ВМ-НВХ Мазно прасенце за фино дупенце-15част

• 17 376
  • 385
  •   1
Отговори
# 345
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро  bowuu

Пинкито сега не разбрах да се караме ли или не  newsm78 Ако цял ден не си яла, нормално е да се подуеш от малко .
Аз вчера ядох много - като калории 1740 . Обаче и аз пих алкохол - бяло вино  Embarassed Ама като съм болен  Rolling Eyes . Днес освен червения нос имам и схванат врат  Confused Ще търся масажист  Mr. Green

# 346
Добро утро  bouquet Приемате ли един нов член във вашата група?За бала ми преди три години свалих доста с тази диета.За сега съм отслабнала с 6кг от точковата и кис.мляко.Вече ми се иска да съм на тази защото мога да си я превърна в начина на хранене за постоянно.

# 347
Здравей колежке и аз от млечно киселите пристигнах тук.  Hug Hug Hug
Подбудите ми бяха подобни, пък и млечните са признати в този режим. Grinning

# 348
  • да има едно лесно - на мотора
Крисси - добре дошла  bowuu

# 349
Здравейте сладурки!!!!
Додре дошли на новичките  Hug то режима си е супер, стига да не го нарушаваш, като мен Embarassed и после да чакам някакво намаление #Crazy
Роси намери и един за мен  Simple Smile  ..... Mr. Green

# 350
Здравейте моми4ета! Simple Smile
И аз се навих на тази диета,сега (може и по късно 4е син4ето 6те закусва)6те из4ета вси4кооооо  Grinning.Опитвах японскаата,но 2,3 дни и прекъсвах.....Много ка4их с бременността и сега  Sick 34 килограма-а-а-а!
Дано имам успех !Стискам палци и на вас!

# 351
Благодаря Ви за посрещането  bouquet

Sesiliq  това японско чудо си е жив глад.Аз вчера я започнах и снощи я спрях.След тоя глад от вечерята направо щях да повърна след като я хапнах.Стана ми лошо.

Ето сега си хапнах едно парченце краставичка с мъничко пуешко филе и се чувствам много добре.

# 352
Хелоу!

Тук съм! Някакъв бацил атакува стомаха ми и не бях добре! Трябваше да мина на високовъглехидратна диета- хляб и варен ориз! Днес май съм по-добре, ще видим какво ще се яде.
Пак ще пиша.
Чао!

# 353
Кейки, пак пиши.  Grinning  Hug

# 354
Печени филиики със сиренце Кейки Hug
Ориза може да не го ядеш, а да изпиеш водата в която си го варила  newsm78

# 355
Къде сте бе, артисти.? newsm78
Всички се изпоразболяхте, само неколцина тука се саморежисираме. Grinning
Айде оправяйте се, че много скучно така. Grinning Grinning Grinning
И режисьорката я няма да строява командата. Rolling Eyes

# 356
Днес вложих доста от себе си да бъда стриктна в режима си, ще ви помоля за мнение, как съм се справила, ако не е добре - утре ще внимавам още повече! Rolling Eyes

Днешното ми меню:

Закуска:
2 доматчета + пушено филе, чисто

Обяд:
Салата от 2 доматчета + консерва риба тон в собствен сос + подправки

Следобедна закуска:
Бирен фъстък

Вечеря:
Салата от зеле, домати и краставици + тиквички с кисело мляко

Така по-добре ли е?! Praynig Praynig Praynig

# 357
Не. Поне не достатъчно добре.

# 358
1. Грешка
- на нито едно от храненията нямаш мазнина
2. Идеи
- масло със закуската
- зехтин с обяда
- добави месо или яйца с масло + зехтин или сметана вместо кисело мляко към вечерята
- бирените фъстъци не са хубави, яж само сурови, неосолени ядки
- разбира се не прекалявай с маслото и зехтина, както и с ядките - много калории в малки количества

# 359
Ааааа, на обяд салата беше подправена със зехтин, на вечеря също. Ще заложа на сметаната, вместо на ядките, така или иначе днес купих от големите кофички. Crazy

Деничка, мерси!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт