се почувства обидена. Е, дори и да е глуповата не пречи да е наранена.
Така че, аз ѝ вярвам че е била разочарована.
А и втората част от сторито на Марин: "пак и ти сега си имаш приятел" Ами, може да си има и трима, това пак не пречи да е била наранена, даже и все още да е. И да се чувства подлъгана.

Общи условия

Активация на акаунт