ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 936
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами!
Емси,Таталина,Ади,мимик,Дани,Елиа, дано не пропусна някой,дечицата ви са страхотни сладури Grinning
Валкирия Hug,драсвай по някой ред бе душко,че да не те мислим.
Ани от Бургас, добре дошла сред нас,и недей така остро,разбира се че ни е приятно да има нови попълнения Hug
Сега ви оставям че едвам гледам,лека и спокойна нощ на всички  bouquet
Люба,къде се изгуби newsm78

# 211
Коте,тук съм бе...ама за малко и на прибежки и припълзявания....ама Ивчо се пуска да ходи,гости имам/лелята от Америка и майка ми/,рожден ден стягаме...а и ние като теб едни ремонти сме запланували....абе да не разправям....важното е,че почти измислихме рожденния дени , и че уредихме страхотна оферта за дограмата/боже на какви работи се радвам вече Thinking/,а и морето капарирахме/в Кранево ще сме-та няма да ви се размине срещата с моя милост,гответе се...ако не стане про-рано в края на август съм при вас/....пък като има начин и повече ще пиша.......че тук е страшноооооооооооооо

# 212
  • на брега на Дунав
Добър вечер маминки. Аз само да се покажа, че пак се зарових в работа и не ми остана време за форума. Страхотни сладурчета си имате всички  Heart Eyes. Не успях да ви прочета подробно, но нямаше как да пропусна снимчиците. Да си нацелувате хубавичко съкроеищата от мен   love001  love001  love001  love001  love001  love001.
Лека вечер сладурки, когато мога ще се включа за по-дълго. Стискайте палци да ми харесат работата и да я свърша в срок без проблеми. Чао за сега.  Hug

# 213
  • София
Добра вечер и от мен!

Днес Ени буквално ме хвърли в музиката... такава сцена на ярост ми спретна, че дълго не можах да се осъзная. Положението вече не е до капризност или своенравност, а е тежък инат. И понеже до преди месец беше ангелче, аз се оказах неподготвена за този неин "див" нов период. Докато отгатна защо точно плаче и изпада в истерия от рев, ми побеля косата. Оказа се, че искала сама да си вземе сухар от чинията, в която бяха сложени, а не аз да й давам. Докато разбера обаче, всичко, което пробвах да й дам беше хвърлено на земята с погнуса и придружено с писъци и крокодилски сълзи. Малък ужас... Според баща ми сега бил моментът да й покажем кой кара влака. Да, ама отстрани е много лесно. Аз не мога да я оставя да реве и да почервенява от рев. В такива случаи ми се плаче заедно с нея... а като заспи и започне да хлипа на сън ми се къса сърцето... А мамунката май точно това използва, за да си постига целите. Уф, сложна работа...
Съжалявам, че се отплеснах, но след днешното изпитание имах нужда да споделя, че да си отиде поне част от напрежението.

Дидко, честито зъбче на Миши! Кога се връщате? Поздрави и целувки от нас с Ени  Heart Eyes

Дани, браво на Ванко, голям мъж е вече!
Емси, голяма скица е Бобко на тая снимка Simple Smile Бузките му са само за целуване.
Елиа, принцесата ти е една голяма слънчева усмивка. А за шапките нямам думи, фен съм Simple Smile
Мерси за хубавите думи за нашето фемили!

Албени, не съм ползвала кремчето на Чико. Но съм супер доволна от слънцезащитния крем, който взех на Ени - на Avene е, 40 фактор. По принцип това е медицинска козметика. Кремчето е за чувствителна и склонна към алергии и дерматити кожа. Лесно се размазва и не стои като маска (за разлика от крема на Мустела) на лицето на бебко. Голяма реклама му направих... Wink

Валкириа, радвам се, че с Бубката сте добре  Simple Smile

Ани от Бургас, добре дошла в нашия юнски отбор, който понякога (за разнообразие) е развълнуван от спорове, но иначе се обичаме  Wink

Лека и прохладна нощ!

# 214
Таталинке, по-честичко да си правите такива семейни разходки, много добре изглеждате. КОлкото до сцените....ами и ДАлия от известно време проявява много сериозен характер.
Дидке, какво правиш ти пак в Канадско? Аз имам чувството, че върнем ли се веднъж, не бих искала д аминавам този път отново до НДакота....24 часа ми отнема #Crazy
КОрнишонка   bouquet, страхотни красоти си ми пратила....напълни ми се устата докато ги гледах Laughing
АБе да ви питам, как сте със спането...спят ли малките? МОята беба от едно известно време не иска да спи сама в стаята си, едни ревове, кошмари ли сънува не знам, но в 02.00 започва купона в нас  Crazy и като ме хвани за ръката и край.....не ме пуска и така спи цялата нощ #Crazy

# 215
Здравейте момичета!Най-после необезпокоявана да ви изчета и да драсна нещо  Rolling Eyes
От разходки не ми остават сили да пиша и съм изтървала бая.
Люба,Емси честити годишнини още много години да празнумате!  bouquet
тАТАлинка много хубаво семейство сте  Peace Честита ви нова кола със здраве да си я ползва Ени/като на сестра ми е как искам и аз такавааа/Мила  Hug и Диди ми придава такива инати,но аз съм такава пък се сърдя на детето.Вече даже усети тежеста на ръката ми после ми стана жално,но те наистина това използват сега  NaughtyКак ще се справяме  ooooh!
Чушке много хубави снимки,а и ти изглеждаш ок
Мимик Рд на Моника е бил доста весел,голяма сладуранка а и мама и тати и те са страхотни  Peace
Поли скъпа не пазя никаква диета просто нямам време по цял ден да хапна,от хойкане  Rolling Eyesсамо кафета и цигарки.Вчера се теглип 63кг ама още трябва къде са 55 ууууф
Ади  Heart Eyes Hug за твоята красавица.
Диде честито зъбче!Връщайте се тук почна лятото  Wink какъв е тоз студ там  Laughing
Добре дошла на Ани от  Бургас!
Дирдри много сввежа и усмихната кума си  newsm10 newsm03
Емси и твой синковец сладур и хубавки сандалки си му взела
Елия,Дани без малко да ви забравя  doh и не отстъпвате по хубост  Heart Eyes
Айде да пусна и аз някоя снимка който иска да ни види и отивам да се тропясвам.Лека ви нощ

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131914&photo=6

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131914&photo=12

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131914&photo=24

# 216
  • Канада
Здравейте и от нас!
Ще се опитам да драсна някой ред,че държа съкровището,а то не ме харесва с очила и ми ги сваля и хвърля на  земята на всеки 30 сек Mr. Green
Таталинка,снимките ви са страхотни-толкова сте свежи и слънчеви!Колкото до ината на Ени,мисля че тепърва ще се сблъскваме с характера на малките слънчица,но....ще трябва някак си да съумеем да го обработим,въпреки че не съм измислила още как Thinking
Валкирия,ти най накрая се появи:)Радвам се че всичко при вас с Боби е добре и ще чакаме снимки-отдавна не сте се показвали!
Емси,Боби много порастнал.Голям е сладур!!!Какви хубави,големи очички има-ще има разбити женски сърца Simple Smile
Мимик,снимката на Йоанка със сламката наистина е много готина.Тя си е голямо момиченце вече!!
А да не забравя да кажа,че Дидрие е страхотна кума,ама и сватбата си я бива!Да не говорим пък за колата-много оргинално!
Все забравям да кажа  welcome на новите мами!Ще ме прощавате,ама съм заплес doh
Ей,Дидка-добре дошла и на теб обратно в Канада!  bouquetКой знае,може и да се видим.Ние плануваме да идваме към Монтреал!Целувки на Миши!
Ох,аз спирам,че и ние се озъбваме и сме киселички днес! SadВече имаме цели 7 зъба,ама лошото е,че май са ни криви-един по напред,един по назад.Дано се оправят по нататък!
ЦЕлувки на всички ви,че малкия вече подивя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
Използвам времето да напиша някой ред,тъкмо заспа  Praynig!
Аз благодарих за посрещането, но не съм разказала нищо за нас и по-скоро за бебе Никола.И не съм реагирала остро/ както казва Котетопросто набързо влязох да ви кажа благодаря.
Роден е 16.Юни 2006г. в гр.Бургас.
И той май не е от най-кротките бебоци, даже понякога направо си прекалява - инат голям /напоследък само върви след мен и постоянно повтаря :"Мам-м-м-м!" , все му се хапва на момчето. Вече имаме 4 зъбчета, май и  5-тото е на път ,много кривичък горкият тези дни, ама вече съм му свикнала  Laughing!
Много обичаме разходките ,но май вече не му се стои в количката мирен, иска да става и да ходи с моя помощ/ вече по-стабилно стъпва и прави бързи- бързи крачки/.Само да е як на мама кръста  Grinning! Искам да ви пратя снимчици да ни видите ама май нямам идея как да стане това . newsm78
[/url][/url][/url]

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 14:20 от Ani ot Burgas

# 218
  • Бургас
Здравейте и от нас! Все не остава време да пиша. Всички бебоци са големи сладури и много пораснали / не изброявам имена, да не би да пропусна някой и да ми се разсърди /.
Да ви се похвалим - имаме си вече зъбче. Дори не разбрахме кога е пробило. Все още не правим крачки, нещо май изоставаме  Rolling Eyes от другите.
Ани, добре дошла! Пускай тел. на ЛС да заформяме бургаската групичка! Голям бонбончо е Никито, направо да го схрускаш.  Laughing
Да ви питам нещо - давате ли готови плодови сокове и на коя фирма. Аз скоро взех за първи път на Сонда - Теди, но Алекс нещо не му хареса.

Дидка, Поли  Hug
Сонка, Hug И ние си имаме фонтанче
Пускам три снимки да не ни забравите

Тук Алекс е с неговата приятелка Йоанка на Елиа / направо, ми се иска и някой ден ще го направя - да я наръбам, само майка й да я няма наоколо  Joy /

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 16:57 от mle4ko

# 219
Здравейте и от дъждовна София.

Млечкоо Hug Hug
страхотни сте на снимките. И Бургас Heart Eyes Heart Eyes любим град. Морската, мириса на море.... Heart Eyes

Сонка аз като ти казвам че си манекенка. Страхотно изглеждаш  bouquet
и мойта заветна цел е 55кг, айде заедно
Любе искам си старите ти постингиии. Не само да наминеш за малко, аааа Crossing Arms

Валкирия Hug давай снимки на Бубката. Радвам се че сте добре.

Ани от Бургас голям бузанчо е Никола Heart Eyes

Какво стана с Анитка още ли са на Сандански.
Ама и Вили не пише, то края на месеца дойде още ли ги няма.

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 15:32 от ~Поли~

# 220
  • София
В София гръмотевично, а в темичката ни фонтанено и свежо. Ех, че хубаво  Party
Давайте още снимки, да видим в кой град какви фонтани има. Сещам се, за този пред операта във Варна, та ще чакам мацките и от там да пуснат снимки  Wink

Коте, Дани, Сонка, 26, ама изчервих се вече  Blush Благодаря ви!

26, за неспокойствието в нощния сън скоро четох, че на тази възраст кръгозорът на малчовците става все по-голям. С физическото си развитие и възможността да достигат сами все по-далечни места, те откриват, че светът е и отвъд креватчето, отвъд стаята, отвъд вкъщи... трупат страшно нови впечатления. Това им се отразява във всеки един план - емоционален, физически, психически. Та неизбежно е да не им се отрази и на съня. Има и друг момент - болката също може да е виновник за неспокойния сън. А нашите деца са точно в периода на никнене на зъбки, та е съвсем възможно и това да е причината.

Сонка, Диди кефи ли се на фонтаните? А погледът му на една от снимките направо ме застреля, уникален е  Wink

Млечко, честито зъбче на сладуркото! Много сте слънчеви и чудесни на снимките!
За сокчетата - скоро давах на Ени от тези на Гербер и Хип. Тя доста ги хареса. Но на мен не ми хареса идеята да се налива с тях, а след един час пак да тъпче нещо в устата. От соковете не получава нищо друго освен захар и вода, а и някой витамин, ако са прибавили производителите. Предпочитам да й дам суров плод.

Поли, май вече писах, че Вили ще си дойде след 24 май.

# 221
Здравейте мацки Laughing
Млечко, не за първи път ,много ме кефи семейството ти,от всички ви лъха позитивност Hug много сте слънчеви.
Ани от Бургас, много сладък твоя бузанчо Wink
За неспокойствието по време насън мога да се включа он,защото от няколко дена сме в този период.Както спи/независимо денем или нощем/започва да диша учестено и изведнъж писва с пълен глас и плаче много жално със сълзички Sad А днес на обед се събуди със същия писък след като се разлая едно улично куче.Горкото дете,какво ли се върти в малката му главичка newsm78В такива моменти се налага да я гушна за да се успокои.
Люба, то и аз незнаех че ще се радвам на нова дограма и нова кухня ,ама на,май вече удъртявам,дори като ходя по магазините купувам само дрехи на децата,а за мен нещо нямам желание,дали не откачам newsm78 newsm78 newsm78,щото не е типично за зодията ми да не харча пари  Thinking А за Кранево,няма да съжелявате,това е едно страхотно ваканционно селце и аз много обичам да ходя там на плаж,защото е спокойно и чисто,а за срещата,очаквам с нетърпение да се запознаем Peace
И сега да ви се оплача,над нас живеят студенти на квартитра и точно над нашата спалня е и тяхната,имат едно ужасно скърцащо легло и вече 3-4 дена се събуждам от ритмично поскърцване на това легло,ееееееееее че аз да не съм от желязо,явно има ново попълнение в квартирата и затова са толкова активни,какво да ги правиш младите,освен другия път да се включа и аз Joy Joy Joy
Айде,лека и спокойна нощ Hug

# 222
Здравейте!
Таталинка,Млечко, Поли Hug
Поли   Embarassed  bouquet недей така бе мила да не ме виждаш на живо  hahaha
За сокчетата давам Теди предимно и от на Ганчевите,компотче също
Коте Joy е ама те пък  Crazy
Млечко  хубави фонтани имате ама вие сте по-хубави и свежи  Heart EyesДа ама ние си имаме 5броя ако не се лъжа  Naughty Joy
Момичета искам пак съвет от вас Димитър все още продължава да кашля и то много.Казах на педито прегледа го-били му чисти гърдите не е със зачервено гърло  newsm78било алергично ама ми изброи все неща дето  #Crazy няма как да ги избегнем.Сега ще го водя и при 3 лекар да го види и ако и той каже добре е ще се  #2gunfireМного кашля  и през нощта сега съм му сложила вестник смед да видим кво ще стане  ThinkingИ още нещо да ви се оплача купих си рокля за РД и кръщенето пък моя мъж не ме хареса  Sad
Оф стига съм ви блещулевила ЛЕКА НОЩ СКЪПИ МОИ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛКИ

# 223
  • София
Сонка, много е неприятно, че Диди още кашля. Но ако е алергия по-добре не слагай компрес с мед. Медът е алерген по принцип. Е, верно, че е на компрес, а не го гълта, но все пак го избягвай. Дано скоро разберат лекарите от какво е, за да се почне лечение, че така на сляпо е много гадно. Стискам палци  Praynig Сега се сещам, че когато Ени кашляше зимата освен Проспан, докторката й изписа и сироп Вентолин - той е точно за леко дишане (малко тъпо го обясних...). Питай, ако искаш, вашата лекарка дали това би помогнало.
Да ти е честита новата рокля. Я ни направи едно ревю в снимки, сигурна съм, че ние ще те харесаме Wink

Коте, значи над вашата спалня е весело... Wink На теб сигурно не ти е чак толкова смешно, но е по-добре с такива съседи, отколкото с нашите, които от две години правят ремонт. Кооперацията е на 5 години, но всеки който се нанася прави ремонт и постоянно се кърти, чука и бръмчи... Sad

# 224
Мили мами, отдавна не съм писала, но с нашите алергии и лудории не ни остава много време. Всички много са пораснали и сте се разхубавили.  Heart Eyes Днес започнах да ви чета и видях за проблемите с пъпчетата на Emsy и Albeni. При нас също беше така и проведохме едно бабешко лечение (педито ни го каза има голям ефект). Намирате едно копче, което е изпъкнало отгоре намествате го на пъпчето с изпъкналата част към пъпа и го залепяте с лепенка.  newsm78  Мисля че се държеше един- два дни после почивка и пак се залепя. Ако ви интересува ще се обадя на педито за по- голяма точност. 

Общи условия

Активация на акаунт