ВМ-НВХ Мазно прасенце за фино дупенце-15част

• 17 396
  • 385
  •   1
Отговори
# 285
Клеми, браво!
Това е и мойта мечта - готина мама на две деца!
Така се радвам за теб!  bouquet
Ще чакам снимките! Я дай малко инфо пак - мерки, теглилки, да знаем към какво да се стремим!

# 286
  • София
168см /53кг, ханш 90,5, талия / Embarassed тука цифрата е дебела, но ми е такава структурата, просто ми е широка талията, а съм с плосък корем/ 68. Бедро 50,5см.

# 287
Аз съм 169, може и да съм се смалила под тази тежест, кой знае.
Ама твойте кила и мерки едва ли ще стигна. Супер си ти е талията, какво те притеснява?
Още веднъж - браво!

# 288
  • Варна
Е, Клеми, връхта си! Браво, поздравления за резултата, който бавно и упорито постигна. Ти си радост за очото!   bouquet

Хай, пожелавам на всички ни да се стопим качествено мазнината, че да си гъдилкаме душата!  Heart Eyes

# 289
Клеми newsm10
Небесна таз манджа мие от любимите  chef, може с месо или без Simple Smile
Режимна съм , вечерях печено пиле (бялото месо) със салата,
днес не зная какво ще дъвкам newsm78

# 290
Тук съм, режимна съм.
Полудяла за сладко  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, ходила взела ягоди....ммммм, сега вече спокойна и доволна. Grinning Grinning Grinning
Довечера, вечеря скумрия на скара. Grinning

# 291
Някой да разкри мистерията с ментата?

# 292
Аз пия един страхотен коктейл лятото на плажа с мента, мляко и лед Heart EyesСупер е Peace

# 293
  • Варна
Аз пия един страхотен коктейл лятото на плажа с мента, мляко и лед Heart EyesСупер е Peace
Извинете, но това не е по нашия режим

Дени -пробвах на няколко места, но я няма никъде тая мента.Лятото си правех мента, сода и лимон-ама не всеки ден, щото все пак е алкохол-слаб, но алкохол.Ако ти се пият коктейли с нея, то със сигурност ще има и още сладки сиропи в тях или подобни и не е много за нас Confused

# 294
Спорт правил.
Закусвал,обядвал, вечерял-все по сценария сериален.
Чушки с извара-вкусност страшна.Ягоди-също така.Пиле с гъби-бива.Ей таквиз неща.

За мента-не знай,не може да бъде полезен. Sad (той разбира от водка,ама сега и нея е забравил)

Клеми за резултата-well done! Peace

Adios!

# 295
  • Варна
Не разбраф кой разпусна трупата-много артисти не са вяскат-туй на какво мяза, разпасана команда, всички ли ядети въглехидрат и са срамувате.....
Ади, илати си, няма да се карам, че то без артисти сериал няма, ще остана и аз без работа Sunglasses
Оставям ва и аз-омитам се.
Ако някой иска да пуща нова тема-да заповяда  Grinning, ако искате чакайте да си дода и тогава-вие си решавайте, няма проблем ако някой друг я направи, даже и заглавие си има на 11стр ми се струва да е
При мен всичко е наред, т.е. режима де, иначе има някои неща дето не са совсем нормални и малко ме тревожат, но ще ги оправям някак. Тръгвам в заслабнало положение,и намален ханш и бедро,но знаейки къде отивам и ми е ясно,че ще си дойда пак възкилограмена-за туй и не се фаля.
Ай чао Heart Eyes

# 296
здравейте момичета,

малко ме е страх още като знам каква съм сериозна, ама хайде да се запиша и аз. Пък като има съмишленици винаги е по-лесно  Hug

Днес сутринта се рових за инфо и реших пак да се пробвам на този режим. Казвам пак, защото преди време спазвах подобен режим (на Скарсдейл), само че неяденето на млечни и сирена ми дойде в повечко и не издържах повече от 10 дена Embarassed Бях отслабвала с 2.5кг, които след това много бързо върнах, без да прекалям (честа пионерска).

Не съм изчела още всичките ви темички, но ще се стремя да не задавам тъпи въпроси - обещавам Simple Smile

# 297
  • Варна
Хелоу, Майра! Добре дошел!

Дамен унд Херен, где сте? Почивни дни, хайманите, веселите, стискайти са от въглехидрат, ей!

# 298
Добро утро, красавици!
За вчера нямам точна сметка - някъде около 1700 кал.
Днес също няма да мога да смятам, защото ще ям манджи (като цялото семейство) на които не ми се смятат калориите, само че всичките ще са режимни и ще се стремя да не прекалявам.
Специални благодарности на Дени, за идеята за пица върху палачинка. Направих  палачинки за цялото семейство от по 2 яйца и 3 суп. лъжици трици, отгоре сложих шунка, маслинки, кисели краставички, доматки и кашкавал. Всички ги харесаха, а това е много важно за мен, защото големия ми син има мания по пиците. Даже му викаме Мици-пици. А сега ще му правя такива, хем той доволен и без чувство за лишения, хем диетично!
Дени,  bouquet
Вървя към смаление, въпреки, че добре си хапвам напоследък. Трябва много търпение и вяра, иначе е много вероятно човек да се обезсърчи.
Лек ден на всички!
Днес съм си в къщи, което означава, че на компютъра съм по милост. Laughing

# 299
Добро утро и аз съм тук, нямам издънки.
Вчера яла съм орехи, мляко, сирене яйце, белтъци, ягоди и скумрия.
Калории направила 1250, проценти М - 51%  Б - 33%  В - 16%.
Въглехидрат не виждала от 15 дни. Tired
Днеска ми е безконтролен ден #Milti, планирам калории 2000, шашкам телесата Grinning, вземам им акъла Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт