ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 928
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и тука да се разпишем вече  Mr. Green
Дано всички рожденници, именници и изобщо празнуващи да са прекарали перфектно и да са останали с незабравими спомени в сърцето от празника си   bouquet   bouquet   bouquet
Пепи, много красива страничка си заформила, чудничка чак е станала  Hug

Ние вече сме голяма фурия из къщи, пък и по градинките, иска да бяга хайвана, пък още с ходенето не може да се оправя  hahaha , ама тва е положението, мам и тат ша стискат дзъби и ша се водим за ръчички, дорде не проходим самички... Дзъби ооооще си немаме  Mr. Green
Ами тва е за сега, че ми се доспинка вече, лека нощ, мамчета   bouquet

# 16
Здравейте момичета,честити Именни и Рожденни дниМного здраве ви желаем!
Пепи темичката е супер   bouquet
Ние сме с 5 зъбчета вече,чакам 6-тото,Иначе обикаляме из апартамента държейки се по мебелите или лазейки(като движи само 2 -те ръце и единиа крак,другия го влачи).
ами няма много интересни неща при нас,а и не ми остава време и желание да чета(спя малко и просто саъм изморена).
Много целувки от нас и лек и усмихнат ден от нас.

# 17
Прочетох всичките ви поздрави. Благодаря! Да ви се връща всичко, което сте ми пожелали. Бъдете щастливи и вие.

# 18
  • София
Май месец наистина е прекрасен и на мен ми е особено любим.
Пък и като гледам в нашата темичка почти всеки ден имаме повод за честитки и празнично настроение. А наближаващият рожден ден на сладката ми бузанка още повече ме въодушевява и усмихва душата ми
  Simple Smile

Честит рожден ден, Ива!
От сърце ти желая да си здрава, силна и усмихната!
Нека Марти и Преси те радват всеки ден и да те правят най-щастливата мама на света!
Здраве и любов за цялото ти семейство!

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 11:36 от Tatalina

# 19
Здравейте
Хайде и аз да се разпиша в темичката Simple Smile
Да са ми живи и здрави Пловдивските мами дето споделиха за гризките "ТРОХО"  Peace Peace Peace Вчера взех на Иванна и много ги хареса  Wink
Таталинке, кога ще се видим в парка? Ние сме там всеки ден след 13 часа ако излизаш да се обадиш   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВЕ

ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ И НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, А НА ДЕЧИЦАТА ТИ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

Лек и усмихнат ден на всички  Joy

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 12:16 от TABBY

# 20
ЗДРАВЕЙТЕ мили мамички и дечица.Отдавна не съм писала като прочетох за тези лоши неща които се случват, не съм писала.От себе си знам, че когато имаш грижи и мислиш за най милото ти и скъпо същество думите на близките ти и на околните остават някъде далеч.Нечуваш подкрепителните и съчуствени слова от които определено имаме нужда в такива моменти.Дано дечицата ни господ да ги пази защото ние родителите по някога сме безсилни.А пък ако нещо се случи дано бързо да минава, да израстват всичко и да няма проблеми занапред. newsm10Сега да ви кажа и на мен какво ми се случи преди две седмици в една късна неделна вечер.Преспах моя малчо и тъкмо сядам да чета  кои се е записал във форума тои започва да кашля да текът едни сополи. Изправям го аз и започва някакъв неистов рев.Започва да се дави посиня и повръща ама много.А аз не знаех каде съм.Обадих се на педиатърката ни и тя ни каза да отидем при дижурния в поликлиниката.Оказа се че нямя нищо само лек ринит. На другия ден  ни прегледа и педиатърката и ни исписа капки, които не ни помагат изобщо защото се оказва,че тези сополи идват от зъбите ни които пък растът освен горните четири почти пробили вече до тях и кучешките и долни още два .Така на нас ни растът общо 8 зъба което пък ми казва детски зъболекар че става 1 на 1000деца.А до някъде ми каза че има логика защото мъжът ми е с 1 зъб повече в устата от обикновенно.Ина мястото на тези които е извадил до момента 5 зъба му порасна 1 зъб горе долу около свадбата ни беше.И сега му расте още един,които не са мадретци.Та маи сме се метнали на тати в това отношение.А аз какво да правя с двама мъже на които им растът зъби на единия на 11 месеца на другия на 33 години.           smile3516ИНАЧЕ ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ И ИМЕНЯЦИ.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА РАДОСТ НА ВАЩЕ МАМИ ТАТИ И БЛИЗКИ. newsm67  party023 newsm38  party041  party002  ura  bigdance2                                         Ние вчера кръстихме Дени беше голям купон.През цялото време искаше да ни хваща свещичките,попа докато четеше, че трябва да расте със вяра той викаше ДААААА.На което се смеехме ние ихора на църквата.А като сложиха купола да го топват в него пак докато попа пееше той гледа водата и вика ТИ ТИ ЛИИИИИ---което означава три четири и топваме във водата.С това се къпем вечер и мием дупе сутрин.И той види ли вода начи ти ти лииииииииии.Е топнаха го накрая и попа като даде на кръсницата да целуне кръста, той му дръпна ръката и го облиза.Ужас направо. Но беше мн. интересно и попа каза ,,,,аз до сега не съм имал такова смешно кръщане,,,,Аиде стига съм ви досаждала а сега цунки мунки от нас на всички смърфове и смърфиетки. atwork

