Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 117 319
  • 2 373
  •   26
Отговори
# 2 265
  • България
Искам виртуално да стисна ръката на всеки, който си е причинил да изгледа Стоян и в Надкаст, и в Чакалкаст, и при Кукушев.
Аз не мога да си представя и една секунда от времето си да му отделя на този. Вие, хора, сте родени за герои. Как се търпи това - да продължаваш да го гледаш това нещо още, и още, и пак?
Успях само в Надкаст и Чакалкаст. В Чакалкаст Стоенча даваше съвети на Чакалчо как да е по-чикименто. Абсолютна окомедия е един неализиран безработен и луд мъж да дава съвети на сериозен мъж с приятелка.

# 2 266
Стоян в Чакалкаст- чудех се кой е по по тъп.

# 2 267
Все още ли живеем във времената, когато за "готин", както Стоян сам се провъзгласи, се счита някой, който публично унижава съучениците си? И необходимо ли е човек да бъде лично засегнат, за да отрича подобно булинг поведение? Самоувереността му бе натрупана на чужд гръб на хора, които по никакъв начин не можеха да се защитят. В момента с целия хейт срещу него сам изпитва какво е чувството, или както се вика на чист български, he had a taste of his own soup. Явно наистина има карма и за тормозените това е някаква форма на закъсняла вендета.

Това ми звучи като обвинението към Стивън Тейлър от жена, с която е правил секс през 1988, когато тя е била 16 годишна, че е било без нейно съгласие и го съобщава на властите през 2025...
Няма лошо, ако наистина е било така..
Не защитавам Стоян, откачалка е и то е видно за всички ни, но имам чувството, че лично вас  е обидил тогава.
Това, което казвате като негови постъпки - да гадно е, но има мнооого по-гадни постъпки на ученици. Няма как да се сравнява, който и да било, когато е 12 клас и когато е на 30 - една трета живот за него е минала след това.
Даже Илияна в момента е по-голямо були от него - той само си се излага.

# 2 268
Стоян се хвали с неща, от които трябва да го е срам. Най-вече с неуважението и неглижирането към личността на другите, на жените, имали неблагоразумието да се забъркат с него в отношения. И не стига това ами ще го издига в култ..ще учи другите и ще им помага да гледат по-лежерно на живота и да бъдат себе си, демек да бъдат като него - да се държат като идиоти но да се гордеят с това. Нищо чудно и да си намери последователи сред аутсайдерите.

# 2 269
Да, и нормалните хора ще го оценят... никак, игнор и толкова.
Живее в свободна държава, пробва, кой ще се върже е друг въпрос Simple Smile
Ако контекстът е, че вреди на някой, този някой трябва да има родителски контрол Wink

# 2 270
Благовеста с Андрей Едрев, дали е бременна не знам. А за Косара не ми се вярва, АМ е ужасно були.

# 2 271
Стоян бил будител (по собствените му думи)

* Няма meme. Това е meme.

# 2 272
(едит:) Уот а хел, това за Благовеста, че е с този вярно ли е?! Намерила е невероятен човек за себе си, бляк.
Е, каквито и да са били всички участници в училище, има известна разлика между деца булита и възрастни булита.
Тя и Емили от ЕЛР била побойничка, Елеонора си каза и тя каква е била, Стоян в първите епизоди на срещата си с Цвети В. и той каза, че не харесва това, което е бил преди. Освен това, тези, които пишат гнусотии в профилите на участниците, са предимно възрастни, и се съмнявам да са били много добрички и те в училище. Или пък са били жертви те самите и търсят начини да си върнат на света. Грешен начин е това.

# 2 273
Днес видях Косара на бул.Черни връх с майка си. Беше облечена с къса дънкова рокля и си носеше киселата физиономия. Изобщо не ми изглеждаше бременна.

# 2 274
  • България
Благовеста с Андрей Едрев, дали е бременна не знам. А за Косара не ми се вярва, АМ е ужасно були.
Андрей според фейсбук е роден 1971, качил е снимка на Благовеста на плаж и се твърди, че са на Бали. Според мен Бонбонова не е бременна, лош ъгъл.

# 2 275
  • София
Сватбен танц:

# 2 276
Saint V, може да видите, че цитираното от вас мое мнение е редактирано от модератор и първоначално имаше втори параграф, който в момента липсва. Предполагам, защото беше директен отговор на съобщение, което също е изтрито, тъй като съдържаше лични нападки на друг потребител, адресирани до мен. Не ми е проблем да се преповторя отново - ако таях нещо лично към Стоян, нямаше по време на цялото излъчване на предаването, да публикувам само един-единствен коментар относно него, и то по отношение на неадекватното му поведение към жените, което лъсна на екрана пред всички ни. Включих се едва сега, вече след цялата приливна вълна на хейт, когато някои хора, които очевидно не го познават, взеха да му съчувстват и да го съжаляват, тъй като в момента е в краските на мъченика, и да си създават нереалистична представа за него в главата си, колко е емоционален, широкоскроен, какъв чешит бил и т.н. Примерите със случките от гимназията са дадени като insights към коментари защо Стоян НЕ е емоционално интелигентен, както тук някои го охарактеризираха. И необходимо ли е да се случи нещо фатално, както неотдавна при онзи случай с тормоза към ученика от негова учителка, за да не подценяваме сериозността на дадена ситуация? Като страничен наблюдател, още повече че подобни случки са се запечатали в паметта ми след толкова години по отношение на него, смея да твърдя, че не са били никак безобидни и лесно биха оказали влияние върху крехката психика на един подрастващ. Да кажем, че личното ми чувство за справедливост се обади, тъй като тогава повечето мълчахме, за да не минем и ние под прицела на "готините в даскало".

# 2 277
Saint V, може да видите, че цитираното от вас мое мнение е редактирано от модератор и първоначално имаше втори параграф, който в момента липсва. Предполагам, защото беше директен отговор на съобщение, което също е изтрито, тъй като съдържаше лични нападки на друг потребител, адресирани до мен. Не ми е проблем да се преповторя отново - ако таях нещо лично към Стоян, нямаше по време на цялото излъчване на предаването, да публикувам само един-единствен коментар относно него, и то по отношение на неадекватното му поведение към жените, което лъсна на екрана пред всички ни. Включих се едва сега, вече след цялата приливна вълна на хейт, когато някои хора, които очевидно не го познават, взеха да му съчувстват и да го съжаляват, тъй като в момента е в краските на мъченика, и да си създават нереалистична представа за него в главата си, колко е емоционален, широкоскроен, какъв чешит бил и т.н. Примерите със случките от гимназията са дадени като insights към коментари защо Стоян НЕ е емоционално интелигентен, както тук някои го охарактеризираха. И необходимо ли е да се случи нещо фатално, както неотдавна при онзи случай с тормоза към ученика от негова учителка, за да не подценяваме сериозността на дадена ситуация? Като страничен наблюдател, още повече че подобни случки са се запечатали в паметта ми след толкова години по отношение на него, смея да твърдя, че не са били никак безобидни и лесно биха оказали влияние върху крехката психика на един подрастващ. Да кажем, че личното ми чувство за справедливост се обади, тъй като тогава повечето мълчахме, за да не минем и ние под прицела на "готините в даскало".
Анонимно всички сме Social Justice Warriors Wink

# 2 278
Не омаловажам личното усещане за каквото и да било, особено в училищна възраст, когато е доста по-силно.
Нещото, което казах  е, човек пораства и може би осъзнава, може би не, но животът е така  устроен, че всички си плащаме и си получаваме уроците.. Това дали някой го осъзнава е все тая - по някакъв начин всички ще си платим за всичко.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 22:28 от Saint V

# 2 279
Анонимно всички сме Social Justice Warriors Wink

Доколкото виждам, абсолютно всички тук са анонимни, включително и потребителят с личните нападки. Това по какъв начин пречи да изразя мнението си, подкрепено с впечатления от първа ръка?

Общи условия

Активация на акаунт