# 21
Здравейте момичета!
на патерицада честитя
Честит рожден ден на Ноел!Много здраве и щастливи мигове в семейството!

Честит първи рожден ден на Рафаел на  Харибо да расте здрав,да бъде послушен и радва мама и тати,и всички покрай него!
Аз преди малко се върнах от доктор  Tired взех си резултати от скенера зарадвах се поне че нямам още дискова херния  Rolling EyesИмам някакво износване трябва да се пазя много,сега съм на инжекцийки,хапове и физиотерапия.Диди е ок лудей,пада,става,приказва си неговите  LaughingСега ще бързам да ви изчета,че като се върна от физиото да се включа по темите  Wink /ако има такива/Чао до скив!

# 22
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ИВА!мНОГО ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
чЕСТИТО християнче на Дирдрие!

# 23
Честит рожден ден на Ива!Дано само хубави моменти да има в живота и оттук нататък...и да са много здрави и щастливи -тя и цялото и семейство! Praynig

# 24
Здравейте на всички.  bouquetБлагодаря ви много за милите пожелания,ето и почерпката Grinning

Казват че,когато си пожелаеш нещо от сърце на рождения си ден то се сбъдва.Аз си пожелах моето голямо слънчице да оздравее  и да бъде отново предишното жизнерадостно дете,силно вярвам че желанието ми ще се сбъдне.Исках да ви благодаря за подкрепата и за молитвите за сладкото ми момченце,изминалия месец беше много труден за мен и семейството ми,но вече сме в къщи и се надявам че Марти бавно но сигурно ще се възстанови и ще оздравее.Преската е станала едно малко дяволче,не бях я виждала цял месец,когато заминах за София оставих бебе,а сега намирам едно пораснало момиченце,много е сладка,обещавам че като намеря повече време  ще кача снимки на Пресито и малкия герой баткото.
Поздрави и целувки на всички малки юнчета и мамите им. newsm51

# 25
....майки - зайки  Heart Eyes извинявам се, че влизам само да ви кажа ЧАОчи за 2-3 седмици, но в четвъртък заминаваме за Канада с Мишлето и МирОТО.

Бъди добри, мили и се радвайте на хубавите си дечица....докато ме няма да пълните хубавата ни темичка само с радостни и красиви моменти Hug  bouquet

Целувам ви и ще ми липсвате Cry

# 26
Привет мили мамита!

Пак зачезнахме тия дни, този път на гости на свекърите и толкова много ми хареса да разхождам малкия на чист въздух, че за малко да остана цяла седмица. Но времето се разваля, а и не бях подготвена с дрехи, памперси и храна!

Бързах да ви изчета, поради което и четенето ми е некачествено, но непременно трябва да поденса честитката си на рожденници и именяци!!!

Да сте живи и здрави и мнооого щастливи! Много обичани и обичащи и  късмет да ви съпътства всеки ден! Всички грижи да останат зад гърба ви и само радост да има в очите и сърцата ви!

# 27
Дидка, аз ли пропускам нещо или много изведнъж отпътувате! И без Викито..., ... ще ви липсва много!

Лек път и бъдете силни!!!

Hug Hug Hug

P.S. Благодаря на всички мами за хубавите думи отправени към Божидар!
bowuu
 bouquet

# 28
Иве, Честит Рожден ден и то мен  bouquet
Бъди жива и здрава ,винаги усмихната и нека вярата в доброто никога не те напуска,а на твоето семейство желая много ,много здраве и щастливи мигове,всички заедно  bouquet  bouquet  bouquet
Дидке, лек път Hug
Анитка, какво става с Криско,защо сте на АБ? Целувки от нас и дано бързичко оздравява PraynigКакво става с тия гадни вируси,пак са нападнали дечицата Close
Спокойна и влюбена нощ на всички ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 29
  • на брега на Дунав
Честит рожден ден Ива. Пожелавам ти най-вече здраве на теб и на семейството ти, много вяра и любов. Бъди щастлива майка, съпруга и жена.

Дидка лек път и да се връщате по-скоро от канадско   bouquet
Deva-co как сте ги подкарали тия зъбки, не сте за завиждане, ама поне ще избият много на един път и после почивка. Все пак леко и безпроблемно никнене за зъбета от сега нататък.   bouquet
Момичета аз докато се появя и пак ще позачезвам от време на време. Пак ми се отвори работа и до края на месеца ще форсирам изработката на един проект. Ще гледам да се записвам колкото мога, ама ако "залипсвам"  Sick на някой да знаете че е заради това. Аз съм доволна че има работа и мога хем да си гледам децата, хем да си я върша така че другто са бели кахъри. Това е от мен за сега. Лека вечер ви пожелавам и бързо оздравяване на всички болнички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт